Carraro i Baba do ludila dovode ove Calabresse
Edit: Pita voditeljica Babacara, sta ima da kaze na to sto ga porede sa Balotelijem, kaze Baba, ne svidja mi se to poredjenje, ja sam obrazovan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
hahahahMont0 je napisao/la: Edit: Pita voditeljica Babacara, sta ima da kaze na to sto ga porede sa Balotelijem, kaze Baba, ne svidja mi se to poredjenje, ja sam obrazovan
I ja sam baš čitao, ovaj Grosso se ne šaliMont0 je napisao/la:Izgleda da ce do strajka fudbalera u Seriji A ipak doci. Najavljen je za 11. i 12. decembar..E golemo..
nemoj sad samo reci, pa sta jaci su od PSV-a, jesu al u racku da su jaci pobjedili bi.JuveSissoko je napisao/la:ma italijani komotno mogu se odreci tih mjesta za Europa Ligu, **** se njima hocel to ko osvojit
nikog nema iz Serie Bwintony-mortale je napisao/la: AC Milan - Bari
Napoli - Bologna
Inter - Genoa
Roma - Lazio
Juventus - Catania
Palermo - Chievo
Parma - Fiorentina
Sampdoria - Udinese
ne vidim po cemu je to PSV bolji ili jaci od Sampdorie, po meni veoma izjednacene ekipe ,nijanse su tu izmedju njihvuvu_zzz je napisao/la:nemoj sad samo reci, pa sta jaci su od PSV-a, jesu al u racku da su jaci pobjedili bi.JuveSissoko je napisao/la:ma italijani komotno mogu se odreci tih mjesta za Europa Ligu, **** se njima hocel to ko osvojit
To se znalo još prije 7-8 danasarajlija89 je napisao/la:Pobjednik lazio-roma ide na pobjednika Juve-catania![]()
![]()
to vjerujem niko nije znao![]()
al tako vam je..ma Juve ovo osvaja..a milan scudetto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.