FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko je ono pisao da je Fanimo nas od ljeta? Fanimo, Jukic i Tatar, dovoljno za krilne pozicije, gdje jos mogu posluziti Hebibovic i Velkoski.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
17 godina mali ima, što da ne, mada onda Dizdarevića treba prekomandovati jer je izgledno da će Kovačević otići.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 maj 2020, 14:06Sto se tiče golmana iz Zvijezde 09,to ti je dobar info ma da ga ja nisam imao potrebe siriti jer mislim da nije nista zvucno,a i uvijek moze biti preokreta. Ono sto su meni rekli,a to je da bi nam trebao doći Strahinja Manojlović
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mislim da ce ovaj mali ici odmah na posudbu,ili ce biti zamjena jer Dzafic ide na ljeto
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja, k'o što smo Vladana poslali u Mrkonjić Grad.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 maj 2020, 14:12Mislim da ce ovaj mali ici odmah na posudbu,ili ce biti zamjena jer Dzafic ide na ljeto
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ma čisto sumnjam to za Veselinovića, jer uz Štilića on im inekako posjeduje određeni kvalitet, a i dosta raje ga gotivi...
Što se mene tiče ja bih doveo obojicu i ostavio bi ih na tribinama godinu dana, nek komšinice muda sebi grizu. Moze nam se
Što se mene tiče ja bih doveo obojicu i ostavio bi ih na tribinama godinu dana, nek komšinice muda sebi grizu. Moze nam se

-
- Kontakt:
Ima li kakvi insajdera, kakva je situacija u klubu, sta se planira, testiraju li, sta je s treninzima itd. Nebi bilo loše da nas obavjeste bar preko fotografija i fb
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Do tih informacija se najteze dolazi vjerovao ili nebordobijeli je napisao/la: ↑20 maj 2020, 14:34Ima li kakvi insajdera, kakva je situacija u klubu, sta se planira, testiraju li, sta je s treninzima itd. Nebi bilo loše da nas obavjeste bar preko fotografija i fb
-
- Kontakt:
Izgleda da se opet nešto krije i petlja, rekli su da je testiranje u ponedjeljak, 18. maja i da ODMAH nakon testiranja počinju treninzi.Evo gledam Lazić stavlja storye kako se voza Beogradom, valjda bi trebao biti u Sarajevu, još je pod ugovorom.bordobijeli je napisao/la: ↑20 maj 2020, 14:34Ima li kakvi insajdera, kakva je situacija u klubu, sta se planira, testiraju li, sta je s treninzima itd. Nebi bilo loše da nas obavjeste bar preko fotografija i fb
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 20 maj 2020, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
U recenici lazic je zavrsio sa nama ne znam sta nije jasnoHistoricar je napisao/la: ↑20 maj 2020, 14:47Izgleda da se opet nešto krije i petlja, rekli su da je testiranje u ponedjeljak, 18. maja i ODMAH nakon testiranja počinju treninzi.Evo gledam Lazić stavlja storye kako se voza Beogradom, valjda bi trebao biti u Sarajevu, još je pod ugovorom.bordobijeli je napisao/la: ↑20 maj 2020, 14:34Ima li kakvi insajdera, kakva je situacija u klubu, sta se planira, testiraju li, sta je s treninzima itd. Nebi bilo loše da nas obavjeste bar preko fotografija i fb
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ocito da je dosla informacija da nema nastavka i ceka se zvanicna objava iz Saveza.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
On je u srbiji ima vec par mjeseci..Historicar je napisao/la: ↑20 maj 2020, 14:47Izgleda da se opet nešto krije i petlja, rekli su da je testiranje u ponedjeljak, 18. maja i ODMAH nakon testiranja počinju treninzi.Evo gledam Lazić stavlja storye kako se voza Beogradom, valjda bi trebao biti u Sarajevu, još je pod ugovorom.bordobijeli je napisao/la: ↑20 maj 2020, 14:34Ima li kakvi insajdera, kakva je situacija u klubu, sta se planira, testiraju li, sta je s treninzima itd. Nebi bilo loše da nas obavjeste bar preko fotografija i fb
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Ovaj prokleti virus ce bas napraviti masakr opcenito u fudbalu , a pogotovo u PL BiH . Nadam se da cemo mi imati najmanji udar i ako bi pametno postupili da bi mogli povecati razliku u odnosu na konkurente u PL . Mi smo i prije virusa imali ponajbolju situaciju , a sada bi se ta razlika mogla povecati . Zato je jako bitno da sad djelujemo pametno i da Uprava , SS donose prave odluke .
Ako se ne varam , negdje sam procitao , da klubovi moraju imati min. 11 profesionalih fudbalera (nisam siguran u istinitost ovog). Mnogi klubovi u PL ce pokusati ustedama da prezive , tako sto ce se rjesavati igraca koje bi zadrzali da se virus nije pojavio . Mozda nema nista od ova 2 fudbalera iz Zeljeznicara , ali sigurno ce toga biti na pretek . Iskreno ne znam za ovu dvojicu, svaka njima cast , ali mislim da bi mi pomogli komsijama da se koliko toliko konsoliduju . Ne vjerujem da bi nam ova 2-jica donijeli dodatni kvalitet .
Ono sto je bitno jeste iskoristiti ovaj roster fudbalera , neke povoljno prodati , a istovremeno naci iste ili bolje sa dugorocnijim ugovorima (perspektivne za profitiranje) . Mislim i da bi sa fudbalerima koje sada imamo trebalo traziti povoljnije uslove za FKS . Da li je to smanjenje plate , produzenje ugovora sa povoljnim uslovima za klub , raskidi ugovora sa nekim manje bitnim igracima(naravno uz postenu nadoknadu).
Bit ce dosta dobrih igaca slobodnih i izvan BiH . Sve mi ovo mirise na onu "Krupna riba jede sitnu" . Ozbiljan i dobar momenat , da se izdignemo i u Evropi , a pogotovo u BiH .
Ako se ne varam , negdje sam procitao , da klubovi moraju imati min. 11 profesionalih fudbalera (nisam siguran u istinitost ovog). Mnogi klubovi u PL ce pokusati ustedama da prezive , tako sto ce se rjesavati igraca koje bi zadrzali da se virus nije pojavio . Mozda nema nista od ova 2 fudbalera iz Zeljeznicara , ali sigurno ce toga biti na pretek . Iskreno ne znam za ovu dvojicu, svaka njima cast , ali mislim da bi mi pomogli komsijama da se koliko toliko konsoliduju . Ne vjerujem da bi nam ova 2-jica donijeli dodatni kvalitet .
Ono sto je bitno jeste iskoristiti ovaj roster fudbalera , neke povoljno prodati , a istovremeno naci iste ili bolje sa dugorocnijim ugovorima (perspektivne za profitiranje) . Mislim i da bi sa fudbalerima koje sada imamo trebalo traziti povoljnije uslove za FKS . Da li je to smanjenje plate , produzenje ugovora sa povoljnim uslovima za klub , raskidi ugovora sa nekim manje bitnim igracima(naravno uz postenu nadoknadu).
Bit ce dosta dobrih igaca slobodnih i izvan BiH . Sve mi ovo mirise na onu "Krupna riba jede sitnu" . Ozbiljan i dobar momenat , da se izdignemo i u Evropi , a pogotovo u BiH .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nema se šta petljati, niko od tog nema nikakvog interesa. Rečeno jeste, ali vidiš da se ništa živo ne zna i da se sve mijenja iz dana u dan. Nemojte odmah praviti teorije zavjere, bespotrebno.Historicar je napisao/la: ↑20 maj 2020, 14:47Izgleda da se opet nešto krije i petlja, rekli su da je testiranje u ponedjeljak, 18. maja i da ODMAH nakon testiranja počinju treninzi.Evo gledam Lazić stavlja storye kako se voza Beogradom, valjda bi trebao biti u Sarajevu, još je pod ugovorom.bordobijeli je napisao/la: ↑20 maj 2020, 14:34Ima li kakvi insajdera, kakva je situacija u klubu, sta se planira, testiraju li, sta je s treninzima itd. Nebi bilo loše da nas obavjeste bar preko fotografija i fb
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ako i ne daju titulu, briga nas. Nece je niko dobiti, idemo u kvale LP i sve je kao i da smo proglaseni prvaci.
Da sam ja uefa, ako nema prvaka u drzavi nema ni europe ove godine. Ako si ponistio sezonu, logicno i da se trenutni plasman ponisti. Onda u europu poslati iste ekipe od prosle godine...
Da sam ja uefa, ako nema prvaka u drzavi nema ni europe ove godine. Ako si ponistio sezonu, logicno i da se trenutni plasman ponisti. Onda u europu poslati iste ekipe od prosle godine...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
ISTINA ZA VEDRANA!
Sta li su muljali nasiLecler je napisao/la: ↑20 maj 2020, 18:47Svi smo zdravi !
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/ob ... tivni/5686

U pon se testirali, tek u srijedu rezultati... Opet nas lazu...
Uprava napolje
koliko ekipa je zvanicno uradilo ovaj test?Zip je napisao/la: ↑20 maj 2020, 18:51Sta li su muljali nasiLecler je napisao/la: ↑20 maj 2020, 18:47Svi smo zdravi !
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/ob ... tivni/5686![]()
Uprava napolje
To i mene zanima.endeende je napisao/la: ↑20 maj 2020, 18:53koliko ekipa je zvanicno uradilo ovaj test?Zip je napisao/la: ↑20 maj 2020, 18:51Sta li su muljali nasiLecler je napisao/la: ↑20 maj 2020, 18:47Svi smo zdravi !
Uprava napolje
Celik, Zrinjski, mislim Borac ?? To sto sam uspio upratiti...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Oko 5 klubova ne viseendeende je napisao/la: ↑20 maj 2020, 18:53koliko ekipa je zvanicno uradilo ovaj test?Zip je napisao/la: ↑20 maj 2020, 18:51Sta li su muljali nasiLecler je napisao/la: ↑20 maj 2020, 18:47Svi smo zdravi !
Uprava napolje
- ElCartel11
- Kontakt:
Tu je UEFA pogrnula kad je dala na saveze odluke oko proglašenja prvaka.muhamedhulk je napisao/la: ↑20 maj 2020, 18:09Ako i ne daju titulu, briga nas. Nece je niko dobiti, idemo u kvale LP i sve je kao i da smo proglaseni prvaci.
Pa cemo tako negdje imati prvake, negdje necemo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Burberry46, Chony533, dark44, Fouzi1, HordasFks, Jadnimi, nedimmmm1337, pjankesarajevo, Rajvosa4ever, riki46, Rodman, Rule_hz, skoJaa, TETRAPAK, Vanja8, Zeko87 i 116 gostiju.