Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zalazu se najvise za nastavak, a ne mogu da testiraju igrace i ostale uposlenike na koronu.
A jedna grupa igraca zeljeznicara je trenirala? Hoce li biti sankcija?
A jedna grupa igraca zeljeznicara je trenirala? Hoce li biti sankcija?
pa jel cekaju?RajaBa1983 je napisao/la: ↑20 maj 2020, 19:37Šta bidejavu je napisao/la: ↑20 maj 2020, 19:35Tebi kona moze bit samo moscanica - ilijas, oni akoRajaBa1983 je napisao/la: ↑20 maj 2020, 19:33Jel istina da kone čekaju da im MMF odobri kredit, da mogu i oni svoje testirat'![]()
cekaju onda ok. Izvini![]()

Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 20 maj 2020, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Nije ni cudno sto ne dolazi toliko dana kad ga ovako zajebavaju.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Samo sam čekao kad će se ova priča potegnut. 

Forumaš @let3 prije 15ak dana, kad nije bio izdominiran na forumu. Eto o kakvom se jadniku radi.Ne vrijeđajte bezveze Brezu, Ilijaš, Olovo, Kalesiju.
Fini bosanski gradići, šta im fali. Nije niko birao gdje ce biti rođen.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- RajaBa1983
- Kontakt:
Šta bi ?

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjerujem. I mene bi bilo stid da konstantno stavljam ovakve ''mimove'' jer sam ovo uzeo od tebe a da pritom spominjem neko malo prigradsko mjesto u 90% slučajeva, k'o da si zaost'o u razvoju.
Šta sam se odao? to što mi je smiješno što ti se postovi sastoje od retardiranih ''mimova'' i malog prigradskog mjesta?
Da pogodim, vjerovatno u tvojoj glavi ja živim tamo? mislim ok ako ćeš biti malo sretniji, važi
@let3, tebe nema ko nije obrukao ovdje, nemam ja to potrebu raditi. Ne zamaram se previše retardiranim idiotima od kojih žene bježe.
Nego vazda prozivaš pa mi bude žao. Odgovorim ovako nekad jer vidim da ne popuštaš, deset ljudi te piša a ti meni pišeš, vjeruj da sam znao 
Ozbiljno, što si toliko fasciniran sa njim? Konstantno mu se nešto uvlačiš, pravdaš, citiraš.. prije si pisao o kitama pa sad pereš ljude sa njim, šta je reć'
Šta sam se odao? to što mi je smiješno što ti se postovi sastoje od retardiranih ''mimova'' i malog prigradskog mjesta?
Da pogodim, vjerovatno u tvojoj glavi ja živim tamo? mislim ok ako ćeš biti malo sretniji, važi

@let3, tebe nema ko nije obrukao ovdje, nemam ja to potrebu raditi. Ne zamaram se previše retardiranim idiotima od kojih žene bježe.

Ozbiljno, što si toliko fasciniran sa njim? Konstantno mu se nešto uvlačiš, pravdaš, citiraš.. prije si pisao o kitama pa sad pereš ljude sa njim, šta je reć'

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi se zalazemo, ali zna se da ce u ovaj dan-dva kraj zvanicno biti potvrdjen i opet hajde na odmor plus vecini istice ugovor sto znaci da nece biti tu kad budu pripreme za narednu sezonu. Da je receno da ce bit nastavak 100% testirali bi i normalno trenirali tj. pripremali se za nastavak.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
skoroalen je napisao/la: ↑20 maj 2020, 19:44Samo sam čekao kad će se ova priča potegnut.
Forumaš @let3 prije 15ak dana, kad nije bio izdominiran na forumu. Eto o kakvom se jadniku radi.Ne vrijeđajte bezveze Brezu, Ilijaš, Olovo, Kalesiju.
Fini bosanski gradići, šta im fali. Nije niko birao gdje ce biti rođen.![]()
![]()

Uopšte nisam mislio na gradove, vec odakle dolazi - od krelca poput Skore

- RajaBa1983
- Kontakt:
Gdje ti je tobeMortemHz je napisao/la: ↑20 maj 2020, 19:45Vjerujem. I mene bi bilo stid da konstantno stavljam ovakve ''mimove'' jer sam ovo uzeo od tebe a da pritom spominjem neko malo prigradsko mjesto u 90% slučajeva, k'o da si zaost'o u razvoju.
@let3, tebe nema ko nije obrukao ovdje, nemam ja to potrebu raditi. Ne zamaram se previše retardiranim idiotima od kojih žene bježe.Nego vazda prozivaš pa mi bude žao. Odgovorim ovako nekad jer vidim da ne popuštaš, deset ljudi te piša a ti meni pišeš, vjeruj da sam znao
Ozbiljno, što si toliko fasciniran sa njim? Konstantno mu se nešto uvlačiš, pravdaš, citiraš.. prije si pisao o kitama pa sad pereš ljude sa njim, šta je reć'![]()
mortooo

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- Kockoglavi
- Kontakt:
Izgleda da ti inače ne mislišlet3 je napisao/la: ↑20 maj 2020, 19:48skoroalen je napisao/la: ↑20 maj 2020, 19:44Samo sam čekao kad će se ova priča potegnut.
Fini bosanski gradići, šta im fali. Nije niko birao gdje ce biti rođen.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uopšte nisam mislio na gradove, vec odakle dolazi - od krelca poput Skore![]()
hahaha kako jadan pokušaj
![]()
![]()
Vjeruj kad mi to napiše Mortem, najveci jadnik i uvlakač foruma, to dođe hamam kao komplimentMortemHz je napisao/la: ↑20 maj 2020, 19:45
@let3, tebe nema ko nije obrukao ovdje, nemam ja to potrebu raditi. Ne zamaram se previše retardiranim idiotima od kojih žene bježe.Nego vazda prozivaš pa mi bude žao. Odgovorim ovako nekad jer vidim da ne popuštaš, deset ljudi te piša a ti meni pišeš, vjeruj da sam znao
Ozbiljno, što si toliko fasciniran sa njim? Konstantno mu se nešto uvlačiš, pravdaš, citiraš.. prije si pisao o kitama pa sad pereš ljude sa njim, šta je reć'![]()

Pretpostavljam da je i Tobetu nezgodno koliko mu se javno uvlačiš. al eto.
Gadno si opterecen kitama i rektumima muškaraca. Ne znam u cemu je problem

Kakav je to, rječnik, dragi @Mandrle

Je li ovo oko plata stvarno istina ili opet dušmani lažu

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
A ova grupa igraca sto je trenirala? Je li to sve regularno?LjoZee je napisao/la: ↑20 maj 2020, 19:47Mi se zalazemo, ali zna se da ce u ovaj dan-dva kraj zvanicno biti potvrdjen i opet hajde na odmor plus vecini istice ugovor sto znaci da nece biti tu kad budu pripreme za narednu sezonu. Da je receno da ce bit nastavak 100% testirali bi i normalno trenirali tj. pripremali se za nastavak.
Pa pasa na vama je da pripremite ekipu igralo se ili ne, ah izvini vama je svaka marka prebitna pa se gleda gdje ce se uloziti.
Onda bi se valjda reklo "od koga dolazi" a ne "odakle dolazi"? Klado nepismena.
Odakle - mjesni prilog, u rečenici vrši funkciju priloške odredbe za mjesto. Edukuj se malo.

Odakle - mjesni prilog, u rečenici vrši funkciju priloške odredbe za mjesto. Edukuj se malo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dobro je Krleža, liga mladih lingvista, smiri doživljaje, yebala te Breza šta si odmah zapjenio oko nje

Moracu ti opet brnjicu staviti.
Cijenim ulozeno vrijeme i sav taj trud koji si posvetio ovom postuMortemHz je napisao/la: ↑20 maj 2020, 19:45Vjerujem. I mene bi bilo stid da konstantno stavljam ovakve ''mimove'' jer sam ovo uzeo od tebe a da pritom spominjem neko malo prigradsko mjesto u 90% slučajeva, k'o da si zaost'o u razvoju.
Da pogodim, vjerovatno u tvojoj glavi ja živim tamo? mislim ok ako ćeš biti malo sretniji, važi![]()

Naravno da si i to uzeo, jer tvoj kapacitet jednostavno ne moze da podnese da nesto sam smislis, pa makar to bili i mimovi
Sram te bilo! Kako tako mozes nazvati naselje udaljeno svega 10ak min od stadiona Koseva koji se nalazi u centru!? Ja kobilju glavu nikad nisam tako uvrijedio!

Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 20 maj 2020, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima
Pa i vi ste trenirali u grupama, a niste bili testirani. Isto kao sto je pola Federacije tj. klubova iz Federacije treniralo haman sve vrijeme u grupama i to je javna tajna. Sam Jakovljevic je prije ovih dozvola priznao da zna kako timovi iz Federacije treniraju i misli da su u prednosti u odnosu na timove iz RS.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hajte ba na prepucavanja. Ova tema bi koliko toliko trebala biti konstruktivna.
Mislio sam da je onaj Skoro normalniji lik, kad ono kreten izuzetan
aaaa seljacine nedojebane, braco mila 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.