Liga se nastavlja 80 % , mada bi ja volio da se ne nastavi. Tako sam se i izjasnio.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Liga se nastavlja 80 % , mada bi ja volio da se ne nastavi. Tako sam se i izjasnio.
Je l citiras Merlina il je proradio insajder u tebi
Za Daria se slazem, a Čirjak nam nije potreban, sirok je roster igrača na toj poziciji i plus i Hadžić je u kombinacijama..Historicar je napisao/la: ↑21 maj 2020, 00:26Osmorici igrača Zrinjskog ističu ugovori, možda bi trebalo zaganjati lijevog beka Daria Rugaševića i zadnjeg veznog Franu Ćirjaka.
Pidro, više od godinu dana, nije odigrao utakmicu, trebat ce dosta vremena, da on dođe do prave forme, a za Salčina bi bilo bolje, da od naredne sezone igra na svojoj prirodnoj poziciji.Za Hadžića se nadam, vidjecemo, ovaj prelazni rok, ne bi trebao biti previše prometan, ja bi bio zadovoljan, da svi bitni igrači ostanu.ajdohordas je napisao/la: ↑21 maj 2020, 00:52Za Daria se slazem, a Čirjak nam nije potreban, sirok je roster igrača na toj poziciji i plus i Hadžić je u kombinacijama..Historicar je napisao/la: ↑21 maj 2020, 00:26Osmorici igrača Zrinjskog ističu ugovori, možda bi trebalo zaganjati lijevog beka Daria Rugaševića i zadnjeg veznog Franu Ćirjaka.
primarna pozicija koju trebamo rješavati je stoper pa onda napadač
slažem se za Salčina, ali ako Rahman ostane i ako se slucajno otkupi Zinedin, onda opet za Salčina nema mjesta na toj poziciji i neka ga na beku i Pidro bi trebao biti spreman do početka sljedece sezone brat bratu... riješio bih se Gavrića i njegovu minutazu dati Đokanoviću... ja bih bio zadovoljan jednim top stoperom i jednim top napadačemHistoricar je napisao/la: ↑21 maj 2020, 01:25Pidro, više od godinu dana, nije odigrao utakmicu, trebat ce dosta vremena, da on dođe do prave forme, a za Salčina bi bilo bolje, da od naredne sezone igra na svojoj prirodnoj poziciji.Za Hadžića se nadam, vidjecemo, ovaj prelazni rok, ne bi trebao biti previše prometan, ja bi bio zadovoljan, da svi bitni igrači ostanu.ajdohordas je napisao/la: ↑21 maj 2020, 00:52Za Daria se slazem, a Čirjak nam nije potreban, sirok je roster igrača na toj poziciji i plus i Hadžić je u kombinacijama..Historicar je napisao/la: ↑21 maj 2020, 00:26Osmorici igrača Zrinjskog ističu ugovori, možda bi trebalo zaganjati lijevog beka Daria Rugaševića i zadnjeg veznog Franu Ćirjaka.
primarna pozicija koju trebamo rješavati je stoper pa onda napadač
TheIvicnjak je napisao/la: ↑21 maj 2020, 02:46Gurbeti traze 50 000 evra za veselinovica, pare unaprijed, i da ostane 6 mjeseci na posudbi i kao ako bude trebao stadion za evropu, grvbavica included. Osmankovic gratis. Guse se kone u dugovima.
Molim te nemoj pretjerivati jer nije ta cifra u pitanju, nije lijepo.BordoArmy88 je napisao/la: ↑21 maj 2020, 04:28TheIvicnjak je napisao/la: ↑21 maj 2020, 02:46Gurbeti traze 50 000 evra za veselinovica, pare unaprijed, i da ostane 6 mjeseci na posudbi i kao ako bude trebao stadion za evropu, grvbavica included. Osmankovic gratis. Guse se kone u dugovima.
![]()
Ma Hadžija sve to, detaljno prati, siguran sam da nece napraviti greškuajdohordas je napisao/la: ↑21 maj 2020, 02:14slažem se za Salčina, ali ako Rahman ostane i ako se slucajno otkupi Zinedin, onda opet za Salčina nema mjesta na toj poziciji i neka ga na beku i Pidro bi trebao biti spreman do početka sljedece sezone brat bratu... riješio bih se Gavrića i njegovu minutazu dati Đokanoviću... ja bih bio zadovoljan jednim top stoperom i jednim top napadačemHistoricar je napisao/la: ↑21 maj 2020, 01:25Pidro, više od godinu dana, nije odigrao utakmicu, trebat ce dosta vremena, da on dođe do prave forme, a za Salčina bi bilo bolje, da od naredne sezone igra na svojoj prirodnoj poziciji.Za Hadžića se nadam, vidjecemo, ovaj prelazni rok, ne bi trebao biti previše prometan, ja bi bio zadovoljan, da svi bitni igrači ostanu.ajdohordas je napisao/la: ↑21 maj 2020, 00:52
Za Daria se slazem, a Čirjak nam nije potreban, sirok je roster igrača na toj poziciji i plus i Hadžić je u kombinacijama..
primarna pozicija koju trebamo rješavati je stoper pa onda napadač![]()
Rugasevic osim sto je stranac takodje tek treci izbor Zrinjskog na lijevom bekuHistoricar je napisao/la: ↑21 maj 2020, 00:26Osmorici igrača Zrinjskog ističu ugovori, možda bi trebalo zaganjati lijevog beka Daria Rugaševića i zadnjeg veznog Franu Ćirjaka.
Malo je bolja situacija, trebaju nam se poklopiti 2 od svih neizvjesninih liga.
Ne znam šta si gledao, Rugašević, ne samo što je u Zrinjskom bio standardan, cijelu jesen i ovih par kola proljeca, siguran sam da je trenutno najbolji lijevi bek u ligi. Iz prvih 11, izbacio je njihovog dugogodišnjeg standardnog lijevog beka i kapitena, Peru Stojkića.Momka se sječam, još dok je sa Splitom igrao play - off Evropske lige, gdje ih je jedva izbacio Torino, a one im je bio standardni lijevi bek.Evo, uskoro mu ističe ugovor, iskusan je, 29 godina, sigurno bi nam bio od koristi, jer Pidri će trebati dosta vremena da dođe do prave forme, nakon više od godinu dana, bez odigrane utakmice.Denchi je napisao/la: ↑21 maj 2020, 09:36Rugasevic osim sto je stranac takodje tek treci izbor Zrinjskog na lijevom bekuHistoricar je napisao/la: ↑21 maj 2020, 00:26Osmorici igrača Zrinjskog ističu ugovori, možda bi trebalo zaganjati lijevog beka Daria Rugaševića i zadnjeg veznog Franu Ćirjaka.
Cirjak je nepotreban i sumnjam da bi ga dali uopste
Inace u ligi nema igraca za nas, koji bi mogli u prvih 11...za klupe imamo akademce, jedino da neki odu pa onda da pogledamo nekog....
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Hajdeee, jurisicduska, nedimmmm1337, skoJaa i 46 gostiju.