Kazu iz kluba da se nece kupati dok se odluka ne ponisti.
Da se razumijemo svi znamo da je to samo paravan, voda je u posljednja tri mjeseca za njih luksuz.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Pa ga njihov forumas doceka na volej recenicom pa i šef našeg stručnog štaba je sjedio na tom sastanku, cisto da imamo potpunost informacijePantelija je napisao/la: ↑21 maj 2020, 06:50Ali kakvi ste vi mitomani. Ja ne mogu da vjerujem sta vi izmisljate.
-ne testirati igracee, a pricati o nastavku. Sta ako savez kaze treba se nastaviti ako su ekipe (kao sarajevo) spremne za nastavak? A vi ni igrace testirali niste, mozda ima pozitivnih? Cuj mislimo da se nece nastaviti
-onda prica pitarski savez? Kao ssavez protiv zeljkana.... A stadion sve sto se radilo dio dao nogometni savez. Ito dobar dio. Mi jos nismo dobili odgovor o tome da u slucaju gradnje, koliko i kako doci do sredstava uefa. Al pitarski savez.
-najnoviji mit vas je da ste licencu izvubili ZBOG pitarskog saveza. Jaki smo nema sta jer ste se zalili i sportakom sudu pa vas odbili brz da je uopste i otislo u proceduru jer je bilo jasno da ste prekoracili datum!
Ne, niste ostali bez licence zbog pitara i saveza nego zbog svoje nesposobnosti
-u moru mitova, vidim kruti i ovaj o nekom sastanku emira i neke delegacijr iz rs kao u topliku. Selami vas emir i kaze da manje uzimmate vutre.
-pisete svi klubovi duguju. Nije tacno. Nas klub ne duguje. I nije svaki klub u gabuli, jer mi npr nismo.
"Prrodali se", "tanova prcija" i sta sve ne, al hvala Bogu ima ko posuditi ovima sto nrmaju i treba tako. 21. Vijek a ljudi ne primaju platu.
Vi pojedini mostarci opasno ste poceli lupati gluposti po ovom forumu, odigrate jednu za vas jacu sezonu u ovoj ligi i odjednom sve znate u sve se petljate. Niko ovoj Upravi FK Sarajevo ne bi zamjerio jos jedan poraz u derbiju, a da osvojimo titulu, jedino je to bitno na kraju za sta se i igra, a to je titula. A sto se raspleta nase lige tice 99% da ce se i zavrsiti ovako kako si napisao, a to je pozicije po tabeli za eurokupove, s tim da niko ne ispada vjerovatno.SaMoVelez je napisao/la: ↑21 maj 2020, 11:02Ako se ništa ne promjeni u vezi nebulozne odluke kšpc i savezovog prihvatanja iste te se prekine prvenstvo, očekujem proglašenje tabele kao konačne bez proglašenja šampiona, bez ispadanja i sa nova dva člana "elite" slijedeće sezone imamo ligu od 14 klubova. UEFA-i će se poslati spisak timova za nastup u evropi po zatečenom stanju, bez završnice kupa.
Na ovaj način bi večina klubova dobila mrvice osim Borca koji dobija sve. Željo i Široki kao najveći gubitnici, Sarajevo relativno zadovoljno s obzirom da idu u predkvalifikacije za LŠ i s obzirom da su izbjegli najgori scenarij za njih, a to je još jedan okršaj sa komšijama kojeg ova uprava vjerovatno ne bi preživjela. Sjetim se samo "potresa" nakon zadnjeg derbija i onog provlačenja kroz iglene uši uprave FKS, jedva preživjeli.
Na začelju svi zadovoljni jer ostaju još jednu sezonu u "eliti". SSH, Velež i Radnik su tu kao kolateralna šteta zakulisnih igara.
Sretno svima u narednoj sezoni, biće svega, od gašenja klubova do novih koalicija, u to sam siguran.
Kao prvo niko vas ne provocira vec to vi radite,kad vam neko vrati kukate 20 dana da smo nula,da pokazemo pravo lice jer vi smijete pljuvat jer ste vi Velez tj niko i nista nikakav faktor u BH fudbalu. Sarajevo je za nastavak,Sarajevo osvaja titule i ide u evropu svake godine nemamo mi kome sta da lize,mi smo djelima pokazali da hocemo da se nastavi,uostalom i prvi smo ako vidisNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 11:35Sta ti je slagao. Polizali ste supak rs-u i Borcu samo da bi hinjski dosli do titule i izbjegli jos jednu sramotu ponizavanja od Zelje. Danima provocirate ljude a molite boga da se ne nastavi jer bi vas karali u usta ko dva puta ove godine. FKS je grobar bh fudbala jer se jeftino prodao i udruzio sa politikom iz manjeg entiteta. Nece vam se to izdobriti. Podrska za starog radnickog Zelju bez obzira koliki animozitet imao prema njima. Ratovi se vode na travi a ne ispod stola. Zato vas brato postuje![]()
Postujes ih isto kao i nas popljujes ti redovno sve pa lizes poslije nista cudno za dvorsku ludu foruma. Nego kazu da ste trofejniji klub od nas daj mi sad to obrazlozi,postavi 303 clanka jer mi pojma nemamo sta je VelezNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 11:35Sta ti je slagao. Polizali ste supak rs-u i Borcu samo da bi hinjski dosli do titule i izbjegli jos jednu sramotu ponizavanja od Zelje. Danima provocirate ljude a molite boga da se ne nastavi jer bi vas karali u usta ko dva puta ove godine. FKS je grobar bh fudbala jer se jeftino prodao i udruzio sa politikom iz manjeg entiteta. Nece vam se to izdobriti. Podrska za starog radnickog Zelju bez obzira koliki animozitet imao prema njima. Ratovi se vode na travi a ne ispod stola. Zato vas brato postuje![]()
Ja bola ne smijes nista istiniti i realno sagledavajuci napisati. Nisi kompetentan jer si tri sezone bio u federalnoj. I onda zeljine nazivaju lobotomcima
Kad za vas neko kaze nesto realno odma pjenite i ko uvrijedjene mlade morate prihvatiti cinjenice a one su da ste klub bez trofeja,drugoligas!NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 11:44Ja bola ne smijes nista istiniti i realno sagledavajuci napisati. Nisi kompetentan jer si tri sezone bio u federalnoj. I onda zeljine nazivaju lobotomcima![]()
J.ebem i tebe i Borac, a sad napisi standardno one svoje djecije gluposti kako si me isprskao i ne zaboravi lajkat sam sebi sa drugih par nickova.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 11:35Sta ti je slagao. Polizali ste supak rs-u i Borcu samo da bi hinjski dosli do titule i izbjegli jos jednu sramotu ponizavanja od Zelje. Danima provocirate ljude a molite boga da se ne nastavi jer bi vas karali u usta ko dva puta ove godine. FKS je grobar bh fudbala jer se jeftino prodao i udruzio sa politikom iz manjeg entiteta. Nece vam se to izdobriti. Podrska za starog radnickog Zelju bez obzira koliki animozitet imao prema njima. Ratovi se vode na travi a ne ispod stola. Zato vas brato postuje![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.