Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Francuzi donijeli odluku: Nema ispadanja u ovoj sezoni, liga se širi za još dva tima
U Ligi 2, drugom rangu francuskog fudbala, od iduće sezone će sudjelovati 22 kluba, saopštili su mediji iz ove zemlje.
U Ligi 2, drugom rangu francuskog fudbala, od iduće sezone će sudjelovati 22 kluba, saopštili su mediji iz ove zemlje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jel danas ta konacna odluka, napokon da se zavrsi vise ova saga ?
Ja sam za da se nastavi liga.
Al da se trebalo nastaviti, uveliko bi se svi pripremali.. a koliko vidim, vise od pola ih nije zvanicno pocelo trenirati...
Neki se nisu ni testirali, a kao najglasniji su za nastavak prvenstva.
Nzm kome je u cilju da se ovoliko odugovlaci.
Ja sam za da se nastavi liga.
Al da se trebalo nastaviti, uveliko bi se svi pripremali.. a koliko vidim, vise od pola ih nije zvanicno pocelo trenirati...
Neki se nisu ni testirali, a kao najglasniji su za nastavak prvenstva.
Nzm kome je u cilju da se ovoliko odugovlaci.
Davno bi ovo bilo gotovo, samo je pitanje titula ili ne za Sarajevo.
-
- Kontakt:
Covjke vise postuje Celik, oni odmah na pocetku rekli sta god bilo samo da mi ostanemo u ligi, posteno...
Dok s druge strane imas ove plave, koji ni sami ne znaju sta ce.. oni su kao za nastavak lige, al u praksi nista ne rade da bi istu i nastavili... Bacaju suplju da su svi protiv njih, da im kao mi nedamo a da se kao oni bore da im mi damo da igraju...
Čelik jedna od tri ekipe lige u ligi koja je izvrsila sve pripreme, dezinfikovali stadion i prostorije, okupili igrace, testirali i izjasnili se za nastavak prvenstva kao u svim okolnim državama Ex-yu. Ako savez nije sposoban osigurati da se sezona regularno zavrsi, svi znamo da jest i zbog cega nece onda Čelik ne treba da plati cijenu dilova nogometnog saveza sa predstavnicima iz RS.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Ako bude samo gram pravde u konačnoj odluci, normalno da Čelik ne smije ispasti. Govorim o krojenju tabele nakon proglašenja pandemije, druga je stvar licenca, u to ne ulazim.
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
Kakve uslove postavljaju zeljeznicari u slučaju da nam se dodjeli titula?
Jesu sega ovi kokuzi fol su za nastavak lige a mole Boga da se zavrsi da raspuste ekipe i rasterete budzet. 

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- feniksptica
- Kontakt:
Ne volim glumit insajdera, al sve sto imalo ozbiljnije napisem ima zaledjinu. Reko sam i ako se nastavi prvenstvo preko 80 % ekipa bi imalo teskih financijski problema i pitanje d al bi izgurali do kraja.
Iz Zelje su dali onaj prijedlog i velikim dijelom jer je manje utakmica i samim tim i novca za trosit. Sto koji dan ide klupko se sve vise razmotava i prica dobija neku novu dimenziju o tome ko je za ko protiv. Djela ne rijeci !!
Iz Zelje su dali onaj prijedlog i velikim dijelom jer je manje utakmica i samim tim i novca za trosit. Sto koji dan ide klupko se sve vise razmotava i prica dobija neku novu dimenziju o tome ko je za ko protiv. Djela ne rijeci !!
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Osttribine
- Kontakt:
Pa ga njihov forumas doceka na volej recenicom pa i šef našeg stručnog štaba je sjedio na tom sastanku, cisto da imamo potpunost informacijePantelija je napisao/la: ↑21 maj 2020, 06:50Ali kakvi ste vi mitomani. Ja ne mogu da vjerujem sta vi izmisljate.
-ne testirati igracee, a pricati o nastavku. Sta ako savez kaze treba se nastaviti ako su ekipe (kao sarajevo) spremne za nastavak? A vi ni igrace testirali niste, mozda ima pozitivnih? Cuj mislimo da se nece nastaviti
-onda prica pitarski savez? Kao ssavez protiv zeljkana.... A stadion sve sto se radilo dio dao nogometni savez. Ito dobar dio. Mi jos nismo dobili odgovor o tome da u slucaju gradnje, koliko i kako doci do sredstava uefa. Al pitarski savez.
-najnoviji mit vas je da ste licencu izvubili ZBOG pitarskog saveza. Jaki smo nema sta jer ste se zalili i sportakom sudu pa vas odbili brz da je uopste i otislo u proceduru jer je bilo jasno da ste prekoracili datum!
Ne, niste ostali bez licence zbog pitara i saveza nego zbog svoje nesposobnosti
-u moru mitova, vidim kruti i ovaj o nekom sastanku emira i neke delegacijr iz rs kao u topliku. Selami vas emir i kaze da manje uzimmate vutre.
-pisete svi klubovi duguju. Nije tacno. Nas klub ne duguje. I nije svaki klub u gabuli, jer mi npr nismo.
"Prrodali se", "tanova prcija" i sta sve ne, al hvala Bogu ima ko posuditi ovima sto nrmaju i treba tako. 21. Vijek a ljudi ne primaju platu.

Ako se ništa ne promjeni u vezi nebulozne odluke kšpc i savezovog prihvatanja iste te se prekine prvenstvo, očekujem proglašenje tabele kao konačne bez proglašenja šampiona, bez ispadanja i sa nova dva člana "elite" slijedeće sezone imamo ligu od 14 klubova. UEFA-i će se poslati spisak timova za nastup u evropi po zatečenom stanju, bez završnice kupa.
Na ovaj način bi večina klubova dobila mrvice osim Borca koji dobija sve. Željo i Široki kao najveći gubitnici, Sarajevo relativno zadovoljno s obzirom da idu u predkvalifikacije za LŠ i s obzirom da su izbjegli najgori scenarij za njih, a to je još jedan okršaj sa komšijama kojeg ova uprava vjerovatno ne bi preživjela. Sjetim se samo "potresa" nakon zadnjeg derbija i onog provlačenja kroz iglene uši uprave FKS, jedva preživjeli.
Na začelju svi zadovoljni jer ostaju još jednu sezonu u "eliti". SSH, Velež i Radnik su tu kao kolateralna šteta zakulisnih igara.
Sretno svima u narednoj sezoni, biće svega, od gašenja klubova do novih koalicija, u to sam siguran.
Na ovaj način bi večina klubova dobila mrvice osim Borca koji dobija sve. Željo i Široki kao najveći gubitnici, Sarajevo relativno zadovoljno s obzirom da idu u predkvalifikacije za LŠ i s obzirom da su izbjegli najgori scenarij za njih, a to je još jedan okršaj sa komšijama kojeg ova uprava vjerovatno ne bi preživjela. Sjetim se samo "potresa" nakon zadnjeg derbija i onog provlačenja kroz iglene uši uprave FKS, jedva preživjeli.
Na začelju svi zadovoljni jer ostaju još jednu sezonu u "eliti". SSH, Velež i Radnik su tu kao kolateralna šteta zakulisnih igara.
Sretno svima u narednoj sezoni, biće svega, od gašenja klubova do novih koalicija, u to sam siguran.
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
- Osttribine
- Kontakt:
Vi pojedini mostarci opasno ste poceli lupati gluposti po ovom forumu, odigrate jednu za vas jacu sezonu u ovoj ligi i odjednom sve znate u sve se petljate. Niko ovoj Upravi FK Sarajevo ne bi zamjerio jos jedan poraz u derbiju, a da osvojimo titulu, jedino je to bitno na kraju za sta se i igra, a to je titula. A sto se raspleta nase lige tice 99% da ce se i zavrsiti ovako kako si napisao, a to je pozicije po tabeli za eurokupove, s tim da niko ne ispada vjerovatno.SaMoVelez je napisao/la: ↑21 maj 2020, 11:02Ako se ništa ne promjeni u vezi nebulozne odluke kšpc i savezovog prihvatanja iste te se prekine prvenstvo, očekujem proglašenje tabele kao konačne bez proglašenja šampiona, bez ispadanja i sa nova dva člana "elite" slijedeće sezone imamo ligu od 14 klubova. UEFA-i će se poslati spisak timova za nastup u evropi po zatečenom stanju, bez završnice kupa.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Sta ti je slagao. Polizali ste supak rs-u i Borcu samo da bi hinjski dosli do titule i izbjegli jos jednu sramotu ponizavanja od Zelje. Danima provocirate ljude a molite boga da se ne nastavi jer bi vas karali u usta ko dva puta ove godine. FKS je grobar bh fudbala jer se jeftino prodao i udruzio sa politikom iz manjeg entiteta. Nece vam se to izdobriti. Podrska za starog radnickog Zelju bez obzira koliki animozitet imao prema njima. Ratovi se vode na travi a ne ispod stola. Zato vas brato postuje 

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Jebote led sad je uspjeh kluba za koji navijaš mjerilo racionalnosti i ispravnosti tvojih razmišljanja. Kakva lobotomija.
Ne stojim iza ničijeg razmišljanja ali ovo 'poklapanje' pitara kad se ne iznose njihova i slična njihovim razmišljanjima mi pomalo ide na ****.
Ne stojim iza ničijeg razmišljanja ali ovo 'poklapanje' pitara kad se ne iznose njihova i slična njihovim razmišljanjima mi pomalo ide na ****.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Eto tebe ce neko pitat za dozovlu da nesto napise.
Pazi recenice " Odigrate jednu za vas jacu sezonu u ovoj ligi i odjednom sve znate i u sve se petljate"
Boze sacuvaj

Pazi recenice " Odigrate jednu za vas jacu sezonu u ovoj ligi i odjednom sve znate i u sve se petljate"
Boze sacuvaj

Kao prvo niko vas ne provocira vec to vi radite,kad vam neko vrati kukate 20 dana da smo nula,da pokazemo pravo lice jer vi smijete pljuvat jer ste vi Velez tj niko i nista nikakav faktor u BH fudbalu. Sarajevo je za nastavak,Sarajevo osvaja titule i ide u evropu svake godine nemamo mi kome sta da lize,mi smo djelima pokazali da hocemo da se nastavi,uostalom i prvi smo ako vidisNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 11:35Sta ti je slagao. Polizali ste supak rs-u i Borcu samo da bi hinjski dosli do titule i izbjegli jos jednu sramotu ponizavanja od Zelje. Danima provocirate ljude a molite boga da se ne nastavi jer bi vas karali u usta ko dva puta ove godine. FKS je grobar bh fudbala jer se jeftino prodao i udruzio sa politikom iz manjeg entiteta. Nece vam se to izdobriti. Podrska za starog radnickog Zelju bez obzira koliki animozitet imao prema njima. Ratovi se vode na travi a ne ispod stola. Zato vas brato postuje![]()
Postujes ih isto kao i nas popljujes ti redovno sve pa lizes poslije nista cudno za dvorsku ludu foruma. Nego kazu da ste trofejniji klub od nas daj mi sad to obrazlozi,postavi 303 clanka jer mi pojma nemamo sta je VelezNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 11:35Sta ti je slagao. Polizali ste supak rs-u i Borcu samo da bi hinjski dosli do titule i izbjegli jos jednu sramotu ponizavanja od Zelje. Danima provocirate ljude a molite boga da se ne nastavi jer bi vas karali u usta ko dva puta ove godine. FKS je grobar bh fudbala jer se jeftino prodao i udruzio sa politikom iz manjeg entiteta. Nece vam se to izdobriti. Podrska za starog radnickog Zelju bez obzira koliki animozitet imao prema njima. Ratovi se vode na travi a ne ispod stola. Zato vas brato postuje![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.