rasprave su suvišne
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Pa dokazi sine, dokazi, hajde, svi su postovi jos tu? I zar nisu Jezerasi navijali za GSW, zar nam nije to rezervna ekipa? Vi smrdljivi trolovi ne znate ni sami koju pricu da gurate, dajte se malo uskladite preko privatnih poruka.BosniaBoston je napisao/la: ↑21 maj 2020, 01:51Izvlaci postove iz 2017. dok su jos svi jezerasi mrzili Brona prvo zbog Kobea pa onda zbog GSW kad su svi navijali za njegNeuporedivo
Postovi iz prosle i ove godine nebo i zemlja
sa samim sobom , imam poremećaj predviđanja događaja, kad to vidim ,uradim neki korak koji će neutralizirati događaje koji slijedeBuffonGigi je napisao/la: ↑21 maj 2020, 01:54
@RollMan
Jordan je veci igrac od Brona, najveci ikad, ja ne znam s kim se ti raspravljas?
Postoji ustanova puna ljudi koji se raspravljaju sami sa sobom, vjerujem da imaju i pedijatrijski odjel, Nostradamuse.RollMan je napisao/la: ↑21 maj 2020, 01:58sa samim sobom , imam poremećaj predviđanja događaja, kad to vidim ,uradim neki korak koji će neutralizirati događaje koji slijedeBuffonGigi je napisao/la: ↑21 maj 2020, 01:54
@RollMan
Jordan je veci igrac od Brona, najveci ikad, ja ne znam s kim se ti raspravljas?
mene su odbili na svakoj adresi , ovdje sam da artikulišem svoje porive , ne presjecaj mi tok misli , sa offtopic postovima. Blagodarim.BuffonGigi je napisao/la: ↑21 maj 2020, 02:00
Postoji ustanova puna ljudi koji se raspravljaju sami sa sobom, vjerujem da imaju i pedijatrijski odjel, Nostradamuse.
Da si bio aktivan na forumu dok je Rose bio aktuelan vidio bi i ocajnije rasprave.
Ma na forumu sam ima 7 godina, ne sjecam se te Rose rasprave, ali ova trenutna NBA rasprava je fakat katastrofa. Npr. odes na onu mladi reprezentativci, mozes procitati bolje analize, saznati o novim igracima, neke informacije saznati. Ovdje nista od toga, postavljaju se stvari sa reddita al dan poslije
Koje vrijedjanje jbte pa na ovo bi se i jopa prekrstioBosniaBoston je napisao/la: ↑21 maj 2020, 02:00Pa ne govorim o tebi nego o cjelokupnom jezeraskom pucanstvu.Post sam izbrisao ali postavit cu link pocetka pljuvanja Jamesa od strane Lakerovaca.Zivio
viewtopic.php?f=75&t=13736&p=6904047&hi ... k#p6904047
Da su recimo igraci istih godina i da se igra po danasnjim pravilima, tetkica rules, svaki dodir faul..MJ bi zabio najmanje 80 koseva od toga barem 40 iz slobodnih bacanja..i ovi desni bi dobili po 6 licnih vec u prvom poluvremenu, pa bi ih morali klonirati za drugo..
MJ:bombaysaphire je napisao/la: ↑20 maj 2020, 23:49Defanziva 50:50 , temmate i passer naravno .
Da je toliko bolji Jordan clutch performer nije .
e yebigaJuventinisimo je napisao/la: ↑21 maj 2020, 06:51Da su recimo igraci istih godina i da se igra po danasnjim pravilima, tetkica rules, svaki dodir faul..MJ bi zabio najmanje 80 koseva od toga barem 40 iz slobodnih bacanja..i ovi desni bi dobili po 6 licnih vec u prvom poluvremenu, pa bi ih morali klonirati za drugo..
Da se igra po muskim pravilima iz devedesetih...necu ni pokusavati prognozirati koliko bi MJ zabio..nego bi se osvrnuo koliko bi Barkley posao u bolnicu..sve njih sa te desne strane..a on bi hladno imao dvije licne.![]()
Hakeem i Jordan u drugoj , previše se Hakeem ovdje potcjenjuje ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.