Što se tiče izgradnje stadiona, ne znam otkud vama uopšte ideja da se stadion mogao renovirati? Kao što napisah, a onaj neki sa "bosna" u niku me ispravi i reče da idem spavati, pravit će se iznova kako treba sve ili se na stadionu neće ništa raditi.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I ovdje se svakakve gluposti pišu.
Što se tiče izgradnje stadiona, ne znam otkud vama uopšte ideja da se stadion mogao renovirati? Kao što napisah, a onaj neki sa "bosna" u niku me ispravi i reče da idem spavati, pravit će se iznova kako treba sve ili se na stadionu neće ništa raditi.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kljucna recenica je ova.. I zato mislim da su sanse da nam se izgradi novi stadion 0,1%..Naime, moraju se definisati imovinsko - pravni odnosi.Treba vidjeti koliko zemljišta pripada timu sa Grbavice. Naravno da je bolje da imaju što više.
Imam neki osjecaj da ce na kraju reci, propalo je, jer nemamo dovoljno zemljista, ali gradonacelnik i nacelnik opstine su nam obecali da ce se to brzo rijesiti, i nista na kraju..
Nadam se da sam debelo pogrijesio..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
TheDinoRules
- Kontakt:
Bilo ih je više koji su govorili u smislu: "Dajte što ste gladni. Budite zadovoljni i sa rekonstrukcijom koja će se raditi. Naložila se djeca Mercedes-Arenom"elSaik je napisao/la:I ovdje se svakakve gluposti pišu.![]()
Ovo im je sad začepilo usta.
U mom svijetu važe moja pravila
mene je obradovalo kad sam procitao, ako se bude gradilo da ce ostaviti lokomotivu kao simbol kluba 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Prodajem TM87 bar sal , za vise inf. pm 
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
-
BlingBling
- Kontakt:
Neko je vec napisao,ali kljuc svega i glavna kocnica su ovi imovinsko-pravni odnosi!!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
19TM87 je napisao/la:
samo mene bi bilo stid pogledat igracima sarajeva u oci nakon ove slike hahahahaha
Hajde nek su se i vasi konacno najeli da nisu dzaba isli gore
Zato su išli Behmen i Mujezinović u Sloveniju.BlingBling je napisao/la:Neko je vec napisao,ali kljuc svega i glavna kocnica su ovi imovinsko-pravni odnosi!!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Tebe mora da je neki manijak dobro opecatioUPS je napisao/la:19TM87 je napisao/la:
samo mene bi bilo stid pogledat igracima sarajeva u oci nakon ove slike hahahahaha
Hajde nek su se i vasi konacno najeli da nisu dzaba isli gorePrica o stadionu je smjesna koliko god vi brisali postove (a ne bi ih brisali da strumfovi pisu na nasoj temi) jer vi nemate ni 0,00001% nacina i mogucnosti da otplatite jednu takvu investiciju, ne budite smijesni. To bi znacilo da bi stadion odmah postao vlasnisto investitora. Hocu reci, sad barem imate nesto pa makar i 'ono' a ovako ne bi imali nista. Zanimljiva je to racunica, nema sta. pogotovo nakon vasih izjava kako je bolje imati 'svoje' pa makar ne licilo ni na sta nego biti podstanar. Pa eto, da vidimo i to
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Imao si ti i boljih pokušaja provokacije...UPS je napisao/la: Hajde nek su se i vasi konacno najeli da nisu dzaba isli gorePrica o stadionu je smjesna koliko god vi brisali postove (a ne bi ih brisali da strumfovi pisu na nasoj temi) jer vi nemate ni 0,00001% nacina i mogucnosti da otplatite jednu takvu investiciju, ne budite smijesni. To bi znacilo da bi stadion odmah postao vlasnisto investitora. Hocu reci, sad barem imate nesto pa makar i 'ono' a ovako ne bi imali nista. Zanimljiva je to racunica, nema sta. pogotovo nakon vasih izjava kako je bolje imati 'svoje' pa makar ne licilo ni na sta nego biti podstanar. Pa eto, da vidimo i to
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
ja sam jedan od tih,pa i sad mi nije jasno zašto bi bili nezadovoljni i nezahvalni rekostrukcijom,nismo ni mi mančester pa da možemo šta hoćemo.TheDinoRules je napisao/la:Bilo ih je više koji su govorili u smislu: "Dajte što ste gladni. Budite zadovoljni i sa rekonstrukcijom koja će se raditi. Naložila se djeca Mercedes-Arenom"elSaik je napisao/la:I ovdje se svakakve gluposti pišu.![]()
Ovo im je sad začepilo usta.
ali nema para,sve se rastalilo....
Cuj zasto?? Pa zar zeljeznicari nisu nadaleko poznati rezimsko-stranacki klub? pa nemoj zezati1921 je napisao/la:Zato su išli Behmen i Mujezinović u Sloveniju.BlingBling je napisao/la:Neko je vec napisao,ali kljuc svega i glavna kocnica su ovi imovinsko-pravni odnosi!!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
UPS idolu zato i ima 30 dana da se razmisli o svemu i razgledaju sve mogucnosti. u vise navrata se govorilo da ce se odluciti za opciju koja najvise odgovara klubu a da je u skladu sa zakonima, imovinsko-pravnim fintama i naravno interesima investitora. ali nek' si nas ti prosvjetlio i ukazao nam na neke stvari. super si!
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Ne kontam zasto se trudite da nesto odgovarate ovom paceniku..
Ziletaaaa
Ziletaaaa
1921-2011
- spielführer_21
- Kontakt:
Išli su jer se i oni vole dobro najesti, neće valjda ići na hrenovke sa nekima..1921 je napisao/la:Zato su išli Behmen i Mujezinović u Sloveniju.BlingBling je napisao/la:Neko je vec napisao,ali kljuc svega i glavna kocnica su ovi imovinsko-pravni odnosi!!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
BlingBling
- Kontakt:
Znam samo da je u nasem( zeljinom) vlasnistvu stadion,Plavi zamak i pomocni stadion i ako to slovencima bude dovoljno( nekima nije bilo) onda nema frke!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Imao si ti i boljih pokušaja provokacije...UPS je napisao/la: Hajde nek su se i vasi konacno najeli da nisu dzaba isli gorePrica o stadionu je smjesna koliko god vi brisali postove (a ne bi ih brisali da strumfovi pisu na nasoj temi) jer vi nemate ni 0,00001% nacina i mogucnosti da otplatite jednu takvu investiciju, ne budite smijesni. To bi znacilo da bi stadion odmah postao vlasnisto investitora. Hocu reci, sad barem imate nesto pa makar i 'ono' a ovako ne bi imali nista. Zanimljiva je to racunica, nema sta. pogotovo nakon vasih izjava kako je bolje imati 'svoje' pa makar ne licilo ni na sta nego biti podstanar. Pa eto, da vidimo i to
Nikakva provokacija - osim dijela vezanog za igrace
UPS nesretnice, ništa još nije potpisano
Ima jos 30 dana da se odluci pa tek onda neko parafiranje vazeceg ugovora, pa procitaj malo bolje clanak i razmišljaj malo majka mu stara...pa ne mozes tako jbg.
Ima jos 30 dana da se odluci pa tek onda neko parafiranje vazeceg ugovora, pa procitaj malo bolje clanak i razmišljaj malo majka mu stara...pa ne mozes tako jbg.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 02 dec 2010, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
nema se sta ni potpisati. Znas sta je pismo namjere? informativni, neobavezni akt, pokusaj da se nesto pokrene, sto u slucaju BiH moze znaciti samo jedno - mazanje ociju, zivi bili pa vidjeliMandrak je napisao/la:UPS nesretnice, ništa još nije potpisano![]()
Ima jos 30 dana da se odluci pa tek onda neko parafiranje vazeceg ugovora, paprocitaj malo bolje clanak i razmišljaj malo majka mu stara...pa ne mozes tako jbg.
Vrlo moguceUPS je napisao/la:nema se sta ni potpisati. Znas sta je pismo namjere? informativni, neobavezni akt, pokusaj da se nesto pokrene, sto u slucaju BiH moze znaciti samo jedno - mazanje ociju, zivi bili pa vidjeliMandrak je napisao/la:UPS nesretnice, ništa još nije potpisano![]()
Ima jos 30 dana da se odluci pa tek onda neko parafiranje vazeceg ugovora, paprocitaj malo bolje clanak i razmišljaj malo majka mu stara...pa ne mozes tako jbg.