Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Upravu ste bijednici, Ivica je otpad a cevabdzija je legenda. Dalje nije mogao od Carsije, ali eto, on je velicina a Ivica nije.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Pick ica taktizirala.
Mozda je ocekivao da ce "oslobodioci srpski" uci u grad, brzo. Taman dok je u Bg. Na proslavi titule.
Pragmatican je to covjek. Sudske presude govore tome u prilog.
Manje moralan, vise pragmatican. Ali dobro to i jeste dio vase filozofije.
Decki iz Pavelicevih baraka - pa Vaso Miskin Crno - pa SDA prcija.
Mozda je ocekivao da ce "oslobodioci srpski" uci u grad, brzo. Taman dok je u Bg. Na proslavi titule.
Pragmatican je to covjek. Sudske presude govore tome u prilog.
Manje moralan, vise pragmatican. Ali dobro to i jeste dio vase filozofije.
Decki iz Pavelicevih baraka - pa Vaso Miskin Crno - pa SDA prcija.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 21 maj 2020, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
jbg tesko je sad mozak navici na to da lizes supak jedan dan dodiku i vici a drugi dan oplakujes kelija pomijesa se mozak loma tko je dobar a tko los na kraju ce biti koliko vicu podrzavaju da su dzihatlije kelija ubile
Ono kad uzmes ime Kelija i koristis ga tako da bi opravdao svoju teoriju o povezanosti Fsrs i Sarajeva...
Kakav samo jadnik moraš biti i to uraditi, a milion drugih nacina imas da spustis komsiji... JEDNA RIJEČ OBJAŠNJAVA OVO - NEMOĆ
Kakav samo jadnik moraš biti i to uraditi, a milion drugih nacina imas da spustis komsiji... JEDNA RIJEČ OBJAŠNJAVA OVO - NEMOĆ
- kerimatomic1921
- Kontakt:
To je skoro uradio, a ne mi. Bijednice
NEMOĆNI STE
Prvi je vaš uvaženi gospodin Plavac naveo neke turneje, pa sam se ja samo vratio 28 godina unazad i prošao kroz događaje između 17.5. i 21.5. 1992. godine.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sta bi s onom "bolje treci uz Allaha..." bijednici??
Zato skoro dresiraj ove svoje kerove, mrtve ljude si ti uvukao u ove rasprave, nemojte da lažete.
Zato skoro dresiraj ove svoje kerove, mrtve ljude si ti uvukao u ove rasprave, nemojte da lažete.
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 21 maj 2020, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Gospodin Osim je u tom vremenu bio u Beogradu jer je radio tamo.
Sa druge strane FK Sarajevo je pobjeglo iz opkoljenog grada, išli se provoditi po svijetu i skupljali vreće zlata za Bakira, svog predsjednika.
I dalje, za razliku od vas, mi vaše legende poštujemo. Prije par dana na našoj zvaničnoj je odata počast pokojnom Keliju. Još jedan dokaz kakvo ste smeće i seljadija! Nakotilo se u Sarajevu svakakvih čobana.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Šta bi s NK Željezničarom? Il je Praljak nešto bolji od četnika pa vam ne smeta športsko prijateljstvo sa Lišticom?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑21 maj 2020, 15:09Sta bi s onom "bolje treci uz Allaha..." bijednici??
- Beduin
- Kontakt:
Kad ti mostarac govori za dijalekt, e onda znas koliko je ocajan i nema argumenata. Cuj oni o akcentiranju rijeci, wahahaNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 14:34Za lozenje sam mislio na forum. Za stvarnost na neka prijateljstva koja ne postoje a koja bi trebala biti najbliza. U vezi ovoga foruma mi mostarci smo takvi jer ako vidimo da te mozemo izmaltretirat to cemo i uraditi ali sve je to u fer pleju. Nemoj dirat samo ratne rane kao ono nedavno. Zamisli ti mene ispisas i ja podjem spominjati kapiju nedo mi bogBeduin je napisao/la: ↑21 maj 2020, 14:26
Hajmo biti realni i iskreni, ako se pozivas na to, sta ste pisali na vasem tamo forumu o Slobodi i tuzlacima? Kasnije se vodila rasprava i pljuvanje Sarajeva (ako se dobro sjecam, a mozda je i Zeljo bio), a u zadnje vrijeme o Celiku u malo blazem obliku. To se naziva licemjerstvo, ciganluk pravi druze.
Imaj obraza pa priznaj, nit sta bolji niti gori od ostalih ste zato stipu moralisanje, nece se laticama ruza posipati po sportskom forumu, naravno da cemo se mezetit. Covjekom se dokazuje tamo gdje treba.![]()
Ali ako cu po nekoj skali vas smo izurinirali najvisevaljda sto niste fudbalski mentalitet,nemate navijace i sluzite se seljackim dijalektom famelije hlupi otoje itd ono najpogodniji ste za maltretiranje
![]()
Hlupi, otoje u slicno povezujes sa Tuzlom? E sad tek znam da dalje od Mostara nisi otisao, levatcino na kvadrat
U pravu si za ultra fazon, ali smo od rata na ovamo za vas Zrinjski u fudbalu haha ✌
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
normalno da smo športski prijatelji jedni i drugi dijelimo istu mrznju prema vama svaka njihova pobjeda kao i nasa svaka flasa koju dobijete u vugla na pecari kao da ste od nas dobiliskoroalen je napisao/la: ↑21 maj 2020, 15:12Šta bi s NK Željezničarom? Il je Praljak nešto bolji od četnika pa vam ne smeta športsko prijateljstvo sa Lišticom?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑21 maj 2020, 15:09Sta bi s onom "bolje treci uz Allaha..." bijednici??
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Najgore od svega je to sto vi svoju filozofiju prekrajate kako vama odgovara u datom momentu. I zato ja smatram da ste vi obicne, bijedne kurave.
Busate se u prsa "partija osnovala, Carsija podrzala, islam, sarajevski klub, klub bosnjaka vako nako...", a radite ovo sto radite.
Od svog nastanka, mi njegujemo jednu filozofiju, i to je ono sto nas cini drugacijim od vas, posebnijim. Mi smo uvijek, od dana nastanka pa do sada, bili stranacko/vjerski neopredijeljeni. Ne razumijete vi to...
Busate se u prsa "partija osnovala, Carsija podrzala, islam, sarajevski klub, klub bosnjaka vako nako...", a radite ovo sto radite.
Od svog nastanka, mi njegujemo jednu filozofiju, i to je ono sto nas cini drugacijim od vas, posebnijim. Mi smo uvijek, od dana nastanka pa do sada, bili stranacko/vjerski neopredijeljeni. Ne razumijete vi to...
@hajdeee jesi ziv?
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- Beduin
- Kontakt:
Kad Zeljini navijaci piskaraju i moralisu o regularnosti utakmica i prvenstva, onda znas u kakvoj banani nam je liga i drustvo, generalno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Baboooo
Majkoooo
O baboooo
Evo me na utakmici, navijam zaSarajv'o.
I babo ti je navij'o.
Majkoooo
O baboooo
Evo me na utakmici, navijam zaSarajv'o.
I babo ti je navij'o.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑21 maj 2020, 15:15Najgore od svega je to sto vi svoju filozofiju prekrajate kako vama odgovara u datom momentu. I zato ja smatram da ste vi obicne, bijedne kurave.

Ovo je vrh hahahahahah
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.