FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TeaM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TeaM87 » 21 maj 2020, 17:43

Koliko sam ja cuo plata nema 2 mjeseca,a i to zadnje sto je isplaceno su Amar i Badzak dali iz svog dzepa,situacija nije ni malo dobra,samo da s ehoce nastaviti liga pa da se malo izvucemo
FKŽ !

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 21 maj 2020, 17:49

TeaM87 je napisao/la:
21 maj 2020, 17:43
Koliko sam ja cuo plata nema 2 mjeseca,a i to zadnje sto je isplaceno su Amar i Badzak dali iz svog dzepa,situacija nije ni malo dobra,samo da s ehoce nastaviti liga pa da se malo izvucemo

Koliko sam ja čuo, plata juče bila.

Slažem se, nije bajno. Biće bolje.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 21 maj 2020, 17:51

Plavac87 je napisao/la:
21 maj 2020, 16:15
Ovo iznad što je gospodin @Brko pisao, ako mogu da pojasnim.

Nije baš tako lako ući u Želju a znaš da će te nekakva skupina plaćenih marginalaca hrakat. Nismo svi isti, jednostavno ima ljudi koji ne žele takvu vrstu neugodnosti i publiciteta. Sa druge strane, lako je pričati iz našeg ugla o osobama koje stavljaju privatne poslove i stečeno na kocku.

Ako se sjećate kada je Mega bježao iz kluba, sve osobe koje su se spomenule kao novi ljudi u upravi, su popljuvane. Čak se nabrajala imena mogućih nasljednika i preventivno ih se vrijeđalo, kao poruka za one koji možda razmišljaju da se prihvate obaveza.

Ne branim nikoga samo kažem, nije sve tako jednostavno kako se čini.
To je nažalost istina...ne treba ljudima koji su u ozbiljnim poslovima tako nešto...a svaki bi bio dobro popljuvan u onom periodu da je došao, vjerujem i sad. Sta ce nekome ko je u ozbiljnom poslu takav los publicitet. Pogotovo jer bi samo trosio i svoje vrijeme i novac a nista zauzvrat ne bi dobio.
Zato i smatram da bi najbolje bilo napraviti opciju za nekoga da moze da ulozi i da zauzvrat ima neku zaradu vremenom, jer samo tako ce se neko mozda i uhvatiti posla ovdje. Ovako smo nazalost osudjeni na entuzijaste koji nemaju dovoljno znanja, a ako ga i imaju onda nemaju vremena da se ozbiljnije pozabave klubom.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 21 maj 2020, 18:41

Plavac87 je napisao/la:

Nije baš tako lako ući u Želju a znaš da će te nekakva skupina plaćenih marginalaca hrakat. Nismo svi isti, jednostavno ima ljudi koji ne žele takvu vrstu neugodnosti i publiciteta. Sa druge strane, lako je pričati iz našeg ugla o osobama koje stavljaju privatne poslove i stečeno na kocku.

Ako se sjećate kada je Mega bježao iz kluba, sve osobe koje su se spomenule kao novi ljudi u upravi, su popljuvane. Čak se nabrajala imena mogućih nasljednika i preventivno ih se vrijeđalo, kao poruka za one koji možda razmišljaju da se prihvate obaveza.

Svako ko zeli neku funkciju u Zelji mora biti spreman za publicitet. To je neizbjezno jer (zelis da) radis u najvecem klubu u drzavi koji ima armiju navijaca. Ocekivanja su uvijek velika. Ne moze se neko praviti lud i pokusavati da pobjegne od ovih cinjenica.

Meni je neshvatljivo da neko ozbiljan moze obracati uopste paznju na pisanja po forumima. Eto ako se student iz Tuzle koji ne ide uopste na tekme slozi onda "taj" koji ima kao nijet da udje u klub ce kao uci a kad bi taj anonimac bio protiv te osobe onda ta osoba kao nece da udje zbog publiciteta jer ga neko kao pljuje po nekom forumu. To su za mene takve gluposti i izgovori kao sto je vec rekao kolega @StrikeWarzone. Ne mozes se svima svidjeti, uvijek ce biti ljudi kojima ce nesto smetati, koji ce u svemu naci manu, ali radi dobro i posteno i vecina navijaca ce te uvijek podrzati..

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 21 maj 2020, 19:06

Brkooo je napisao/la:
21 maj 2020, 18:41
Plavac87 je napisao/la:

Svako ko zeli neku funkciju u Zelji mora biti spreman za publicitet. To je neizbjezno jer (zelis da) radis u najvecem klubu u drzavi koji ima armiju navijaca. Ocekivanja su uvijek velika. Ne moze se neko praviti lud i pokusavati da pobjegne od ovih cinjenica.

Meni je neshvatljivo da neko ozbiljan moze obracati uopste paznju na pisanja po forumima. Eto ako se student iz Tuzle koji ne ide uopste na tekme slozi onda "taj" koji ima kao nijet da udje u klub ce kao uci a kad bi taj anonimac bio protiv te osobe onda ta osoba kao nece da udje zbog publiciteta jer ga neko kao pljuje po nekom forumu. To su za mene takve gluposti i izgovori kao sto je vec rekao kolega @StrikeWarzone. Ne mozes se svima svidjeti, uvijek ce biti ljudi kojima ce nesto smetati, koji ce u svemu naci manu, ali radi dobro i posteno i vecina navijaca ce te uvijek podrzati..
moram potvrditi ovo sto Plavac govori 100 % znam da su neki investitori odbijani tako sto se ova uprava prikazivala kao najveci lopovi sa kamatarom na celu a bili su sipmatizeri prosle uprave -

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 21 maj 2020, 19:16

Veceras sam ponovo u gradu, sve se obilazi. Delinjo ce sa mnom. Ako se piju kole i cijedjene bila je plata, a ako je mala s mlijekom onda cemo poceti plakati na forumu.
:kafa:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 21 maj 2020, 19:21

Brkooo je napisao/la:
21 maj 2020, 18:41
Plavac87 je napisao/la:

Nije to samo "forum" gospodine @Brko, već društvene mreže. Postoje agencije koje se profesionalno bave tim poslom, botovi, programi za nakucavanje lajkova. Jedno vrijeme objava na ovom portalu je za pet minuta imala po 300 lajkova na negativne komentare protiv kluba. I čitaju to ljudi, dobar dio njih vjerujte mi.

Sada zamislite, evo recimo DOO Brko i gospodin @Brko u upravi. Date izjavu a ispod komentar, ovo je onaj; lopov, pedofil, četnik ili nešto drugo diskriminirajuće. Čita vaša porodica možda, vaše dijete ili u najmanju ruku neko će nenamjerno širiti priču.

Jednostavno ima ljudi, ne treba im takva neugodnost u životu. Pomognu i pomažu Želju ali neće tu vrstu publiciteta. Naravno postoje i osobe koje su imune, hrabrije i spremnije da se suoče sa problemima.

Edit. Da ne shvatite pogrešno, ja savršeno razumijem to o čemu govorite i ja lično sam takvog stava ali poštujem i ljude koji misle drugačije. Nije to mjerilo je li neko za klub ili da li bi valjao, to ne znamo.
Zadnja izmjena: Plavac87, dana/u 21 maj 2020, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 21 maj 2020, 19:22

kerimatomic1921 je napisao/la:
21 maj 2020, 19:16
Veceras sam ponovo u gradu, sve se obilazi. Delinjo ce sa mnom. Ako se piju kole i cijedjene bila je plata, a ako je mala s mlijekom onda cemo poceti plakati na forumu.
:kafa:
e moj Ljoze pa tebe Delinjo vara skim stigne :facepalm:

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 21 maj 2020, 19:41

Izgradjenog covjeka, covjeka koji je uspjesan ne znam kako moze zanimati sta pisu kompleksasi poput storma, kazadnije, avlijanera i neko nebitni student.

De ba necemo se lagati kakvi oni ba, sad ispade ljudi nece u klub zbog istih. Ma dajte ba.

Jednostavno nema ljudi koji zele sa ulazu novac u sport. Kod nas sad direktor i jos dosta ljudi imaju platu po 3 hiljade maraka, a ne rade nista. Mi za direktora izdvojimo 50.000 godisnje? A sta je s ostalim? Za sta ba? Cilj je primati lovu od kluba i ranije, Bogme i sad necemo se lagati.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 21 maj 2020, 19:49

Bezideja je napisao/la:
21 maj 2020, 19:41
Izgradjenog covjeka, covjeka koji je uspjesan ne znam kako moze zanimati sta pisu kompleksasi poput storma, kazadnije, avlijanera i neko nebitni student.

De ba necemo se lagati kakvi oni ba, sad ispade ljudi nece u klub zbog istih. Ma dajte ba.

Jednostavno nema ljudi koji zele sa ulazu novac u sport. Kod nas sad direktor i jos dosta ljudi imaju platu po 3 hiljade maraka, a ne rade nista. Mi za direktora izdvojimo 50.000 godisnje? A sta je s ostalim? Za sta ba? Cilj je primati lovu od kluba i ranije, Bogme i sad necemo se lagati.
ma **** njih , ja uopste nisam mislio na forume to je smjesno ,

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 21 maj 2020, 20:09

Ma za dzaba ko ce se zajebavati, barem ja tako mislim. Da neko trosi svoje vrijeme i novac da od toga nema nista jos da mu se yebe mater. S druge strane postoji li uopste opcija da se uloze pare u Zelju koji je udruzenje gradjana, a da taj isti bude zasticen a ne da ga moze svako sutnuti kako mu volja. Kad bi se uspostavio neki sistem mozda bi se neko i nasao sa novcem ovako mozemo samo mastati. A to je kako ja vidim jedina opcija za napredak.
Ovo je pravi trenutak da se krene u tom smjeru, a nije da nije najavljeno nakon posljednje skupstine.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 maj 2020, 20:09

Imate izjavu Ermina i Serbe na Hayatovoj stranici pred kraj snimka Vijesti. Ima i koji kadar sa treninga jutrosnjeg. :mrgreen:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 21 maj 2020, 20:41

Nisam ni izaso iz kuce, ovi nasi poceli mafijati.

slika

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 21 maj 2020, 20:43

kerimatomic1921 je napisao/la:
21 maj 2020, 20:41
Nisam ni izaso iz kuce, ovi nasi poceli mafijati.

slika
mozes Veseli kad si sa investitorom :rol: kad njega nema onda se gologuz slikas u kuci

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 maj 2020, 20:45

To neki zalazak sunca, to neki pogled, neka kosulja ma đećeko

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 21 maj 2020, 20:50

Kera raspuhuje hehe
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 21 maj 2020, 20:50

LjoZee je napisao/la:
21 maj 2020, 20:45
To neki zalazak sunca, to neki pogled, neka kosulja ma đećeko
Veseli ce kod kineza sa kobiljace, a za ostale fkt ne znam đeće

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 maj 2020, 20:51

delinjo je napisao/la:
21 maj 2020, 20:50
Kera raspuhuje hehe
:urnebes:
Kera, jesi to poceo pulenima raspuhivati ilegalno jer jos nisu dozvolili shishe?

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 21 maj 2020, 21:12

Ma pusti delinja, on zaboravio da je investitor otvorio shisharu na Carsiji. Nisam vise u vodama vodenih lula :kafa:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 21 maj 2020, 21:30

On to sad privatno radi :kafa:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mavi i 40 gostiju.