FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobar je Karic
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Sta ce se desiti veceras u 22hSedrenikHz je napisao/la: ↑21 maj 2020, 16:55Et vcrs u 22h bi se trebalo zvanicno znati jesmo li prvaci ili ne![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Seslion1111 je napisao/la: ↑21 maj 2020, 17:50Sta ce se desiti veceras u 22hSedrenikHz je napisao/la: ↑21 maj 2020, 16:55Et vcrs u 22h bi se trebalo zvanicno znati jesmo li prvaci ili ne![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
S obzirom da je zamjena Lendricu koji ode i nije neka pljacka, al dobar je za 1.5 milju km jednom u 4 mjeseca

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Dobro ko moze u prvih 11 upast iz lige....bordobijeli je napisao/la: ↑21 maj 2020, 15:14Od kad postoji FKS najbolji igraci i treneri bili su iz BiH. To jest iz Sarajeva i teritorije Bosne od Sušica, Musemica, Pašica, Turkovica, Škore itd. Uvijek je FKS bio spoj igraca iz Sarajeva i ostatka Bosne i znalo je biti bas dobri igraca pa cak i iz drugi liga. Krupinac je dosao iz Zvornika, Suljic iz Vogošce, Hadzic Damir Zepce, Basic i Zukic radnik Hadzici a de ne govorim iz slobode Osmanhodzic, mesic, huseijnovic, ahmetovic .ajdohordas je napisao/la: ↑21 maj 2020, 14:41Mi kad god smo se **** tako sa tim izjavama,tipa, nema u ligi igraca za nas, nema nam ravnih, bosanski dinamo itd itd... brzo smo padali na tlo.
Samo da ne spominjete neke bare-bare slucajeve jer nam trebaju pojacanja koja ce podici kvalitet, ne kao dosad da ih dovedes pa hajmo se nadat da ce se navici i nauciti nositi s pritiskom...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Nisam zavrsio recenicu: Dobar je Karic za Željezničar

Kad budu igrali protiv nas pretvorit ce se u rasnog strijelca, ko da ocima gledam.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Pa Amar je uvijek gotivio te sidraše. Emir Hadzic, Lazar Popovic, Rasčić, Adilovic, Guvo. I dobro su igrali u tom njegovom sistemu tako vjerojatno i Karic mu treba koji zna igrati u šesnestercu, zagradi, spusti prenese loptu, neki prekršaj izbori i to je to. Daleko je Karic od nekog rasnog strelca ili brzog napadaca al za ove nabrojane stvari moze poslužiti.
34 godine...bordobijeli je napisao/la: ↑21 maj 2020, 19:10Pa Amar je uvijek gotivio te sidraše. Emir Hadzic, Lazar Popovic, Rasčić, Adilovic, Guvo. I dobro su igrali u tom njegovom sistemu tako vjerojatno i Karic mu treba koji zna igrati u šesnestercu, zagradi, spusti prenese loptu, neki prekršaj izbori i to je to. Daleko je Karic od nekog rasnog strelca ili brzog napadaca al za ove nabrojane stvari moze poslužiti.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Ja ga nikad nebi da nama dodje, posebno sto kazes 34 god. Samo sam napisao razlog zbog kojeg neko moze dovesti takve igrace. U nasoj ligi prolaze takvi igraci Fajic, Kajkut, Ahmetovic, Krstanovic sto je bio u šb i takvi prolaze zagrade se na iskustvo padne na penal, na neku prevaru uvale gol.Pantelija je napisao/la: ↑21 maj 2020, 19:1334 godine...bordobijeli je napisao/la: ↑21 maj 2020, 19:10Pa Amar je uvijek gotivio te sidraše. Emir Hadzic, Lazar Popovic, Rasčić, Adilovic, Guvo. I dobro su igrali u tom njegovom sistemu tako vjerojatno i Karic mu treba koji zna igrati u šesnestercu, zagradi, spusti prenese loptu, neki prekršaj izbori i to je to. Daleko je Karic od nekog rasnog strelca ili brzog napadaca al za ove nabrojane stvari moze poslužiti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nama je bitno da on ne posjeduje nikakav kvalitet i da nije napravio karijeru, neće biti puno drugačije u Željezničaru tako da je to ok.Pantelija je napisao/la: ↑21 maj 2020, 19:1334 godine...bordobijeli je napisao/la: ↑21 maj 2020, 19:10Pa Amar je uvijek gotivio te sidraše. Emir Hadzic, Lazar Popovic, Rasčić, Adilovic, Guvo. I dobro su igrali u tom njegovom sistemu tako vjerojatno i Karic mu treba koji zna igrati u šesnestercu, zagradi, spusti prenese loptu, neki prekršaj izbori i to je to. Daleko je Karic od nekog rasnog strelca ili brzog napadaca al za ove nabrojane stvari moze poslužiti.
Jako je jeftin, i to nam puno govori.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nama ce sidras biti Irfan Hadžić
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slavite li prvo mjesto? 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ne slavimo jos dok je zvanicno ne vidimo, nismo ko manijaci u krupi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kaže Škoro da je sretan što su potpisali Karića.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
E čuj Karić 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ako budemo prvaci je li mitomanima uzimamo i onaj zadnji preostali argument, "da su najtrofejniji" ?
Pozdrav bordo familiji
Pozdrav bordo familiji

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
FrancescoTotti je napisao/la: ↑21 maj 2020, 20:18Ako budemo prvaci je li mitomanima uzimamo i onaj zadnji preostali argument, "da su najtrofejniji" ?
Pozdrav bordo familiji![]()
Moramo stadion napraviti, još to ostalo.