babuka, ne mogu ga ovi cumsock metalci hendlat

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Gledaj žvaljica napumanih
Ma on se s dvajs godina gore doselio. U Solini je on odrastao.
Ja recimo ciganluk marka na marku nisam nigdje cuo osim kod nas u BiH.Bundesliga je napisao/la: ↑21 maj 2020, 22:59Ne, nego da se protestuje gdje treba i da stete onima koji im nisu napravili put. Mada 70% ljudi od svojih novaca ionako pravi te seoske puteve, dobiju mozda 10 ili 20% pomoci opstine, ako i toliko.Sviuodbranu je napisao/la: ↑21 maj 2020, 18:40Jel to ono da se protest mora najaviti, pa ti najavis a oni kazu neMoRe.![]()
Heller
Kakvi protesti, samo kao onog Causeskog, uza zid rafal.
Nemamo mi muda,snage a i znanja za Caucesku revolucijuSviuodbranu je napisao/la: ↑21 maj 2020, 23:39Kakvi protesti, samo kao onog Causeskog, uza zid rafal.
Sve odreda. Zabraniti zakonom vise od 5 ili 6 stranki u BiH.Smanjiti broj lezihljebovica sto vise na svaki nacin.
Pa nista,lajacemo po forumu uceraj mudelinjo je napisao/la: ↑21 maj 2020, 23:40Nemamo mi muda,snage a i znanja za Caucesku revolucijuSviuodbranu je napisao/la: ↑21 maj 2020, 23:39Kakvi protesti, samo kao onog Causeskog, uza zid rafal.
Sve odreda. Zabraniti zakonom vise od 5 ili 6 stranki u BiH.Smanjiti broj lezihljebovica sto vise na svaki nacin.![]()
E tu smo jaki pravo,ma da se ne lazemo da sutra neko organizuje taj protest doslo bi 200 ljudi,ostali bi osudjivali kako su blokirane ulice pa oni ne mogu na posao,balijska poslaSviuodbranu je napisao/la: ↑21 maj 2020, 23:49Pa nista,lajacemo po forumu uceraj mudelinjo je napisao/la: ↑21 maj 2020, 23:40Nemamo mi muda,snage a i znanja za Caucesku revolucijuSviuodbranu je napisao/la: ↑21 maj 2020, 23:39
Kakvi protesti, samo kao onog Causeskog, uza zid rafal.
Sve odreda. Zabraniti zakonom vise od 5 ili 6 stranki u BiH.Smanjiti broj lezihljebovica sto vise na svaki nacin.![]()
![]()
Da se ne lazemo opozicija je **** i jedini Konakovic moze povesti takve proteste ,drugi covjek ne postoji trenutno .Sviuodbranu je napisao/la: ↑21 maj 2020, 23:56Zavisi ko povede proteste. Ako opet bude onaj sto se prodao prosli put...
Ne mozes krenuti bez cilja i zahtjeva. Niti od istih smijes odstupiti. Ni milimetar.
Kakvi plenumi i pm....Ubleha samo.
Smjena vlasti i zdravo. Hapsenja i krivicna odgovornost....Promjena ustava ukidanje kantona(za pocetak).
I ni milimetra.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, feniksptica, Rosicky, VivaLaStella i 13 gostiju.