FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SedrenikHz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
lažeš čim zineš

Evo nešto sam sa sobom kontam, ako je rok za dostavu 25.5 koji je u ponedjeljak, a tad je drugi dan Bajrama, neradni dan, u nedjelju Bajram a svakako ne bi zadjedali u nedjelju, a cisto sumnjam i da ce subotu provesti u "radu", taki da logički gledano sutra bi trebala da se donese odluka pa kakva god da je ? Valjda...
- SedrenikHz
- Kontakt:
Mozda imam nesto anamo njihovo

Ne do Bog pu pu
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Boli te qrac ba, mi smo najtrofejniji. Pusti ove pitare napaćene, njihove priče i sva furanja smaraju nas već godinama.SedrenikHz je napisao/la: ↑22 maj 2020, 01:32Mozda imam nesto anamo njihovo![]()
Ne do Bog pu pu

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
SedrenikHz je napisao/la: ↑22 maj 2020, 00:27Prijedlog Fkz bio da ce pristat da budemo prvaci ako cemo svim klubovima podijeliti pare od evrope da se dijeli na pola zbog korona ****, nasi su to odbili kao i svi ucesnici koji bi po trenutnom stanju isli u evropu. Smijesni su kao i obicno, jer se oni nadaju da ce FKS ove godine daleko dogurat, a utrpaju nam osmicu u dvije tekme.. ugl samo kazem kakvu sam inf dobio..

- FKS -
Znam samo da
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- SedrenikHz
- Kontakt:
Mi imamo Amara, a ovi Vijetnamci misle mogu sve parama, mi dovedemo Jamaka oni nakog amidzica, sve preko stele, gadi mi se ovoskoroalen je napisao/la: ↑22 maj 2020, 01:37Boli te qrac ba, mi smo najtrofejniji. Pusti ove pitare napaćene, njihove priče i sva furanja smaraju nas već godinama.![]()
železničar RS !!!
ABd kad nas proglase prvacima, u auta i kruzit gradom. Naoruzat se bakljama i zastavama.
HVALA KORONI, MI SMO ŠAMPIONI
HVALA KORONI, MI SMO ŠAMPIONI
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ako dobijemo titulu, farbam se komplet u bordo-bijelo i pravac Vječna. Pa mora se to proslaviti dostojanstveno pajel..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, danas ćemo saznati sve najvjerovatnije, nema kad drugo.Haver ! je napisao/la: ↑22 maj 2020, 01:10Evo nešto sam sa sobom kontam, ako je rok za dostavu 25.5 koji je u ponedjeljak, a tad je drugi dan Bajrama, neradni dan, u nedjelju Bajram a svakako ne bi zadjedali u nedjelju, a cisto sumnjam i da ce subotu provesti u "radu", taki da logički gledano sutra bi trebala da se donese odluka pa kakva god da je ? Valjda...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Navikli da prose i da ih nije sramota to raditi.HordasOdMalena je napisao/la: ↑22 maj 2020, 00:35SedrenikHz je napisao/la: ↑22 maj 2020, 00:27Prijedlog Fkz bio da ce pristat da budemo prvaci ako cemo svim klubovima podijeliti pare od evrope da se dijeli na pola zbog korona ****, nasi su to odbili kao i svi ucesnici koji bi po trenutnom stanju isli u evropu. Smijesni su kao i obicno, jer se oni nadaju da ce FKS ove godine daleko dogurat, a utrpaju nam osmicu u dvije tekme.. ugl samo kazem kakvu sam inf dobio..![]()
![]()
![]()
Oni stvarno nisu normalni.
Je l' striktno receno da se zna do 25.5? Ako nije moguce da ce se jos to oduziti.MortemHz je napisao/la: ↑22 maj 2020, 06:59Da, danas ćemo saznati sve najvjerovatnije, nema kad drugo.Haver ! je napisao/la: ↑22 maj 2020, 01:10Evo nešto sam sa sobom kontam, ako je rok za dostavu 25.5 koji je u ponedjeljak, a tad je drugi dan Bajrama, neradni dan, u nedjelju Bajram a svakako ne bi zadjedali u nedjelju, a cisto sumnjam i da ce subotu provesti u "radu", taki da logički gledano sutra bi trebala da se donese odluka pa kakva god da je ? Valjda...
Hocemo titulu, titulu na Koševu!Haver ! je napisao/la: ↑22 maj 2020, 01:10Evo nešto sam sa sobom kontam, ako je rok za dostavu 25.5 koji je u ponedjeljak, a tad je drugi dan Bajrama, neradni dan, u nedjelju Bajram a svakako ne bi zadjedali u nedjelju, a cisto sumnjam i da ce subotu provesti u "radu", taki da logički gledano sutra bi trebala da se donese odluka pa kakva god da je ? Valjda...

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- robertkosar
- Kontakt:
He he he
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- ElCartel11
- Kontakt:
Ima li kakvog napadaca na vidiku ili krilo, mi zadnje vrijeme samo veziste ganjamo 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Hebo napadace, Pjanic hoce iz Juventusa, valjda ce Hadzija biti brz.ElCartel11 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 11:21Ima li kakvog napadaca na vidiku ili krilo, mi zadnje vrijeme samo veziste ganjamo![]()

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946