Jos gerroo fali i kompletni smo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ako je dijete od Husike , Sariela i još par tuzlaka kojima sam zaboravio nickove , poslati ga u takvu zajednicu bilo bi samo spas za njega.
Ja sam za normalnu komunikaciju a na provokacije odgovaram 10 puta gore i to nek svako zna na ovom forumu.Uzivo vec znaju ko sam i sta sam tako da tu nema problema.Tako da,do tebe je.
Definitivno prednost. Ako uzmemo u obzir da muški roditelj zarađuje u 80% slučajeva više godišnjih prihoda zahvaljujući plati to znači da se cifra dupla sa dva muška roditelja.
Dašta, bilo kakav vid razmjenjivanja emocija među starijom populacijom je potrebno zabraniti. Neka razmjenjuju katetere i okuse infuzija, za emocije kasno je.
Emisija powered by Sanja VlaisavljevićRollMan je napisao/la: ↑22 maj 2020, 03:10Sviđa mi se kako se u našim diskusijama uvijek dopušta riječ sugovorniku , bez da ga se prekida , sluša se njegovo izlaganje + između sebe se obraćamo s riječima punim poštovanja, a ne ko onaj seljakluk s onim cvikerašem na pinku što je vodio emisiju zabranjeni forum
Da sjećam se toga, gubitnik voditelj mora popiti šejk od sardina
Nije bas tako al ne dam na sebe.Vrijeđanje,ogovaranje,svaljivanje krivice i te stvari kod mene ne prolaze.Jednom u petom osnovne jedan lik iz razreda napravio neki belaj i ovaj sin od nastavnika svali na mene.Što je najgore meni ni kuci nisu vjerovali da nisam ja kriv.Ja ti fino sacekam posle skole tog degenerika nalupam ga i bacim (uguram) u kontenjer,slucaj izasao u novinama.Jes da su me tad izbacili iz skole i moro sam ici 2 godine na Mejdan al od tada me svi gledaju drugim ocima.GOAT je napisao/la: ↑22 maj 2020, 03:21Sto je celo bio u Sarajevu ti si u Tuzli ?
nema gore pogani od prepotentnih nastavnika i profesoraImranEDC je napisao/la: ↑22 maj 2020, 03:29Nije bas tako al ne dam na sebe.Vrijeđanje,ogovaranje,svaljivanje krivice i te stvari kod mene ne prolaze.Jednom u petom osnovne jedan lik iz razreda napravio neki belaj i ovaj sin od nastavnika svali na mene.Što je najgore meni ni kuci nisu vjerovali da nisam ja kriv.Ja ti fino sacekam posle skole tog degenerika nalupam ga i bacim (uguram) u kontenjer,slucaj izasao u novinama.Jes da su me tad izbacili iz skole i moro sam ici 2 godine na Mejdan al od tada me svi gledaju drugim ocima.
Likovno ojjjjj
Ma smjehurija teska i najveci sljam na dunjaluku.Sad u srednjoj ti postavi na projektor lekcije koje je skino s neta i kaze prepisuj.Tako 5-6 casova i odgovaranje,pa onda na kraju mjeseca test i to je to.Sve sto uradi je da usteka **** usb i ukljuci comp i onda drka mobitel 43 minuta a kad ja uzmem da vidim rezultat odma me salje kod direktora i zovu starce imran se kladi na casu.Jeb.em li im djecu u slezenu.RollMan je napisao/la: ↑22 maj 2020, 03:32nema gore pogani od prepotentnih nastavnika i profesoraImranEDC je napisao/la: ↑22 maj 2020, 03:29Nije bas tako al ne dam na sebe.Vrijeđanje,ogovaranje,svaljivanje krivice i te stvari kod mene ne prolaze.Jednom u petom osnovne jedan lik iz razreda napravio neki belaj i ovaj sin od nastavnika svali na mene.Što je najgore meni ni kuci nisu vjerovali da nisam ja kriv.Ja ti fino sacekam posle skole tog degenerika nalupam ga i bacim (uguram) u kontenjer,slucaj izasao u novinama.Jes da su me tad izbacili iz skole i moro sam ici 2 godine na Mejdan al od tada me svi gledaju drugim ocima.
novalić poštenije zarađuje pare od njih iako i jedni i drugi ne rade ništa
neka si
blagi užaš ***** im sestre , ko sad se sjećam 4 godine drkanja s projektorom , i to hajde da makar napravi prezentaciju u power pointu pa pusti to je makar neki rad , nego lista pdf skinut s internetaImranEDC je napisao/la: ↑22 maj 2020, 03:40
Ma smjehurija teska i najveci sljam na dunjaluku.Sad u srednjoj ti postavi na projektor lekcije koje je skino s neta i kaze prepisuj.Tako 5-6 casova i odgovaranje,pa onda na kraju mjeseca test i to je to.Sve sto uradi je da usteka **** usb i ukljuci comp i onda drka mobitel 43 minuta a kad ja uzmem da vidim rezultat odma me salje kod direktora i zovu starce imran se kladi na casu.Jeb.em li im djecu u slezenu.
Demokratija
Kod nas u srednjoj se projektori tek u 4. razredu pojavili. Na početku časa namjerno zapetljamo kablove ko lijane u džungli, dok se raspetlja prođe čas.RollMan je napisao/la: ↑22 maj 2020, 03:42blagi užaš ***** im sestre , ko sad se sjećam 4 godine drkanja s projektorom , i to hajde da makar napravi prezentaciju u power pointu pa pusti to je makar neki rad , nego lista pdf skinut s internetaImranEDC je napisao/la: ↑22 maj 2020, 03:40
Ma smjehurija teska i najveci sljam na dunjaluku.Sad u srednjoj ti postavi na projektor lekcije koje je skino s neta i kaze prepisuj.Tako 5-6 casova i odgovaranje,pa onda na kraju mjeseca test i to je to.Sve sto uradi je da usteka **** usb i ukljuci comp i onda drka mobitel 43 minuta a kad ja uzmem da vidim rezultat odma me salje kod direktora i zovu starce imran se kladi na casu.Jeb.em li im djecu u slezenu.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: alemsa, ASD, bavariapivo i 15 gostiju.