Jakobsen Bulbasor 1 1
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Previse sam brzoplet po prirodi. A i umoran sam poprilicno, nisam ni primijetio to. Bio sam ubijedjen da cu te uzeti drugu, lose sam se otvorio, a ti si se pogubio malo u napadima...sve u svemu dobra partija.Jakobsen91 je napisao/la: ↑21 maj 2020, 23:21kako nisi vidio da sam ti kraljicu dao, ja istog sekunda kad sam odigao htio predati.a ti pomjeri kralja
I sa mnom je kasno igrao, tako da možda može i večeras.
Zato sam ja danas lijepo napisao da se mečevi igraju i dogovaraju u neko normalno vrijeme, a ne u gluho doba...
Riješio sam ovo na poslu, pa ako možeš hajmo da se riješimo tog, začas je to gotovo.
Profesore i prošli meč si igrao u ponoć...
Slazem se sa napisanim. Upravo radi jucerasnje kasne partije, danas sam se dao na raspolaganje vec od poslije - podne. Nazalost kolega Kajser je izgleda bio u mogucnosti tek u meni nezgodno vrijeme tj od 20 - 23.rektalnialpinizam je napisao/la: ↑21 maj 2020, 23:45Profesore i prošli meč si igrao u ponoć...
Druže, da me ne shvatiš pogrešno, ako nemaš vremena reci i pošteno, niko se neće naljutiti, ali mečeve u ponoć ne možeš stalno igrati.
Kad dogovaraš meč, daj neki termin u toku dana, protivnik jedan i ti jedan, pa nadjete rješenje i sredinu neku...
Ovako je igra gluhih telefona, e jesi tu, e nisam tu, e mogu, e ne mogu sad i to je cirkus, sve se pomjera.
Bodi čeka da tabele pravi, nije niko dužan biti do 1-2 budan jbg...
Nemojte praviti bezze cirkus kad nema potrebe, ko ne može igrati, hvala mu i neka se javi kad bude mogao i to je to.![]()
Hajd danas cemo ako nije belaj. Jucer poslije posla brdo obaveza. Moze danas od 4 pa dalje kad god.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.