Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jedan britanski diplomata je rekao " kada hoćete uništiti neki narod samo mu podjelite mnoštvo diploma"
Kod nas se desava gore od toga
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta bude kada pobornik teorija zavjera dodje u priliku da rovi brdo

Pravo na nezavisnost Republika BiH je ostvarila 29. februara 1992. godine odnosno 1. marta na referendumu, 64 posto građana je glasalo za nezavisnost, a ta volja je ovjekovječena u UN-u dana 22. maja 1992. godine kada je Republika Bosna i Hercegovina postala članicom Ujedinjenih naroda. (Rezolucija 757), čime je, kao sukcesor SFRJ, postala ugovorna strana svih konvencija i sporazuma koje je prethodno ratificirala SFRJ. Tog dana, ispred zgrade UN-a u New Yorku, zajedno sa zastavama Republike Slovenije i Republike Hrvatske, zvanično je predstavljena i zastava Republike Bosne i Hercegovine koja je usvojena 4. maja 1992. godine. Zastava Republike BiH se zasnivala na zastavi srednjovjekovne Kraljevine Bosne i odnosno bosanske dinastije Kotromanić, bila je pravougaonog oblika, bijele boje sa grbom Republike Bosne i Hercegovine u sredini. Odnos širine i dužine zastave bio je jedan prema dva.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne razumijem zasto Srbima i Hrvatima smeta ljiljanka i sto im tekst Jedna si jedina il Mojoj dragoj BiH pravi probleme.
Onda bi se tom logikom i mi trebali bunit protiv trobojke RSa jer smo i mi protiv nje ratovali. Ionako svojataju Kotromanice, sta im koji klinac smeta njihov grb na zastavi drzave.
Jbg da u BIH federaciji zive samo Bosnjaci vjerovatno bi bila ljiljanka zastava federacije i kantona
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Pa isti slučaj sa uzp zastavom, ali dozvoljena jer kao ta ista predstavlja hrvate u bih
Tu su ljiljani, ne brinite
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jednostavno zele da umanje identitet Bosnjaka. Jezik, zastava, etnicka pripadnost... sve zivo spocitavaju
Kakve veze ljiljani imaju sa Bošnjacima? Jel ovaj gospodin sa mog avatara trebao baš tu zastavu nositi u Barceloni, a haman nije bio Bošnjak.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ljiljani su Bosanski. Ne Bošnjački, ne Hrvatski, ne Srpski. Nisu simbol naroda nego zemlje
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
MOJA ZASTAVA

Mozda je prije bilo tako ali vise nije.
Ljiljani su postali simbol Bosnjaka,najvise jer su bili znak armije BIH
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
JЕBEEEEM VAAAAAM MAAAAAJKU
DA VAAAAAM MAAAAJKA SLURPUJE OVAKO (gestikulira) ****
DA VAAAAAM MAAAAJKA SLURPUJE OVAKO (gestikulira) ****
Nullius in verba