Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Chat
Za ovo je vrijedilo šehiditiHeller je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:21![]()

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ja bi radije vidio konkretne brojke nego slušao generale posle bitke. "Selamanje" nije nikakav opravdavajući argument za nekog ko bi prešao u genocidnu, zločinačku, fašističku vojsku.
Da je rat stao pocetkom 1993g moglo bi se reci da je bila Bosanska vojska
Ali ovako u ocima i Hrvata i Srba armija BIH je bila Muslimanska vojska
I ja ne tvrdim nista,nego ovo je jednostavno istina
Odi u hrvatsku srbiju,ili u Banja Luku Siroki brijeg itd i pitaj jel Armija BIH bosanska ili Muslimanska pa ces vidjeti sta ce ti reci
I jel ti mislis da Divjak nije bio pod necijim utjecajem kad je rekao da je bila 30 posto multietnicka?
Ja ipak vise vjerujem svom mozgu nego Divjaku
Odi u hrvatsku srbiju,ili u Banja Luku Siroki brijeg itd i pitaj jel Armija BIH bosanska ili Muslimanska pa ces vidjeti sta ce ti reci
I jel ti mislis da Divjak nije bio pod necijim utjecajem kad je rekao da je bila 30 posto multietnicka?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Gazije i Hamze gay friendly brigada!
LOL ako nije u Armiji ne znači da je prešao u HVO/VRS. Nije to propali TZ fudbaler pa ako nije u Slobodi onda je u TC .
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
propali fudbaleri 4 pozicije iznad ovih pravih hmHeller je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:28LOL ako nije u Armiji ne znači da je prešao u HVO/VRS. Nije to propali TZ fudbaler pa ako nije u Slobodi onda je u TC .

no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Nije opravdanje ni da je prešao u neutralnu Dansku. I ja se ne bi slagao sa politizacijom i svim drugim izacijama bosanske vojske pa opet to ne bi smatrao razlogom za napustiti je. I Titini Partizani su imali svoju izaciju, svaka jedinica imala političkog komesara da im objašnjava komunizam

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Istina. Gospoda uvijek bili.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ja ne mogu da vjerujem šta se ovdje piše.
Divjak je 92. mogao u VRS komotno da je htio, čovjek odlučio branit zemlju od barbara. I ti meni pričaš da je on bio pod nekim uticajem kad je ovo izjavio?
Ovo za Hrvate u Širokom i Srbe u Banja Luci. Yebiga, ljudi nisu upućeni ili ne žele znati istinu. A ti samo nastavi tako koristiti mozak, samo nemoj pišat po srpsko-hrvatskim herojima Armije BiH.
Ljudi branili državu godinu dana minimalno, napustili iz nekog razloga. I frajer se sere po njima što su je napustili, dezerteri yebeni. Pa imaš i Bošnjake koji su isto uradili. Đe su oni tu?
Divjak je 92. mogao u VRS komotno da je htio, čovjek odlučio branit zemlju od barbara. I ti meni pričaš da je on bio pod nekim uticajem kad je ovo izjavio?
Ovo za Hrvate u Širokom i Srbe u Banja Luci. Yebiga, ljudi nisu upućeni ili ne žele znati istinu. A ti samo nastavi tako koristiti mozak, samo nemoj pišat po srpsko-hrvatskim herojima Armije BiH.
Ljudi branili državu godinu dana minimalno, napustili iz nekog razloga. I frajer se sere po njima što su je napustili, dezerteri yebeni. Pa imaš i Bošnjake koji su isto uradili. Đe su oni tu?
Zadnja izmjena: Captain4, dana/u 22 maj 2020, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
"We need to suffer. And we need to fight."
Zaista je nebitno kako neku vojsku vide i etekiraju oni za koje je neprihvatljiva u bilo kojem obliku i smatraju je apsolutno neprijateljskom.Salih1984 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:26Da je rat stao pocetkom 1993g moglo bi se reci da je bila Bosanska vojska
Većina tih ljudi je napustila BiH i to je velika šteta. Šta misliš kako su se Slobodan, Milenko i Alojz osjećali kad ih selama ker iz Šamca? Kakvu im poruku šalje?Drape je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:31Nije opravdanje ni da je prešao u neutralnu Dansku. I ja se ne bi slagao sa politizacijom i svim drugim izacijama bosanske vojske pa opet to ne bi smatrao razlogom za napustiti je. I Titini Partizani su imali svoju izaciju, svaka jedinica imala političkog komesara da im objašnjava komunizam![]()
Nullius in verba
Odlučio braniti zemlju od barbara i sad se ne smije dovoditi u pitanje šta god kaže o bilo čemu? Statistika se bazira na brojkama a ne stavovima i mišljenjima.Captain4 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:32Ja ne mogu da vjerujem šta se ovdje piše.
Tako i muslimani opravdavaju što nisu masovnije išli u Partizane, zamisli kako se vjernik osjeća dok mu politički komesar drži predavanje o komunističkoj ideologiji koja je negativna prema ispoljavanju religije.
-
- Kontakt:
93 je stotine srba i hrvata dezertiralo iz Armije (tacnije iz 2 korpusa ostale necu komentarisat)nakon napada hrvata .Cilj im je bio da se unisti i drzava i narod i Armija zajednickim snagama.Valjda je svako isao tamo gdje ga srce vuce i gdje se osjecao sigurnijim. Ne krivim ih nesto narocito ali kriviti obicni selam, muslimanski pozdrav za to je u rangu da opravdas genocid, jbg nisu oni krivi mi smo ko nas tjera da budemo muslimani jel de.Heller je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:15Zapitaj se zašto je 1995 bilo puno manje Srba nego 1992.Salih1984 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:10Pa bilo ih je mozda na pocetku rata ali koliko njih je ostalo do kraja u armiji BIH? , na kraju rata 95 posto armije su sacinjavali Muslimani
Pa i Erdemovic je bio prvo u armiji bih
A imaju također i podatci da je 3 posto srba sacinjavalo armiju BIH 1992godine
Ne budite cinicni, 99 posto srba i hr bolio je k za BiH uostalom kao danas.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Ne zelis ti da znas istinu,pa nastavi samog sebe lagati o nekoj multietnickoj armiji bihCaptain4 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:32
Ljudi branili državu godinu dana minimalno, napustili iz nekog razloga.
Moze se reci onda i da je vojska rs bila multietnicka?ipak imali su i oni Muslimane u vojsci(Babini),vrlo moguce i po kojeg hrvata
92 druge jeste Bila bosanska vojska,95 vise nije,to je sve sto hocu da kazem
Valjda ako je Multietnicka vojska,treba vise od 30 posto vojske biti drugih nacionalnosti,dok je na kraju najvise bilo 5 posto ne muslimana
I ne ja ne kritikujem herojske srbe i hrvate koji su bili u armiji BIH
Nek im je vjecna slava i hvala.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Naravno da ne smije jer čovjek sigurno zna bolje statistiku od tebe i nema razloga da laže. Ako je imao muda da kaže da je ARBIH prestala biti multinacionalna kada se selam počeo koristit kao službeni pozdrav, ne znam zašto bi lagao oko brojki.Drape je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:35Odlučio braniti zemlju od barbara i sad se ne smije dovoditi u pitanje šta god kaže o bilo čemu? Statistika se bazira na brojkama a ne stavovima i mišljenjima.Captain4 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:32Ja ne mogu da vjerujem šta se ovdje piše.
98.5%.

Za mene će to biti uvijek multinacionalna vojska jer neću da se kao narod svi Srbi i Hrvati pripoje agresorskim stranama. Multinacionalnost ARBIH je lično uništio vrh na čelu sa rahmetli Alijom i ovim islamskim pozdravima. Na Bilmištu u Ze se tekbiri uče, daj ba.Salih1984 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:40Ne zelis ti da znas istinu,pa nastavi samog sebe lagati o nekoj multietnickoj armiji bihCaptain4 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:32
Ljudi branili državu godinu dana minimalno, napustili iz nekog razloga.
Moze se reci onda i da je vojska rs bila multietnicka?ipak imali su i oni Muslimane u vojsci(Babini),vrlo moguce i po kojeg hrvata
92 druge jeste Bila bosanska vojska,95 vise nije,to je sve sto hocu da kazem
Valjda ako je Multietnicka vojska,treba vise od 30 posto vojske biti drugih nacionalnosti,dok je na kraju najvise bilo 5 posto ne muslimana
I ne ja ne kritikujem herojske srbe i hrvate koji su bili u armiji BIH
Nek im je vjecna slava i hvala.
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, Giuseppe1, Quartararo, StevieG8 i 10 gostiju.