Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nisam siguran o kojem vremenskom periodu pricamo?

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pa ok tako reces,za tebe licno je multietnicka i to je to.
Sto se tice danasnje situacije,srbi i hrvati iz bosne su veci nacionalisti nego oni iz srbije i hrvatske
Sto se tice danasnje situacije,srbi i hrvati iz bosne su veci nacionalisti nego oni iz srbije i hrvatske
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jason Mamoa je jedan vrlo zgodan muškarac.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- ASD
- Kontakt:
Šta kažeš o Bošnjačkim/Muslimanskim herojima u VRS/HVO?Captain4 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:32Ja ne mogu da vjerujem šta se ovdje piše.
Divjak je 92. mogao u VRS komotno da je htio, čovjek odlučio branit zemlju od barbara. I ti meni pričaš da je on bio pod nekim uticajem kad je ovo izjavio?
Ovo za Hrvate u Širokom i Srbe u Banja Luci. Yebiga, ljudi nisu upućeni ili ne žele znati istinu. A ti samo nastavi tako koristiti mozak, samo nemoj pišat po srpsko-hrvatskim herojima Armije BiH.
Ljudi branili državu godinu dana minimalno, napustili iz nekog razloga. I frajer se sere po njima što su je napustili, dezerteri yebeni. Pa imaš i Bošnjake koji su isto uradili. Đe su oni tu?
Naravno da je ARBIH muslimanska vojska bila. Velika većina su muslimani bili.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 22 maj 2020, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
јebo te Borenović koga boli kuraс za Dodika i imaginarno prisluškivanje
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ustaše ili četnici. U HVO ih je bilo više nego u VRS. Mada i za HVO ovisi od perioda.ASD je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:53Šta kažeš o Bošnjačkim/Muslimanskim herojima u VRS/HVO?Captain4 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:32Ja ne mogu da vjerujem šta se ovdje piše.
Divjak je 92. mogao u VRS komotno da je htio, čovjek odlučio branit zemlju od barbara. I ti meni pričaš da je on bio pod nekim uticajem kad je ovo izjavio?
Ovo za Hrvate u Širokom i Srbe u Banja Luci. Yebiga, ljudi nisu upućeni ili ne žele znati istinu. A ti samo nastavi tako koristiti mozak, samo nemoj pišat po srpsko-hrvatskim herojima Armije BiH.
Ljudi branili državu godinu dana minimalno, napustili iz nekog razloga. I frajer se sere po njima što su je napustili, dezerteri yebeni. Pa imaš i Bošnjake koji su isto uradili. Đe su oni tu?
"We need to suffer. And we need to fight."
Ja opozicije i kurсa 
Ovi digimoni nikad neće Dodika skinuti.

Ovi digimoni nikad neće Dodika skinuti.
Jedna je jedinica "Meša Selimović" 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
HOS priznajem kao jedinu multietičnu komponentu u periodu 92 - 95
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- ASD
- Kontakt:
Moja greška.
1.Jugoslavija je imala kršćansku veliku većinu. BiH to nije imala.
2.Kadar koji je upravljao tom vojskom nije bio kršćanski, u većini.
3.Ničeg nije bilo što je stavljalo kršćane ispred ostalih.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Pao je letsjerk za one što ga vole
Mamu јebem onog ko ga skide. U piсku.
Mamu јebem onog ko ga skide. U piсku.
Ne krivim pozdrav, krivim kera iz Šamca koji je pozdrav koristio da podcrta i zapiša.Sviuodbranu je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:3993 je stotine srba i hrvata dezertiralo iz Armije (tacnije iz 2 korpusa ostale necu komentarisat)nakon napada hrvata .Cilj im je bio da se unisti i drzava i narod i Armija zajednickim snagama.Valjda je svako isao tamo gdje ga srce vuce i gdje se osjecao sigurnijim. Ne krivim ih nesto narocito ali kriviti obicni selam, muslimanski pozdrav za to je u rangu da opravdas genocid, jbg nisu oni krivi mi smo ko nas tjera da budemo muslimani jel de.Heller je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:15Zapitaj se zašto je 1995 bilo puno manje Srba nego 1992.Salih1984 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:10
Pa bilo ih je mozda na pocetku rata ali koliko njih je ostalo do kraja u armiji BIH? , na kraju rata 95 posto armije su sacinjavali Muslimani
Pa i Erdemovic je bio prvo u armiji bih
A imaju također i podatci da je 3 posto srba sacinjavalo armiju BIH 1992godine
Ne budite cinicni, 99 posto srba i hr bolio je k za BiH uostalom kao danas.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.