Zašto nije benzinac ?
Imam ja nekog zlata, sada treba to i dokazati ovdjeNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:17Nije veci seljak krocio na forum. Prvo ono heklano pa kljucevi golfa petice da bi tacku stavio na ovo blamiranje veceras sa papirima od euro 6 motora![]()
Pravi seljacki manir. Zamisli da sada podje raja postavljat izvode s banke,kese zlata ili slikat kozne garniture po dnevnim boravcima![]()
Idi uhvati se motike seljoberu mrtvi ko da si izmislio toplu vodu a ne sjeo u auto od 15 milja![]()
Ma gdje će ko s vama.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:45Celik Zenica
Za 15 dana skupili
288 clanarina![]()
![]()
Clanske 10 KM
Znaci nemojte vise pisati nista po forumu. Mi samo za prva 3 dana 800 clanarina skupili. Fazliji u prostorijama crko printer za plastiku![]()
Bas tako. Ima nas gomila. Hajde brato sretno pa da poslje bajrama nagurate na 4 stojeConvicts1988 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:49Ma gdje će ko s vama.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:45Celik Zenica
Za 15 dana skupili
288 clanarina![]()
![]()
Clanske 10 KM
Znaci nemojte vise pisati nista po forumu. Mi samo za prva 3 dana 800 clanarina skupili. Fazliji u prostorijama crko printer za plastiku![]()
Nisam se zalio meni je drago da vam pokriju barem 1 posto tribine,da je srece davno bi vam sve napravili,nego sam konstatovao da nas nesto prozivaju a marke nam dali nisu,cak ni za kamp koji je odlican projekat bio. Sto se tice Koseva to placamo normalno,moze stadion gradski koristi i Olimpik kao sto i jest jedno vrijeme.Rodjeni81 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 19:08Druze igrate na gradskom stadionu ne vidim razlog da se zalite. Evo od cega smo mi poceli.zagor1987 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 18:54Mi ne radimo nista sjedimo i kukamo,samo smo doveli milijardera a sada i cijelu korporaciju vrijednu desetine milijardi. Nego neki smo kamp pravili,sa 3 terena i tako pa nam drzava nije marke jedne dala,plus moras i reflektore,vjestacku travu itd al nema veze i bolje tako posto smo mi NACIONALNI I DRZAVNI projekat,i to su neki od mitova koje je lazna radnicka klasa stvorila,kojoj su tadasnje i sadasnje vlasti sve daleRodjeni81 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 18:27
Krenes nesto raditi na stadionu, napravis projekat i plan pa ce te i grad pogurat jedinim dijelom. 300k je mali dio koliko je ulozeno u nazad 3 godine. Svaki klub ima od uefe, saveza i lokalne zajednice dio za infrastrukturu. Ne mozes ocekivst ds ce ti neko tek tako davati pare a ti nista ne radis. Zapocnite projekat lupam krov ns vasem stadionu obezbjedite 60/70% love ostalo ce te dobiti. Al jok bolje kukati i i nista ne raditi. Evo ti primjera nasih komsija. Jedini projekat na stadionu koji su uradili pored farbanja spomenika antifasta u kockice je semafor.
Imas dobar primjer i Grbavicu, ljud rade normalno da ce ih neko pogurati jer RADE.
![]()
Vode se pregovori sa dva njihova ponajbolja igraca. Ubrzo ce se objaviti i 80 posto da su zavrseni
Nemoj imena izdavat
Daj ziro racun kluba da vam bajramluka udjelimo, drugacije necete na 500 clanarina izaciConvicts1988 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:49Ma gdje će ko s vama.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:45Celik Zenica
Za 15 dana skupili
288 clanarina![]()
![]()
Clanske 10 KM
A cim tavu vide i dzaba cimbur lete ko muhe na g.ovna.nekoIzMostara je napisao/la: ↑22 maj 2020, 21:21Daj ziro racun kluba da vam bajramluka udjelimo, drugacije necete na 500 clanarina izaciConvicts1988 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:49Ma gdje će ko s vama.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:45Celik Zenica
Za 15 dana skupili
288 clanarina![]()
![]()
Clanske 10 KM
![]()
![]()
Bog te cuo da nam oprastaju kirije iz tvojih usta u Bozije usiPlavac87 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 21:18Bravo za Velež, samo gradite. Ne obraćajte pažnju na mafijaško stranačke klubove, miljenike saveza i politike, partnere njima sličnim kriminalacima kao što je FK Borac i FK Sarajevo.
Imamo i mi sličan slučaj, pojedini klubovi beskućnici nas prozovaju da prosimo, a njihov bivši kapiten Alaim kao vijećnik im oprašta višegodišnje kirije. Paraziti i lopovi!
Samo gradite, nek crknu dušmani!
![]()
Vi kad pocnete uzimat nase prvotimce i rezerve ima da bude sudnji dan,za pocetak pocnite da placate pune plate ko Sarajevo inace ce vam kokuzi sa grbavice otet glavne vedete kao Mujezinovica. Vidim Sarajevo ti je bolna tacka al ne brini dobri smo sa Velezom pa vam necemo uzet nikoga,svakako je sve skart kod vas.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, worchester i 23 gosta.