Nisam mogao od smjeha pa mi dodje inspiracija halali. Gdje je Plavac da nam objasni zeljkanovu filozofiju
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ciganija se prodala, pa Zagor utripov'o da mora i Željo
citavu noć priča o nekoj imaginarnoj prodaji
Opet si se napušio
Opet si se napušio
Rece navijac plavih i kad se okrenuo da gleda svoja podsla shvatio da njegov klub ima velikih finansijskih problema.
Stoga i ne cudi da si pozelio malo da pricao o parama, milionima kamionima....
Jos vam je ostalo ona "mi imamo stadion"....
Milione i kamione
- feniksptica
- Kontakt:
Prica se da su Bajramske sergije za jug na Grbavici.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Strasno imas smisla za humor, a i kako nebi kad je sve oko vas smijesno.let3 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 01:24Milione i kamionesvaki navijac vijetnamske prcije u svom zamišljenom svijetu misli da ima neke milione i kamione
![]()
mi cemo ga makar i sergijama izgraditi dok vi ostajete vjeciti postanari i jedini klub koji igra evropske tekme 50 kilometara od vlastitog grada
Vama je svakako mjera taj stadion jer vas nema nikako u evropi,kojim slucajem da nekog pobjedite u istoj i vi bi morali negdje drugo igrat al i ja bas odoh daleko jer je to za vas naucna fantastika
Gdje ce beskucnici igrati evropske utakmice, ako se B.polje ispostavi neuslovnim zbog terena ?
Morace doci ponizno na mrsku Pecaru, moliti hercegovce da im rentaju stadion na dva sata ili dosađivati Dodiku vuci ga za rukav da im ustupi gradski u BL
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
mogli bi igrati do grupnih faza a vi molite boga da se popravi teren kao sto kolega rece bas bi vas fino bilo na pecari vidjeti da igrate domace tekmezagor1987 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 01:34Vama je svakako mjera taj stadion jer vas nema nikako u evropi,kojim slucajem da nekog pobjedite u istoj i vi bi morali negdje drugo igrat al i ja bas odoh daleko jer je to za vas naucna fantastika
feniksptica je napisao/la: ↑23 maj 2020, 01:38![]()
Il cete vi prihvatit bilo kakav novac jer vam treba i pustit
Kako ono ? sugavica, krmetnjak, ovo ono
Vama je taraba za sva vremena što se tice Doline cupova
Nikako da budale skontaju da mnogi veliki timovi igraju na gradskom stadionu jer su gradski klubovi a ne kazna radnicka klasa. Uostalom ne prosimo sto je veoma vazno SDA kerovima,nit smo lazna radnicka klasa da dobijemo poklon zemljiste od drzave i donacije. Rekao sam im vec da im pripreme vakcine za bjesnilo jer ce im sigurno i ove i sljedece godine trebat pa preporucujem redovno pelcovanje
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 23 maj 2020, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Bojim se momak da se nista ne pitas ti. Ti ces tarabu postavljat. Veoma sposoban i uticajan.let3 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 01:40feniksptica je napisao/la: ↑23 maj 2020, 01:38![]()
Vama je taraba za sva vremena što se tice Doline cupovamoracete opet vozariti
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
ma puci im milion cijenu i bankovnu klauzlu da nikad ni ne pomisle upitati zamisli koliko bi se trebao oprati smrad od pitara sa onakvog stadiona ta furda nije navikla na tribine sa krovom i normalan wc sa vodom to bi bilo kao da si u pionirskoj pustio zivotinje iz kavezalet3 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 01:40feniksptica je napisao/la: ↑23 maj 2020, 01:38![]()
![]()
Pa eto, i prošli ste put ponizno moljakali da vas primimo na Grbavicu, al Amar reko Sikterfeniksptica je napisao/la: ↑23 maj 2020, 01:42Bojim se momak da se nista ne pitas ti. Ti ces tarabu postavljat. Veoma sposoban i uticajan.let3 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 01:40feniksptica je napisao/la: ↑23 maj 2020, 01:38![]()
![]()
I onda šta cemo, gdje cemo, pali kombije i hajmo u Zenicu
A tužno je to kad nemaš ništa svoje i kad moraš moliti druge da te prime na svoje
samo sto svi ostali klubovi placaju gradske stadione samo vi kao nakveca fukara niste nista platili niti eksera zakucali u njega pa je kao arheoloska iskopina teren za krompira samo dobar igraci vam ligamente lome na kosevu zbog terena i ono naslo nekoga ismijavati idi na analiticki istok i gadjaj sudije kisobranimazagor1987 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 01:41Nikako da budale skontaju da mnogi veliki timovi igraju na gradskom stadionu jer su gradski klubovi a ne kazna radnicka klasa. Uostalom ne prosimo sto je veoma vazno SDA kerovima,nit smo lazna radnicka klasa da dobijemo poklon zemljiste od drzave i donacije. Rekao sam im vec da im pripreme vakcine za bjesnilo jer ce im sigurno i ove i sljedece godine trebat pa preporucujem redovno pelcovanje
Cuj mi nista nismo platili hahaha jos jedna laz mitomana,inace taj stadion i njegovo odrzavanje i mi placamo kao gradjani ovog grada,a Sarajevo kao gradski klub da je srece marke nebi placaloRobust je napisao/la: ↑23 maj 2020, 01:46samo sto svi ostali klubovi placaju gradske stadione samo vi kao nakveca fukara niste nista platili niti eksera zakucali u njega pa je kao arheoloska iskopina teren za krompira samo dobar igraci vam ligamente lome na kosevu zbog terena i ono naslo nekoga ismijavati idi na analiticki istok i gadjaj sudije kisobranimazagor1987 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 01:41Nikako da budale skontaju da mnogi veliki timovi igraju na gradskom stadionu jer su gradski klubovi a ne kazna radnicka klasa. Uostalom ne prosimo sto je veoma vazno SDA kerovima,nit smo lazna radnicka klasa da dobijemo poklon zemljiste od drzave i donacije. Rekao sam im vec da im pripreme vakcine za bjesnilo jer ce im sigurno i ove i sljedece godine trebat pa preporucujem redovno pelcovanje
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Zagor je iz onog vica "nemoj me vise branit majke ti"
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.