spielführer_21 je napisao/la:I ja mislim da je Čamac najstariji..Popović Lazar je napisao/la:Čamac ?
nikad čuo za njega
Moderator/ica: insider
spielführer_21 je napisao/la:I ja mislim da je Čamac najstariji..Popović Lazar je napisao/la:Čamac ?
ok.... nistaIzvini, odnosilo se na post kojeg je postavio Frutek.
Jedan stariji manijak koji piše samo na temi FK ŽELJEZNIČAR .kakavdanakneiskustvu je napisao/la:spielführer_21 je napisao/la:I ja mislim da je Čamac najstariji..Popović Lazar je napisao/la:Čamac ?
nikad čuo za njega
spielführer_21 je napisao/la:@Čamac piše samo na Željinoj temi.. Pamti neke utakmice iz ranih sedamdesetih, možda i 60-ih, pa kontam da je on najstariji..
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja mislim da ide
Po godinama :
Čamac, sekretar, ja, NoName, ...
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja mislim da ide
Po godinama :

Frutek je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja mislim da ide
Po godinama :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gdje su tu harishp, secer, valencia, ja....OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja mislim da ide
Po godinama :
geronimo je napisao/la:gdje su tu harishp, secer, valencia, ja....OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja mislim da ide
Po godinama :
ps:pa jbga ti, imaš na svojoj temi jednog ili dvojicu starkelja.![]()
jedan je ackeey ili tako nešto, a drugi je fera, mislim da i on ima puno leta.
Unica on ima vako 6-7 godinaLBJ MVP je napisao/la:A sada kontra pitanje ko je najmlađi na forumu![]()
Je li onaj @hake ili kako već?
Tek naučio šta je tastatura i odmah na forumFrutek je napisao/la:Unica on ima vako 6-7 godinaLBJ MVP je napisao/la:A sada kontra pitanje ko je najmlađi na forumu![]()
Je li onaj @hake ili kako već?
Vazno je da sam stariji od tebeMinistaR je napisao/la:Još se držim one: na mladima svijet ostaje.
vazno je da ja tebe vodim na yahoo-umajestic24 je napisao/la:Vazno je da sam stariji od tebeMinistaR je napisao/la:Još se držim one: na mladima svijet ostaje.