Ma meni smiješniji ovaj degen Eldar nego Penda
Ti nesvjesno drkas na krv svog amidže
Moderator/ica: insider
Evo pustili Zvezde Granda, izgleda i Sale čekao da prođe Ramazan.
Facts and logictuzlak1987 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 21:19Grind Master je nas najbolji jutuber, ima najkvalitetniji kontent to je fact.
јebem maaajku u picku svin dislajkerimaHeller je napisao/la: ↑23 maj 2020, 21:20Facts and logictuzlak1987 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 21:19Grind Master je nas najbolji jutuber, ima najkvalitetniji kontent to je fact.
Istina.tuzlak1987 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 21:19Grind Master je nas najbolji jutuber, ima najkvalitetniji kontent to je fact.
Nikad pored čovjeka koji recenzira oružje i daje ljubavne savjetetuzlak1987 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 21:19Grind Master je nas najbolji jutuber, ima najkvalitetniji kontent to je fact.
Pendi treba 2 minute da sa facts and logic unisti tog kmetaDrape je napisao/la: ↑23 maj 2020, 22:31Nikad pored čovjeka koji recenzira oružje i daje ljubavne savjetetuzlak1987 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 21:19Grind Master je nas najbolji jutuber, ima najkvalitetniji kontent to je fact.![]()
Bio sam ja, znači ono prvi put u Beču i bošnjo ko bošnjo odmah u bordel. Elem od svih ravaku naletim na jednu srpkinju, i gle čuda naplati mi u pola cijene. Ja sav izbezumljen pitam zašto to? Kaže pa zato što si naš iz Bosne, ja ovdje zarađujem za život, a buraz mi inače vodi demografiju po forumima, pa pozdravi ga ako ga sretneš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.