Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Osnovna skola Hadzici - FK Divovi 1:0
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Sta da se radi pa prodamo Cimija za 1.5 mil i Mujakica za svotu koliko cijela Sloboda i jos ostaneBeduin je napisao/la: ↑23 maj 2020, 21:55I medju prvim potezima odlazak reprezentativaca Duljevica i Sarica besplatno.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 20:12Joj kad se sjetim i ja te sezone kad je dosao Tan
Tad ste trebali postat Bosanski Dinamo
Derbi sa Zeljom vam vise nije bio bitan
Postali ste tad Divovi
Pricali ste da toliko imate novca da mozete u bilo kojoj opstini napravit kamp
Kad ono vi Paju ....
Poljoprivredno dobro
Pa idejni projekt kampa a vi na kraju stavili u kamp visoko kvalitetni montazni objekt
![]()
![]()
![]()
Ma nisam ocam, samo onako u prolazu bacio piš po keru Zipu
- feniksptica
- Kontakt:
Sutra velikodusni budite na sergiji, od toga zavisi koliko ce jest igraci Zelje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Stavite im sto vise možete jer Vico i Begić su im vec stavili 
FK Ispuni mi želju
Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 23 maj 2020, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Sarajevo
Wow haha nama je ba super nemamo za kifle a vi uzivajte vi imate sve samo naprijed zeljkane mega koracima a mi cemo ovako lagano sirotinjski svake godine osvajat. Koliko godina niste ono osvojili titulu?
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ovi koji su skuceni, zayebavaju nas koji smo beskucnici jer smo uspjesniji od njih 
ne treba vise, grehota je to
nasa noc traje danima
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Osim: Stanje je kao kod ostalih, što manje igramo – manje nam je lako naći pare
Zeljo do pobjede je napisao:
Nase pare si nam ukrao ti uz pomoc rodjaka Mirsada koji je u ime naseg kluba potpisao nagodbu o isplati tebi i tvome ocu inace njegovom tetku, za vase izmisljene dugove. Ali zavrsicete iza resetaka KAD TAD.
MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS!
- Osttribine
- Kontakt:
A obojicu ih uzeli besplatno od Olimpika i vas, pa nam besplatno i odose, hajd sta da se radiBeduin je napisao/la: ↑23 maj 2020, 21:55I medju prvim potezima odlazak reprezentativaca Duljevica i Sarica besplatno.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 20:12
Joj kad se sjetim i ja te sezone kad je dosao Tan
Postali ste tad Divovi
Kad ono vi Paju ....
Poljoprivredno dobro
Pa idejni projekt kampa a vi na kraju stavili u kamp visoko kvalitetni montazni objekt
![]()
![]()
![]()
- Beduin
- Kontakt:
Nemoj j3bat. Kad je Sloboda prodavala Saida ili Mesica ti si kod kuce materi rese na tepihu cetk'o, a sad kobajagi o Cimiju caspri.zagor1987 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 22:08Sta da se radi pa prodamo Cimija za 1.5 mil i Mujakica za svotu koliko cijela Sloboda i jos ostaneBeduin je napisao/la: ↑23 maj 2020, 21:55I medju prvim potezima odlazak reprezentativaca Duljevica i Sarica besplatno.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 20:12
Joj kad se sjetim i ja te sezone kad je dosao Tan
Postali ste tad Divovi
Kad ono vi Paju ....
Poljoprivredno dobro
![]()
![]()
![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Nije to poenta brate, tad ti igraci nisu bili reprezentativci, a ozbiljan klub ne smije takve sanse prokockati. Osim ako mislis da je pametno sto je tako uradjeno, onda...Osttribine je napisao/la: ↑23 maj 2020, 23:54A obojicu ih uzeli besplatno od Olimpika i vas, pa nam besplatno i odose, hajd sta da se radi![]()
075 ❤
075 ❤
Mesic mi je bio komsija BMW vozo dolazio i on da cetka rese. Mozda si cuo za Skoru il Berberovica u Leverkuzen il Pelaka,Handzica u Lech,Pandzu u Dinamo kad smo prodali tako daa se pokrij usima. Svakako smo mi imali transfere naucna fantastika za vase.
- Beduin
- Kontakt:
Ko bolan o tome sad prica. Ova prica pocinje sezona/ne pocinje sezona i pravdanja po forumu ti glave dosla.zagor1987 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 00:12Mesic mi je bio komsija BMW vozo dolazio i on da cetka rese. Mozda si cuo za Skoru il Berberovica u Leverkuzen il Pelaka,Handzica u Lech,Pandzu u Dinamo kad smo prodali tako daa se pokrij usima. Svakako smo mi imali transfere naucna fantastika za vase.
075 ❤
075 ❤
- Osttribine
- Kontakt:
Ma takvih primjera imas sirom Evrope cak klubovi koji su stvorili iz svojih omladinskih pogona reprezentativce ostajali su bez istih, a da nisu naplatili nista. Moze neko pricati i ovako i onako, vidim da se to danima ovde pise tipa "vijetnamska prcija" i slicne uvrede, ali vjeruj mi svi bi guzice dali da potrefe sa investitorom kao Sarajevo, bar za nasu ligu smo "uboli", dokaz tome su trofeji, pojacanja, licence itd. Za Evropu jbg treba vise ulaganja ali i srece kako u zrijebu tako i u tekmama da bi se dohvatile te famozne grupe EL npr, LŠ grupna faza je vec level koji ce tesko ko od nasih klubova u dogledno vrijeme dohvatiti.Beduin je napisao/la: ↑24 maj 2020, 00:00Nije to poenta brate, tad ti igraci nisu bili reprezentativci, a ozbiljan klub ne smije takve sanse prokockati. Osim ako mislis da je pametno sto je tako uradjeno, onda...Osttribine je napisao/la: ↑23 maj 2020, 23:54A obojicu ih uzeli besplatno od Olimpika i vas, pa nam besplatno i odose, hajd sta da se radi![]()
- Beduin
- Kontakt:
Ma samo ljubomorni i tupavi ce ismijavati tu pricu, takvo sponzorsko ime na dresu, firmu koja vas oblaci i slicno.Osttribine je napisao/la: ↑24 maj 2020, 00:21Ma takvih primjera imas sirom Evrope cak klubovi koji su stvorili iz svojih omladinskih pogona reprezentativce ostajali su bez istih, a da nisu naplatili nista. Moze neko pricati i ovako i onako, vidim da se to danima ovde pise tipa "vijetnamska prcija" i slicne uvrede, ali vjeruj mi svi bi guzice dali da potrefe sa investitorom kao Sarajevo, bar za nasu ligu smo "uboli", dokaz tome su trofeji, pojacanja, licence itd. Za Evropu jbg treba vise ulaganja ali i srece kako u zrijebu tako i u tekmama da bi se dohvatile te famozne grupe EL npr, LŠ grupna faza je vec level koji ce tesko ko od nasih klubova u dogledno vrijeme dohvatiti.Beduin je napisao/la: ↑24 maj 2020, 00:00Nije to poenta brate, tad ti igraci nisu bili reprezentativci, a ozbiljan klub ne smije takve sanse prokockati. Osim ako mislis da je pametno sto je tako uradjeno, onda...Osttribine je napisao/la: ↑23 maj 2020, 23:54
A obojicu ih uzeli besplatno od Olimpika i vas, pa nam besplatno i odose, hajd sta da se radi![]()
Ako se pogledaju imena koja su pocela dolaziti u Sarajevo posljednjih prelaznih par rokova i ako se dovede i Hadzic i slicni, onda se moze reci da idete u pravom smjeru po pitanju imena i visine plate, pored titula posljednjih godina. Da li je to dovoljno za iskorak u Evropi, vidjecemo. Uz iskustvo se mora forsirati i mladost, praviti igraci i prodavati, to je pravo put kojeg relativno dobro radite u posljednje vrijeme i svaka cast na tome.
075 ❤
075 ❤
ko ih oblaci ,ljudi im iste dresove 10 godina guraju,tj majice na kojim znak nalijepe

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.