Ne mogu ni zamisliti kako ce sutra biti LGBTIQ+ osobama dok drustvo na njih bude forsiralo gender roles. Pogotovo trans osobama koje ce biti natjerane na bajram namaz jer su kao muskarci.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Re: Chat
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Trebali smo na Gasparovu ljubavrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 01:07Ima Meeting Point i Trasa, valjda bude štagod evropsko tamo![]()
Ne bi išlo...Donnie Darko je napisao/la: ↑24 maj 2020, 01:03definitivno loše
nije loš rio, ako su ti seksi obrazovani načitani štrebi tipovi tim bolje, mnoge to pali, tačnije lošije jer te nije zvao
Cijenim ovaj pokušaj promjene teme
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 24 maj 2020, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Oftopik. Premalo LGBTQ+ osvješćenosti u postu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ja kao savjesni Bosnjak i prijatelj LGBTQ+ zajednice priznajem samo ljiljane na platnu u duginim bojama. Dosta je bilo nametanja varte.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Menage a troisBlejzer10 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 01:10Trebali smo na Gasparovu ljubavrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 01:07Ima Meeting Point i Trasa, valjda bude štagod evropsko tamo![]()
![]()
Enter the void mu je top, i onaj sa Monicom prije, zadnja dva su onako, meh, iako je climax bolji od Love.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Duboke isprike. Nije mi bila namjera da uvrijedim ili zanemarim taj dio obespravljene zajednice.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑24 maj 2020, 01:18Fali ti I. Za intersex osobe. Ali postujem svakako.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Desi se svima. Vazno je biti ally, na bilo koji nacin.Epidaurus je napisao/la: ↑24 maj 2020, 01:20Duboke isprike. Nije mi bila namjera da uvrijedim ili zanemarim taj dio obespravljene zajednice.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑24 maj 2020, 01:18Fali ti I. Za intersex osobe. Ali postujem svakako.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Znaci istina je da su Legenda i Liljan par. Sumnjao sam vec nakon sto ga je onoliko hvalio.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 00:50legenda reala je napisao/la: ↑24 maj 2020, 00:48E našo si vala koga ćeš i upoznavatirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 00:45Darka sam upoznao, dok još sarmela nije ni bilo na forumu.![]()
![]()
Ma pusti ga. Nego kad ćemo ja, ti i ljiljan na kafu![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Epi puno vise si mi seksi sad nego prije kad si moda imao 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zato sam ja onoliko istrajao u borbi da mu se skine titula moderatora. Sad je izašao na pravi put.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vidi im uniforma ko u školi
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Pridruzi se slobodno. Ne gledamo na rasu, sexuality ili bilo sta. Osim ako si sandzaklija, onda nista.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Ako nek o iz reda ostalih hoce da ga uputimo na pravi put kao epija nek se javi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Naravno ne,gluho biloMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑24 maj 2020, 01:27Pridruzi se slobodno. Ne gledamo na rasu, sexuality ili bilo sta. Osim ako si sandzaklija, onda nista.
U ovoj državi svi trebaju imati jednak status osim sandža
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kad je Krajina mogla postati gej frendli regija onda moze i Sandzak. Moramo istrajati u borbi za ravnopravnost momci.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Ne treba zaboravifi na rasizam. Nadam se da ce se migranti priviknuti na nase zaostale ljude i da cemo moci biti u kakvom takvom suzivotu. Ima tu mnogo doktora i inzinjera.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
- BosniaBoston
- Kontakt:
NBA PDF je već 80% LGBT tolerantan sudeći po avatarima.Čekamo greivisa 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.