Ja uvijek biram onu koju su crnci manje trali.
Riley ne mogu nikako, cim vidim nju odmah mi crnci pred ocima.
Moderator/ica: insider
Ja uvijek biram onu koju su crnci manje trali.
Rasizam i primitivnost. Nema potrebe biti ljubomoran na afroamerikance jer imaju veci penis.tuzlak1987 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 10:46Ja uvijek biram onu koju su crnci manje trali.
Još nikad nisam išlajfo na video u kojem crnjo kara bjelkinju ili crnkinju. I ne, to nema veze sa veličinom njihovih kita, jednostavno ih ne volim. Mrzim crnce i rasizam.tuzlak1987 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 10:46Ja uvijek biram onu koju su crnci manje trali.
Istinatuzlak1987 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 10:46Ja uvijek biram onu koju su crnci manje trali.
Znaš da ja ne mijenjam forumski avatar nizašta na svijetu, otkad sam se regao stoji ovaj ali uz vas sam momci.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑24 maj 2020, 11:10Ocekivao sam avatar i od tebe, razocaran sam. Izjednacavas se sa legendom.
Makar LGBT boje preko njega metniMarsal je napisao/la: ↑24 maj 2020, 11:13Znaš da ja ne mijenjam forumski avatar nizašta na svijetu, otkad sam se regao stoji ovaj ali uz vas sam momci.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑24 maj 2020, 11:10Ocekivao sam avatar i od tebe, razocaran sam. Izjednacavas se sa legendom.
Gay is ok!
Nisam bio neki fan dotične al nadam se da je dobro uradila.
Ja sam bio ultra fan zato što ima slikovite sličnosti sa jednom djevojkom koju znam onako.
Isto tako.Marsal je napisao/la: ↑24 maj 2020, 11:06Još nikad nisam išlajfo na video u kojem crnjo kara bjelkinju ili crnkinju. I ne, to nema veze sa veličinom njihovih kita, jednostavno ih ne volim. Mrzim crnce i rasizam.tuzlak1987 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 10:46Ja uvijek biram onu koju su crnci manje trali.
Nije mi problem kad neki bijelac riješi neku crnkinju ali ne da je precrna.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.