Ono sto je Kukic u Banovicima to je Kasumovic u Zenici. Vece zlo od SDA, ali prodao sirotinji finjak i borbu za njihovo dobro a za proteklih 20 godina od te sirotinje stekao desetine nekretnina, benziskih pumpi, Mini HE..Civa je napisao/la: ↑24 maj 2020, 22:12Ne znam zašto vi Zeničani se toliko radujete Fudi. Nisam zeleni, ali realno ništa specijalno nije uradio u gradu i još je grad pofino zapušten, a ne može samo svaljivati kako ga SDA blokira. Bojim se da bi mu se njihova taktika asfaltiranja seoskih puteva mogla obiti od glavu, ako ga ne podrži par lijevih stranaka.
A kako sam načuo i SDA mu na megdan priprema u Zenici Univerzitetskog profesora, uspješnog i privatno, tako da će biti gutavo. Doduše tu je i prof. Skelić koji će uzeti glasova sa te lijeve strane.
Sto rece Marsal da Alija ustane ne moze pobjediti ovog manipulatora Kasumovica. Facts
Ja razumijem da je narod nasjeo na manipulaciju mi smo zaostala sredina iako brojimo 110k+ stanovnika ali mi nije jasno kako njega licno nije stid navecer kada treba zaspati, kako ga ne grize savjest. Znaci frajer 4 godine ide po selima i donira beton i jeftini asfalt bez podloge i to je sve, nestalo 200 miliona. Sva ostala obecanja su bila tipa protesti sa robijasima za spas Čelika, stajao medju rajom, nakon 12 mjeseci poceo operaciju stecaj koju je poceo kao kadar SDA kada je napravio 1,5 mil duga za 1 godinu dok je bio u direktor u Čeliku.
Ali opet situacija je takva da je on mesija jer se bori protiv SDA
Sutra da srusi Arenu i Bilino i da kaze ovo je za dobro naroda jer nas podsjeca na SDA narod bi mu klicao.. FUDOOO KROOOLJU