FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kontrasviju
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
BŠMO plava braćo da nas sreća i nafaka gleda a i da nas Allah malo pogura i navija za sarajevske plave i da nastavljamo raspuhivati i ganjati po instagramu nase pulene
Bajrambarecula famelijo.
Bajram Šerif Mubarek Olsun.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- U Sarajevu je bilo zeznuto protiv Sarajeva, dok sam na Grbavici volio da igram. Navijači kulturni i fini. Vole i bodre svoj klub, ne diraju druge. Dva ili tri puta sam igrao na Grbavici i tu mi je stvarno atmosfera bila sjajna. Doduše, i njihovi štoperi su me fudbalski prebili. Željo je imao odličnu eklipu tada, Amar Osim je bio trener.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
- kolezeljovac
- Kontakt:
Allah Razi Olsun ❤
I tebi brate Bajram Šerif Mubarek Olsun. Da hairli provedeš ove beričetne i praznične dane u slozi, zdravlju i veselju. Da Allah Dž.Š. podari svako dobro tebi i tvojima. ❤
Također svim forumašima od srca iskrene Bajramske čestitke.... Da više nikad ne doživimo Bajram i Ramazan u ovim okolnostima! Amin.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ko je ovo izjavio?LjoZee je napisao/la: ↑24 maj 2020, 15:29- U Sarajevu je bilo zeznuto protiv Sarajeva, dok sam na Grbavici volio da igram. Navijači kulturni i fini. Vole i bodre svoj klub, ne diraju druge. Dva ili tri puta sam igrao na Grbavici i tu mi je stvarno atmosfera bila sjajna. Doduše, i njihovi štoperi su me fudbalski prebili. Željo je imao odličnu eklipu tada, Amar Osim je bio trener.
![]()
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nema nastavka lige, nema obecanih para, miliona za savez i klubove .Ovo je stav uefe. Yebo vam seranic i borac mamu. Picketine sta ce te sad.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Jeste, ako imas neke konekcije u klubu provjeri i kod njih .
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Da oni dodju i urade nesto pod sloganom "za boljitak BH fudbala", znaci jednom za promjenu da nesto urade za dobrobit fudbala u ovoj razorenoj i jadnoj zemlji, ja bi rekao ok, postujem svaka cast. Znaci samo jednom. A ne sve stranackom ali i linijom manjeg otpora prozeto nelogicnim postupcima.
Da oni kazu ok evo titula kuravama, ali kup se igra u Zenici jer je osvajac kupa legitimni i 4. ucesnik eurokupova - moje postovanje. Gorko ali bi se slozio.
Pokrase boga oca i allaha, obrukase nas na svim poljima, **** koga stignu u ovoj ligi, crtaju linije, hrvati sude hrvatima... znaci sve najgore.
Kako ba ovaj javasluk niko nikad nije istrazio? Pa ovdje su vise para pokrali nego 4 srebrene maline. Kupovine zgrada i sumnjiva raspodjela uefinih i fifinih sredstava... Koje su reference ovih mafijasa sto se mijenjaju na pozicijama u fudbalskom savezu? Kako je moguce da predsjednik jednog fudbalskog saveza bude ozloglaseni clan banjaluckog podzemlja? I da se to zna, maltene godinu dana unaprijed? Kako on moze donijeti bilo kakav napredak bh fudbalu? Pa to nema u picki miloj materini...Kako je moguce da u n/fs drzave nema niti jednog bivseg proslavljenog asa, igraca, legende ove drzave?
Da oni kazu ok evo titula kuravama, ali kup se igra u Zenici jer je osvajac kupa legitimni i 4. ucesnik eurokupova - moje postovanje. Gorko ali bi se slozio.
Pokrase boga oca i allaha, obrukase nas na svim poljima, **** koga stignu u ovoj ligi, crtaju linije, hrvati sude hrvatima... znaci sve najgore.
Kako ba ovaj javasluk niko nikad nije istrazio? Pa ovdje su vise para pokrali nego 4 srebrene maline. Kupovine zgrada i sumnjiva raspodjela uefinih i fifinih sredstava... Koje su reference ovih mafijasa sto se mijenjaju na pozicijama u fudbalskom savezu? Kako je moguce da predsjednik jednog fudbalskog saveza bude ozloglaseni clan banjaluckog podzemlja? I da se to zna, maltene godinu dana unaprijed? Kako on moze donijeti bilo kakav napredak bh fudbalu? Pa to nema u picki miloj materini...Kako je moguce da u n/fs drzave nema niti jednog bivseg proslavljenog asa, igraca, legende ove drzave?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Mile Jovin
Savez na aparatima ko je to istina za lovu. Volio bih iskreno i da jeste. Jos im koju tarabu udariti da se dobro zapitaju je li vrijedno to da se pusti da upravlja ligom neko ko ne bi trebao uopste imat dodira sa sportom u toj kolicini.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Treba ih nasutati, protjerati i deklarisati kao najveci skup lopova i izdajnika koji su ikada vodili saziv jednog fudbalskog saveza.
Moj Kera, oni su ti isto ovi politicari. Toliko su zdruzeni da sad kad budu ti izbori haman ce svi ostati na nekoj funkciji. Kad zasjednu u fotelju nece lahko sjahati. Sve je to ista skola.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Hvala Bogu pa imam brata na forumu, da ne drzim ovdje monologe.
A onaj delinjo, gubi se ko abdest

A onaj delinjo, gubi se ko abdest
Evo ga. Garant zaglavio kod buduceg punca vazdan. Valja se pokazati u dobrom svjetlu.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Paromlinac, ristagrad i 23 gosta.