Ma bolje ti je ovdje,tamo si gradzanin treceg reda.Marsal je napisao/la: ↑25 maj 2020, 00:51Ma u septembru idem završit treću srednju školuovaj put odoh za tehničara vuče tj mašinovođu jer imam 1. i 2. razred čitav, trebam položit samo razliku predmeta za 3. i 4.
Sad ne mogu nikako skontat da li osim toga da upišem fakultet pa da ganjam dobro mjesto u Mittalu ili da se zaputim za DeutscheBahn radit manevru.
Imao sam nijet upast na ŽFBH ali njima je Svjetska banka udarila moratorij na zapošljavanje koji traje već 5 godina, a kako stvari stoje trajat će još nekoliko godina i nemam više živaca čekat.
Fakat se sad sikiram oko toga i ne znam šta da radim.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Vucem tu i tamo,bodem se u celije,kad murija dolazi odma vadim prangije.
Jos kad pocnu pricu da je alija ziv sda nebi ovakva bila kakva jeste. A ono sve sto prodaje drzavu i narod a pripada sda upravo alija i njegovi najblizi saradnici ugradili.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ma ja msm da su ono statiste ala onaj lik što mu je Vučić spašavao život na Ćirilici, kasnije mu svi uredno vratili repa.
Osim Dungeta, on je bio uporan
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jbt koliko god gaziranog popijem organizam traži još.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Na danasnji dan 25.05.1995 SRBSKI fasisticki agresor je prekinuo 71 mladi zivot na Tuzlanskoj Kapiji. Ranjen je veliki broj ljudi.
Zlocinac odgovoran za ovaj brutalan cin nad civilima Tuzle danas slobodno seta srbijom.
Nikada ne zaboraviti, nikada oprostiti.
Zlocinac odgovoran za ovaj brutalan cin nad civilima Tuzle danas slobodno seta srbijom.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- Marsal
- Kontakt:
Šteta što Bakir i Alija nisu upozorili tuzlansku mladost, oni su za ovo znali '86.Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 maj 2020, 11:44Na danasnji dan 25.05.1995 SRBSKI fasisticki agresor je prekinuo 71 mladi zivot na Tuzlanskoj Kapiji. Ranjen je veliki broj ljudi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Umro da Bog da u najgorim mukama ko je god ucestvovao u tom zlocinu.Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 maj 2020, 11:44Na danasnji dan 25.05.1995 SRBSKI fasisticki agresor je prekinuo 71 mladi zivot na Tuzlanskoj Kapiji. Ranjen je veliki broj ljudi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.