Odma se nađu advokati da precizno izmjere utemeljenost poređenja, osvrnu na komparativne metode i pokrenu još jednu u nizu besmislenih, bukvalističkih diskusija

Pjanić bolje kombinuje sa stoperima, jel može ta prednost?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Znam sta hoces da kazes, ali nije za porediti te 2 komparacije! Modrić je puno vise i nedvosmisleno bolji od Pjanića, nego sto je Džeko od Mandžukića...DrFilgud je napisao/la: ↑25 maj 2020, 14:10Pa postavio sam poređenje u smislu pristrasnog posmatranja "svojih " igrača.
Odma se nađu advokati da precizno izmjere utemeljenost poređenja, osvrnu na komparativne metode i pokrenu još jednu u nizu besmislenih, bukvalističkih diskusija![]()
Pjanić bolje kombinuje sa stoperima, jel može ta prednost?
Sta bi bilo kad bi bilo... Sto Pjanić nije odveo Juve do titule LŠ ako je ta klasa?!90minut je napisao/la: ↑25 maj 2020, 15:24Ni u ludilu 2 igraca istog kvaliteta i da je Pjanic otisao davno u neki od top 3 kluba imao bi isto što i ovaj ima u rezimeu.
A evo ide sad pa cemo vidjeti šta ce i kako biti.
A Dzeko je osvajao sam na svojim leđima i bio prva karika ekipe i izbaci njega iz cijele price nema titule Wolfsburgu nema titule Cityu nema polufinala za Romu..
Mandzukica izbaci iz cijele price i timovi za koje igre ce osvojiti sve što su osvojili to nije šuplja vec je cinjenica.
Klasična šbb-kbb priča.90minut je napisao/la: ↑25 maj 2020, 15:24Ni u ludilu 2 igraca istog kvaliteta i da je Pjanic otisao davno u neki od top 3 kluba imao bi isto što i ovaj ima u rezimeu.
A evo ide sad pa cemo vidjeti šta ce i kako biti.
A Dzeko je osvajao sam na svojim leđima i bio prva karika ekipe i izbaci njega iz cijele price nema titule Wolfsburgu nema titule Cityu nema polufinala za Romu..
Mandzukica izbaci iz cijele price i timovi za koje igre ce osvojiti sve što su osvojili to nije šuplja vec je cinjenica.
Kvalitetom ni priblizni. Prije Rakitića mozes s njim poredit, nego Modrića!
To nije činjenica, već šbb-kbb priča.da je Pjanic otisao davno u neki od top 3 kluba imao bi isto što i ovaj ima u rezimeu.
Baš je teško iškolovati luzere engleze..
?
Možda ti to ustvari nije ni bila namjera, al' eto sam si poceo o Saricu pa reko da odma napišem ovo..Osim13 je napisao/la: ↑25 maj 2020, 16:20?
Nikome ništa ne ubacujem već mi je smiješna ova priča sa poređenjima koja godinama traje na ovoj temi.
Ovdje imamo inkviziciju objektivnosti, kada su u pitanju bh igrači? Da slučajno neko ne bi dodao nešto afirmativno.marconato je napisao/la: ↑25 maj 2020, 15:17Znam sta hoces da kazes, ali nije za porediti te 2 komparacije! Modrić je puno vise i nedvosmisleno bolji od Pjanića, nego sto je Džeko od Mandžukića...DrFilgud je napisao/la: ↑25 maj 2020, 14:10Pa postavio sam poređenje u smislu pristrasnog posmatranja "svojih " igrača.
Odma se nađu advokati da precizno izmjere utemeljenost poređenja, osvrnu na komparativne metode i pokrenu još jednu u nizu besmislenih, bukvalističkih diskusija![]()
Pjanić bolje kombinuje sa stoperima, jel može ta prednost?![]()
Nikakva inkvizicija objektivnosti, samo zdravorazumsko rezonovanje!
Jos da vidis promasaje Ronalda na youtubu, svaki sedamnesti slobodnjak ide po golu