Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

SaMoVelez
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la SaMoVelez » 25 maj 2020, 15:04

To je to, klubovi i savez se ništa ne pitaju al' raja ne konta. Jedino se ne bih složio da treba nešto mjenjati u oktobru, meni je ovo sasvim ok. Ali ako prestanu misliti na naše zdravlje onda bih razmislio da im uskratim podršku. Ovako dok ne daju širenje zaraze kroz fudbal, moju podršku imaju.
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 25 maj 2020, 15:06

killafrommanilla je napisao/la:
25 maj 2020, 14:49
Fakti: ako napises attachment 28 puta u 10 postova ne znaci da si inteligentan, cak ne znaci ni da si pismen, cak je u ovom slucaju moguce da ni ne poznaje engleski jezik

@steven11 cim igrali Velez Sarajevo, javi se da te provedem malo kroz grad :)
A valjda ces jedan dan skontati sta pises.

Ne trebas me voditi druze, ja svaku tekmu dodjem, popijem pivo pred stadionom, potom moj klub pobijedi, i meni neko od vasih odradi neke oralne radnje... ako hoces ovog zadnjeg da zamijenis bujrum, ali operi usta prvo. Ovo sto ti izlazi iz njih smrdi jako.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 25 maj 2020, 15:06

Joj **** vas ..da vas **** eto. Navuko vas lik da prica o proslosti i vi pristali. Pa proslost je jedino sto imaju i logicno da ce o tome pricat. Sta ce pricat o sadasnjem stanju Bgti.
NJegova recenica nije klub velik zbog trofeja je nesto posle cega stanes i razmislis da l vise odgovarat takvom covjeku. Lakse metar mu u guzicu nego milimetar u glavu. To su ljudi koji bi radije umrli nego rekli da je neko drugi i pravu..s takvim se ne raspravlja
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 maj 2020, 15:09

Napapijri je napisao/la:
25 maj 2020, 11:15
Cisto da vas podsjetim da je danas 25.05.2020., godisnjica napada na "Tuzlansku kapiju" u kojem je stradao 71 neduzni gradjanin nase drzave.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 maj 2020, 15:12

Zasto je Okic zazelio da Fk Radnik , izadje u Evropu iduce sezone ? I ova ima jos 11 kola, zaostaju samo 4 boda od treceg mjesta. :hmmmmm:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 maj 2020, 15:18

Steven11 je napisao/la:
25 maj 2020, 15:06
Fakti: ako napises attachment 28 puta u 10 postova ne znaci da si inteligentan, cak ne znaci ni da si pismen, cak je u ovom slucaju moguce da ni ne poznaje engleski jezik

Ne trebas me voditi druze, ja svaku tekmu dodjem, popijem pivo pred stadionom, potom moj klub pobijedi, i meni neko od vasih odradi neke oralne radnje... ako hoces ovog zadnjeg da zamijenis bujrum, ali operi usta prvo. Ovo sto ti izlazi iz njih smrdi jako.
Slobodno se javi kad dodjes :)
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 25 maj 2020, 15:18

Stroj1946 je napisao/la:
25 maj 2020, 00:15
nekoIzMostara je napisao/la:
25 maj 2020, 00:11
zagor1987 je napisao/la:
24 maj 2020, 23:21

Jer ste stariji logicno i opet Sarajevo ima vise nastupa i opet Sarajevo igralo tadasnju ligu prvaka i proslo dalje pa onda play off za ulazak u grupe LP sa Dinamom pa dva puta play of EC itd itd kazem ti vi ste mal klub po svemu za FKS beze se dizete nesto niste bitan faktor uopste. Uefa bas objavila najuspjesniji nas klub u evropi sta oni znaju
Niko ne spori da ste igrali, ali price da smo za mal faktor tu se ne bi slozio. Ne pricaj gluposti. Koliko god da ste imali dobrih tekmi i dobroh rezultata ne treba zanemariti ni najvecu sramotu priredenu bh fudbalu u vasoj reziji, iako je protivnik bio stvarno fantastican.
Ja kolko znam mi smo igrali osminu finala kupa sampiona, nijedan nas klub nije dobacio tako daleko u LP/kup sampiona, a kone su igrale polufinale kup eufa.
Ko je osporio, igrali smo i mi cetvrtfinale kup Uefa, kao i najbolji plasman nekog tima na Uefinoj rang losti IKADA!
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 25 maj 2020, 15:27

25 maj 2020, 15:18
Stroj1946 je napisao/la:
25 maj 2020, 00:15
25 maj 2020, 00:11

Niko ne spori da ste igrali, ali price da smo za mal faktor tu se ne bi slozio. Ne pricaj gluposti. Koliko god da ste imali dobrih tekmi i dobroh rezultata ne treba zanemariti ni najvecu sramotu priredenu bh fudbalu u vasoj reziji, iako je protivnik bio stvarno fantastican.
Ja kolko znam mi smo igrali osminu finala kupa sampiona, nijedan nas klub nije dobacio tako daleko u LP/kup sampiona, a kone su igrale polufinale kup eufa.
Ko je osporio, igrali smo i mi cetvrtfinale kup Uefa, kao i najbolji plasman nekog tima na Uefinoj rang losti IKADA!
Neka ste, al opet niste igrali kup sampiona niti imate titulu. Mozemo i mi reci da smo sada najbolje rangirani klub po UEFA-i, al to opet to nije bitno. Bitni su trofeji.

https://sportsport.ba/fudbal/prema-uefa ... ena/292828

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 maj 2020, 15:30

Steven11 je napisao/la:
25 maj 2020, 14:42

Ti i attachmenti radite najgori PR tom svom gigantu i najvecu bi mu uslugu uradili kada bi se odjavili s foruma. U ocima drugih, taj gigant bi imao cestite navijace. Ovako taj gigant je jedan zalostan gigant sta sve trpi pod svojim svodom. Misli sta hoces. Na svaki vas post dobit cete odgovarajuci feedback.
Ovo je stvarno vrhunac pitarske lobotomije i high level bezobrazluka :tokralju: Klokan koji je 25 dana registrovan na ovom forumu daje smjernice onima koji su tu 10 godina i koji su sklopili toliko virtualnih/stvarnih prijateljstava sta trebaju raditi. Vidi ovo kao prvo ti treba da stanes mirno kada neko od nas pise a ako vidis notifikaciju da si citiran da pleses od dragosti po kuci. Nisam ti ja kriv sto ne mozes podnijeti istinu koju ti plasiramo pa se ko zadnje tele hvatas za kopiranja sa vikipedije. Najveci jadnik na forumu. Jos lazljivac,u prvim postovima voli Velez i Mostar pa nategnusmo junca da pokaze pravo lice. Takvih za dorucak pojeli na ovom forumu ko postaci iftara u Abu Dabiju. Ides na ignore zajedno sa onim balavcem koji se rodio 13 godina poslje zadnjeg izdanja zagorovog romana :bih:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 25 maj 2020, 15:30

25 maj 2020, 15:18
Steven11 je napisao/la:
25 maj 2020, 15:06

Slobodno se javi kad dodjes :)
Imat ces ilustraciju, ne brini.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 25 maj 2020, 15:36

Lovci na notifikacije i lajkove 1922
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 25 maj 2020, 15:37

Dvije najveće utakmice BiH klubova, prije rata. Jedna evropska i jedna domaća.

Pitari svi testirani ali se Vico pita. Tuga.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 25 maj 2020, 15:39

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
25 maj 2020, 15:30
Steven11 je napisao/la:

Ti i attachmenti radite najgori PR tom svom gigantu i najvecu bi mu uslugu uradili kada bi se odjavili s foruma. U ocima drugih, taj gigant bi imao cestite navijace. Ovako taj gigant je jedan zalostan gigant sta sve trpi pod svojim svodom. Misli sta hoces. Na svaki vas post dobit cete odgovarajuci feedback.
Ovo je stvarno vrhunac pitarske lobotomije i high level bezobrazluka :tokralju: Klokan koji je 25 dana registrovan na ovom forumu daje smjernice onima koji su tu 10 godina i koji su sklopili toliko virtualnih/stvarnih prijateljstava sta trebaju raditi. Vidi ovo kao prvo ti treba da stanes mirno kada neko od nas pise a ako vidis notifikaciju da si citiran da pleses od dragosti po kuci. Nisam ti ja kriv sto ne mozes podnijeti istinu koju ti plasiramo pa se ko zadnje tele hvatas za kopiranja sa vikipedije. Najveci jadnik na forumu. Jos lazljivac,u prvim postovima voli Velez i Mostar pa nategnusmo junca da pokaze pravo lice. Takvih za dorucak pojeli na ovom forumu ko postaci iftara u Abu Dabiju. Ides na ignore zajedno sa onim balavcem koji se rodio 13 godina poslje zadnjeg izdanja zagorovog romana :bih:
Ti si vec na ignore. Za 10 godina nisi naucio da pises boljeg od ovog? Ucinit ces uslugu i forumu onda.

To stani mirno, ne mozes prosipati ni u svom gradu, jer vas zapadnjaci drze mirnim i u kocki zvana Vrapcici.

Nisam vise vas fan, nisam znao kakva ste djubrad, do mene je.

Merak ce mi biti odsad pisat sve sto ne valja o vama. A kad vas jos Zrinjski karne... jedva cekam.

Hasta la vista.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 25 maj 2020, 15:42

fks74 je napisao/la:
25 maj 2020, 15:12
Zasto je Okic zazelio da Fk Radnik , izadje u Evropu iduce sezone ? I ova ima jos 11 kola, zaostaju samo 4 boda od treceg mjesta. :hmmmmm:
I meni nejasno... zagovaraju nastavak a raspustaju ekipu. Otisli merajic, becelic, okic, blizu bilobrk, karic...

Nije valjda da su ko fol za nastavak pa samo loze :lol:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 maj 2020, 15:52

Steven11 je napisao/la:
25 maj 2020, 15:39
Steven11 je napisao/la:

Ti si vec na ignore. Za 10 godina nisi naucio da pises boljeg od ovog? Ucinit ces uslugu i forumu onda.

To stani mirno, ne mozes prosipati ni u svom gradu, jer vas zapadnjaci drze mirnim i u kocki zvana Vrapcici.

Merak ce mi biti odsad pisat sve sto ne valja o vama. A kad vas jos Zrinjski karne... jedva cekam.

Hasta la vista.
Moze. Nemoj se prosipati dalje. Koga oni drze i koga oni drze mirnim dokazali su vam nekoliko puta. I oni i manijaci i lesinari. Meni je nebitni ko ce vas karati jer nemam taj seljacki manir i kompleks urodjen u sebi. Hajde sada mali seljak sa kobilje glave u pasata sirasa i vozat arape dosta sam te ispiso za danas. U kucicu
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

sampras
Kontakt:

Post Postao/la sampras » 25 maj 2020, 15:57

željezničar je za nastavak, isplatili su topli obrok za decembar, dio plata za januar, ali pazi sad, za NAJUGROŽENIJE IGRAČE, izmjerili su temperaturu, izdali saopštenje da su za nastavak (doduše navijači su izdali kontra saopštenje)...
Sve uslove za nastavak ispunili...
Logično :rol:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 maj 2020, 16:12

Zeljkan bi prihvatio prekid, samo da se ne proglasi prvak. Zato sto je Fk Sarajevo na prvom mjestu.

Herero
Kontakt:

Post Postao/la Herero » 25 maj 2020, 16:14

Rigoletto je napisao/la:
25 maj 2020, 15:36
Lovci na notifikacije i lajkove 1922
Puče ljubav ko u narodnoj pjesmi :njanjanja:
HŠKZ

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 25 maj 2020, 16:18

25 maj 2020, 15:52
Steven11 je napisao/la:
25 maj 2020, 15:39

Hasta la vista.
Moze. Nemoj se prosipati dalje. Koga oni drze i koga oni drze mirnim dokazali su vam nekoliko puta. I oni i manijaci i lesinari. Meni je nebitni ko ce vas karati jer nemam taj seljacki manir i kompleks urodjen u sebi. Hajde sada mali seljak sa kobilje glave u pasata sirasa i vozat arape dosta sam te ispiso za danas. U kucicu
Hm.. jedino koga ti ispisas je tvoj tzv gigant, otklonis dilemu svakome kakvu glupu djubrad je taj kamenjar vas izrodio.

Kujice mala moja, eto me brzo na slijedece gostovanje, plakni se.

Bit ces mi miran, kao sto si miran na dnevnoj bazi u kockici koju vam je vas Master odredio.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 maj 2020, 16:23

Neces nego ces pjevat izronit ce stari za one sto ga vole :thumbup: . Ti si samo slucajni seljak koji se potrefio medju hordasima koji su strasni momci i koji su vazda dobrodosli u Mostar. Nacu te medju njima po klempavim usima i rumenom licu. Kad ti opalim klempu tek ce ti se usi u Tarcinu smirit :rol: uh kako volim provalit seljaka i mezit ga ovako :njanjanja:

Ovo je onaj 90 minuta da se razumijemo

Vrlo rado bih ostao da te maltretiram ali odoh malo do Zita. Poceo padavac,prvo cu petneske bacat pa joj jeb.at majku sa osmicama pred mrak :ljepota: ta ti znas o cemu ja pricam :rol: :wave:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.