Mislim da i Zrinjski ispunjava sve uslove.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Predo si se ..... Bjezi ba... Dje vam je ona Riba, da i njega isamaram.... Ribo hodi vamo hahahahahahahnekoIzMostara je napisao/la: ↑25 maj 2020, 18:08Vico pokazuje koliko ste vi "bitni"Stroj1946 je napisao/la: ↑25 maj 2020, 18:01Šta vas imam omalovažavat, kad i jeste nebitninekoIzMostara je napisao/la: ↑25 maj 2020, 17:47
Ne budi licemjer. Kurcite se da ste najbolji tim na rang listi UEFE, a kad se odgovori da niste najbolji ikada na toj ljestvici onda ne vazi jel?? Svakq cas za LP, ja to nikad nisam osporio, al ako pokusavas da omalovazis Velez vjeruj da cu ja Sarajevo jos vise.![]()
![]()
![]()
I Rs popušta sa uslovima. Sada su kao jedini koji se protive nastavku ostali FK Sarajevo i njihovi degeni u NsBiH.
Fuj kako su odvratni pitari, zbog jedne nelegalne titule su spremni uništiti fudbal u državi.
Bijednici!
Fuj kako su odvratni pitari, zbog jedne nelegalne titule su spremni uništiti fudbal u državi.
Bijednici!
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Kako nam je objašnjeno, ne znači ovo da je Republički štab za vanredne situacije Republike Srpske procijenio da se može igrati od tada, već do tada samo važi danas donesena odluka. Naime, Republički štab za vanredne situacije Republike Srpske na svako dvije sedmice donosi prijedlog mjera u borbi protiv koronavirusa, pa je tako i određen datum 8.6, a na sljedećem sastanku će izvjesno biti produženo trajanje mjera, što i dalje znači da se na teritoriji Republike Srpske neće moći igrati prije 1. jula.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Vrlo jednostavno da izađe sa stavom samo nastavak jer želimo da svoj kvalitet i mjesto na tabeli potvrdimo na sportskom terenu. U protivnom ne želimo nikakvu titulu koja će nam se spočitavat cijeli život.
A sta je to Sarajevo uradilo da se ne nastavi ? Ne pisi gluposti, testirali se na vrijeme i ispunili sve uslove. Sto se nas tice moze poceti. Problem je u drugim klubovima, koji nemaju uslove. Pola ekipa nema reflektore, hoces li igrati na 35 stepeni, niko nije lud, zdravlje je najprece.
Sta to konkretno FKS radi da se ne igra a sta to neko konkretno radi da se odigra osim što laprda i laže po portalima a nema para ni za testove a o ostalim uslovima da ne govorim,molim konkretan odgovor bez laži i pretpostavki
Ajmo igrati, ali svako sam sebi neka troskove placa.
Samo bez kmecanja prema savezu i parama od UEFA.
Pa da vidimo ko je zaista za nastavak, a ko moli Boga da se liga prekine
Samo bez kmecanja prema savezu i parama od UEFA.
Pa da vidimo ko je zaista za nastavak, a ko moli Boga da se liga prekine
Samo rajvoSa i zrinja imaju uslove za igrati fudbal 
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
Savez i ne treba nikome davati pomoc i sadaku, ko ima uslove neka igra a ko nema neka seli u niži rang
Sarajevo izaslo sa stavom, vise nego jasno.
Zasto ne bi zelili titulu?
Daj mi samo jedan razlog. Uzet cemo je ili ovako ili onako. Neka ostali se dogovore da li igramo dalje ili ne, nama su sve opcije prihvatljive, osim nekih mini liga i igranja do augusta.
Imamo sve uslove za nastavaka, povoljnu finansijsku situaciju, najkvalitetniji i najsiri kadar, a imamo i prvu poziciju. Sve nam odgovara.
Jos da vidimo da li ostalim odgovara da se nastavi igrati, ali da svi svoje troskove snose.
I da, proglase li nas prvacima, ne trebas nito sekunde sumnjati da cemo se radovati titulu kao nikad ranije.
Koje smeta to, neka kmeci, lijepo se nasladjivati kad neko pjeni
I jos jednom te pitam, nisi mi dao odgovor, cime to Sarajevo opstruira nastavak?
Kme kmeee ali sarajevo ne zeli nastavak kmeee
Mi nismo testirali igrace i nemamo uslove ali kmeee pitari nam ne daju da testiramo igrace kmeeee
Mi nismo testirali igrace i nemamo uslove ali kmeee pitari nam ne daju da testiramo igrace kmeeee
Upravo to... Samo da je sadake
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Šta se ti javljaš, nisam ti Rođene spomenuo u postu
- forza_juve
- Kontakt:
Pricas o postenju a sve redom kupili i z......i da udjete u PL. Vas neko ostetio a ne vidite koga ste vi ostetili na putu za PL pa u istoj toj PL.tcity055 je napisao/la: ↑25 maj 2020, 18:19Ima ima, al razumljivo manji broj. U suštini sve jedno mi je Sarajevo ili Željo al vi ste mi se ogadili tezom šampioni al da se ne igra. Vjerovatno se neće opet igrat i ovo je nova navlakuša jer valja se oprat pred UEFO-m, svi mogu osim nas. Hrvatska traži igru sa navijačima. Ja znam da TC i ako se nastavi neće zauzeti to mjesto koje vodi u Evropu jer to je rezervisano za nacionalne reprezentacije. Pa u zadnjim utakmicama ovog proljeća i protiv vas a pogotovu protiv Želje sudije su nas oštetile a o KUP utakmici sa Zrinjskim da ne govorim. Kod nas mali klubovi iza kojih ne stoji nacionalna politika je samo folklor i to je tako.
Zbog takvih kao ti, ovog plavca i jos par botova najvise bih volio da Sarajevo javno kaze necemo nastavak.
Steta sto su rekli da su za nastavak i sto su testove uradili, dok se za neke to ne moze reci.
Sisa izbacio par prijedloga, zeljo izbacio par prijedloga i kontaju to je to ajmo ih zahebat.
Treba takodjer pokrenuti stvar oko sljedece sezone. Ko je duzan nema igranja. Neki se prave pametni i nista ne placaju dok Sarajevo izdvaja najvece plate, poreze i to redovno.
Popusti majketi vise oko toga da FK Sarajevo nije za nastavak, uzmi i podoji sisu onom krmku
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
i onda pukne 8 komada heheEvander je napisao/la: ↑25 maj 2020, 18:33Sarajevo izaslo sa stavom, vise nego jasno.
Zasto ne bi zelili titulu?
Daj mi samo jedan razlog. Uzet cemo je ili ovako ili onako. Neka ostali se dogovore da li igramo dalje ili ne, nama su sve opcije prihvatljive, osim nekih mini liga i igranja do augusta.
Imamo sve uslove za nastavaka, povoljnu finansijsku situaciju, najkvalitetniji i najsiri kadar, a imamo i prvu poziciju. Sve nam odgovara.
Jos da vidimo da li ostalim odgovara da se nastavi igrati, ali da svi svoje troskove snose.
I da, proglase li nas prvacima, ne trebas nito sekunde sumnjati da cemo se radovati titulu kao nikad ranije.
Koje smeta to, neka kmeci, lijepo se nasladjivati kad neko pjeni
I jos jednom te pitam, nisi mi dao odgovor, cime to Sarajevo opstruira nastavak?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ih pa onda bi samo rajvoSa i zrinja mogli igrati PL
A dragi su meni ovi pitari na forumu majke mi,njih je neko uvjerio da imaju milijarde i da mogu sve placati
BOSANSKI DINAMO

BOSANSKI DINAMO
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.