Mokes je napisao/la: ↑25 maj 2020, 18:59https://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sa ... 190530009
Ko pokriva ovaj minus, navijači ili![]()
To je samo na papiru, u stvarnosti nema minusa.
"Divovi" se testirali, neda im Vico da igraju. Tuga.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mokes je napisao/la: ↑25 maj 2020, 18:59https://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sa ... 190530009
Ko pokriva ovaj minus, navijači ili![]()
Ne bih ja bio toliko siguran u tvoja dva scenarija.Evander je napisao/la: ↑25 maj 2020, 18:53Niti sekund
Sjedimo i cekamo da nas proglase prvacima, ili da to uradimo na terenu, ako kazu da se igra.
Idi malo na vase forume, vidjet ce sta je nervoza i kmecanje. Zalbe, urote, zavjere, svega ces se nacitati
Valja kosu cupati, Sarajevo drugi put zaredom prvak, a vi vec haman deceniju bez titule.
Ahaavenija je napisao/la: ↑25 maj 2020, 19:07Ne bih ja bio toliko siguran u tvoja dva scenarija.Evander je napisao/la: ↑25 maj 2020, 18:53Niti sekund
Sjedimo i cekamo da nas proglase prvacima, ili da to uradimo na terenu, ako kazu da se igra.
Idi malo na vase forume, vidjet ce sta je nervoza i kmecanje. Zalbe, urote, zavjere, svega ces se nacitati
Valja kosu cupati, Sarajevo drugi put zaredom prvak, a vi vec haman deceniju bez titule.
U 90% liga gdje su razlike bodovne bile manje od 5 bodova nije proglasen prvak..Prvake proglasise Skotska, Belgija, Francuska sve sa vise od 75 % odigranih utakmica i bodovnom razlikom od 10+ bodova.
Da se ja licno pitam ipak dodijelio titulu, ali samo uz uslov da KUP mora dobiti takodjer pobjednika uz 3 utakmice u Trening centru. Nepravda mi je da Sarajevu dam titulu 11 utakmica do kraja a Zelji ili Sirokom NE dvije do titule Kupa.
Naravno ispadanja nema kao u većini liga pa i u ovim sto se nastavljaju a opet nema ispadanja u regionu poput Makedonije, Srbije, Bugarske. Naravno potrebno je i licenciranje proci pa ko ispuni ostaje.
Ovo sve u slucaju izvjesnog prekida. Najpostenije je na terenu ko sta osvoji ali boze moj.
I niko da napise jesu li reflektori obavezni iduce sezone?
Podržavam u potpunostiPantelija je napisao/la: ↑25 maj 2020, 19:07Eno njemu pricaju igraci ahahhaaha ojjjjjjjjj pa tacno kad ti udjes na forum ja moram popiti tabletu za smirenje![]()
Prica meni amar osim da mu je uredno isplacen "dug" od 400 000 s kamatamai da je direktor podnio tuzbu zbog otkaza i da je presuda malo veca nego osimova... Da sve znate poceli bi navijati za siroki
A kako cemo onda sljedecu sezonu? Eto, nek pocne u julu ili augustu. Bit ce opet sunce, vrucine kao i svake sezone u tom periodu.
pusti ga bolan,svaki post kontradiktoran,sam sebe demantuje
Ako ti mislis tako da Alen radi kako treba a ne po direktivi veha stranke konkretnije sefa i njegovih potrcka ne zabluda. To je tako kod svakoga u drzavi, jer je odavno postalo svjesno da se bira podoban a ne kompetentan. Nazalost se ne pita on nista, nego kako mu kaze. Ne hajca mene to, nije podjebavanje nego pricamo normalno, normalna diskusija, barem sa moje strane.vlakanje je napisao/la: ↑25 maj 2020, 18:49nekoIzMostara je napisao/la: ↑25 maj 2020, 18:09Al na stranu zajebanciju svu koja se pise ovdje, vi ste kocnica svemu, tj. Seranic koji radi po direktivi Dodika.vlakanje je napisao/la: ↑25 maj 2020, 18:05
Ne budi glup iako se pravis... prije 8 juna ne moze,sto ne znaci da ce se moci nastaviti bas tog datuma... to moze biti i 10, 15, 30 jun... a mozda ni tad
Al meni je drago sto, ako do ovoga dodje,u sta ne vjerujem, imaces i ti i mnogi drugi da pojedete gomilu g0vana sto ste istovarili ovdje i pljuvali po Republici Srpskoj, Borcu itd...
A kad dodje taj dan, sta reci osim, bon appetit![]()
Alena Seranica provlaciti kroz blato kao nekakvu milinu podrepnu muvu moze samo idiot. Najnormalniji covjek u Vladi RS, prizeman, strucan, gradska raja iz ugledne gradske porodice. Kao da njemu to treba, on je iznad toga! Nema ko ga iz fbih nije napadao jer je tu gdje jeste i jer je odradio dobar posao za nas ovdje. Cak ga ni stanivukovic i slicni izopozicije nisu imali za sta prozivati a znamo da koriste svaku sitnicu da udare po onim gore! I sad eto vi pametni, 300km od Banjaluke najbolje znate ko kome sta naredjuje i odredjuje.
Opametite se i trazite krivce za frustracije na drugom mjestu.
Previse ste otrovni i optereceni sa nama ovamo. Batalite jer pjenite bez razloga.
Evo samo mi jedan ozbiljan post nadjite od Borcevaca ovdje da je bio za prekid lige! Nema ga!
Al vi ko maloumni navalili i sta je ostalo drugo nego vas se hajca...
Kao da se osjeti malo strah iz tvojih postovaTheIvicnjak je napisao/la: ↑25 maj 2020, 19:18Je li snsd prihvatio ponudu zeljescara? Slucajno danas nacuh da dodik nije zainteresovan za ovu kupovinu glasova jer mu niko ne garantuje da ce dobiti izbore. Kazu da je u njegovom zvanicnom odgovoru manjejacima i nk zeljescaru stajala samo jedna recenica: ''? BAC JE, ? BAC JE
"....E
Hvala ne treba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.