Igokea

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

igos
Kontakt:

Re: Igokea

Post Postao/la igos » 03 dec 2010, 05:28

ovaj bobi braun iz prokoma bi mogao da navrati kod nas...ako se dogovorimo :)

zeljko kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la zeljko kelecevic » 03 dec 2010, 07:48

igos je napisao/la:ovaj bobi braun iz prokoma bi mogao da navrati kod nas...ako se dogovorimo :)
a mogo bi i seron colins :lol:

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 03 dec 2010, 13:56

zeljko kelecevic je napisao/la:
igos je napisao/la:ovaj bobi braun iz prokoma bi mogao da navrati kod nas...ako se dogovorimo :)
a mogo bi i seron colins :lol:
M da, a Dule Vujošević kao pomoćnik Klipi i Bajiću :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 dec 2010, 14:09

Ima li sta novo za Colinsa...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 dec 2010, 14:50

Potpisao za Aris..

Ostalo je samo ime.....

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 03 dec 2010, 15:06

neno#4 je napisao/la:
Potpisao za Aris..
I Lafayett čini mi se

igos
Kontakt:

Post Postao/la igos » 03 dec 2010, 15:09

evo sad citam da je lafajet dobio otkaz u arisu jer su doveli bobi brauna...haha,jadan lafajet

igos
Kontakt:

Post Postao/la igos » 05 dec 2010, 19:24

s obzirom da nam je rakocevic iskljucen u pocetku meca,i da smo imali samo jednog pleja,dobro smo prosli protiv partizana...harvej se cini odlicno pojacanje..dobro je odigrao u svojoj prvoj utakmici..

Serpico
Kontakt:

Post Postao/la Serpico » 06 dec 2010, 14:42

Igokea igra solidno u posljednjih par utakmica, ali mi nije baš najjasniji rezon otpuštanja Mirkovića i Herisa. Sad Čejs ostade jedini plej u timu i protiv Partizana je igrao 38 minuta. Uz to je i veliki potrošač lopti. Ubacio je 18 poena protiv Partizana, a ispucao 16 lopti. Nisam siguran kakva je Klipina filozofija, ali kontam da razigravač, ne bi smio da potroši toliko napada... Mirković, kakav je takav je, bio je solidna alternativa. Uz to, opet se najavljuje je li, angažovanje neke četvorke, a u timu jedna klasična petica, Pantić, koji je u posljednjem meču protiv Partizana, zabilježio indeks -1. Mada, 'ajde da se uzme u obzir, da ostali timovi, takođe nisu dominantni pod koševima, pa možda i može da se računa na Rakočevića i Pantića, kao centre...

Slijedi im, do kraja prvog dijela, tri teške utakmice. Kod kuće Hemofarm i Cedevita, u gostima Široki. Nimalo lak raspored... Hemofarm će tražiti izlaz iz krize, poslije dva vezana poraza, Široki praktično nepobjediv na svom terenu, a Cedevita igra po sistemu toplo - hladno, ali je vrlo neugodan protivnik...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 dec 2010, 02:06

Serpico je napisao/la:Igokea igra solidno u posljednjih par utakmica, ali mi nije baš najjasniji rezon otpuštanja Mirkovića i Herisa. Sad Čejs ostade jedini plej u timu i protiv Partizana je igrao 38 minuta. Uz to je i veliki potrošač lopti. Ubacio je 18 poena protiv Partizana, a ispucao 16 lopti. Nisam siguran kakva je Klipina filozofija, ali kontam da razigravač, ne bi smio da potroši toliko napada... Mirković, kakav je takav je, bio je solidna alternativa. Uz to, opet se najavljuje je li, angažovanje neke četvorke, a u timu jedna klasična petica, Pantić, koji je u posljednjem meču protiv Partizana, zabilježio indeks -1. Mada, 'ajde da se uzme u obzir, da ostali timovi, takođe nisu dominantni pod koševima, pa možda i može da se računa na Rakočevića i Pantića, kao centre...

Slijedi im, do kraja prvog dijela, tri teške utakmice. Kod kuće Hemofarm i Cedevita, u gostima Široki. Nimalo lak raspored... Hemofarm će tražiti izlaz iz krize, poslije dva vezana poraza, Široki praktično nepobjediv na svom terenu, a Cedevita igra po sistemu toplo - hladno, ali je vrlo neugodan protivnik...
Za boldovani dio naravno sam napisao prije 8-) 8-)
Kljucni problem ove ekipe je Brian Chase, covjek igra za sebe, ovoj ekipi je trebao jedan klasican play, a ne neki combo bek...Covjek maltene sam sebe razigrava....
Sad ce Devil da meni uleti klizeci i kaze da se samo citiram, sta cu kada sam pogodio 80 posto stvari :P :P :P

A za drugi dio 8-) 8-) 8-)
Posto je Pantic igrac koji uvijek ima problema sa ozljedama Igokea ne bi smjela uci samo s njim i Zaretom na centru.....

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 dec 2010, 02:14

I da zaboravih, od silnog citiranja :D :D :D :D
Idealno pojacanje za playa...
Ako ima neko blizak Igokei (a cijenim da ima), evo im potencijalnog novog playa, naravno ako se mogu naci finansijski...Sa njim bi cijenim Igosi bili puno bolji...
Jedan Srbin manje u Lijetuvosu
Litvanski šampion sporazumno raskinuo ugovor sa bivšim igračem Crvene zvezde Igorom Miloševićem

Lijetuvos Ritas je odlučio da smanji "gužvu" na poziciji plejmejkera, nastalu povratkom slavnog Šarunasa Jasikevičijusa u klub iz Viljnusa. Kao što je ranije najavljeno, litvanski šampion je u ponedeljak sporazumno raskinuo ugovor sa Igorom Miloševićem, nekadašnji igračem Crvene zvezde i Olimpijakosa.

Srbin sa grčkim pasošem nije mnogo igrao od dolaska Jasikevičijusa, pao je na treće mesto u rotaciji trenera Aleksandra Trifunovića na pleju, iza Kalida El Amina. Milošević je u poslednjem finalu plej-ofa Litvanije bio među najzaslužnijima za pobedu nad Žalgirisom i novu titulu Lijetuvos Ritasa.

Ostalo je samo ime.....

zeljko kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la zeljko kelecevic » 07 dec 2010, 08:42

neno#4 je napisao/la:I da zaboravih, od silnog citiranja :D :D :D :D
Idealno pojacanje za playa...
Ako ima neko blizak Igokei (a cijenim da ima), evo im potencijalnog novog playa, naravno ako se mogu naci finansijski...Sa njim bi cijenim Igosi bili puno bolji...
Jedan Srbin manje u Lijetuvosu
Litvanski šampion sporazumno raskinuo ugovor sa bivšim igračem Crvene zvezde Igorom Miloševićem

Lijetuvos Ritas je odlučio da smanji "gužvu" na poziciji plejmejkera, nastalu povratkom slavnog Šarunasa Jasikevičijusa u klub iz Viljnusa. Kao što je ranije najavljeno, litvanski šampion je u ponedeljak sporazumno raskinuo ugovor sa Igorom Miloševićem, nekadašnji igračem Crvene zvezde i Olimpijakosa.

Srbin sa grčkim pasošem nije mnogo igrao od dolaska Jasikevičijusa, pao je na treće mesto u rotaciji trenera Aleksandra Trifunovića na pleju, iza Kalida El Amina. Milošević je u poslednjem finalu plej-ofa Litvanije bio među najzaslužnijima za pobedu nad Žalgirisom i novu titulu Lijetuvos Ritasa.
bravo neno

igos
Kontakt:

Post Postao/la igos » 08 dec 2010, 14:27

doticni gospodin je ostao u ritasu,i vec je bio kontaktiran...zeli da igra u evropi i precjenio je sam sebe...tako da se trazi dalje...

zeljko kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la zeljko kelecevic » 08 dec 2010, 14:31

igos je napisao/la:doticni gospodin je ostao u ritasu,i vec je bio kontaktiran...zeli da igra u evropi i precjenio je sam sebe...tako da se trazi dalje...
ko je jos u opciji igosu

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 dec 2010, 18:43

zeljko kelecevic je napisao/la:
igos je napisao/la:doticni gospodin je ostao u ritasu,i vec je bio kontaktiran...zeli da igra u evropi i precjenio je sam sebe...tako da se trazi dalje...
ko je jos u opciji igosu
Nazalost nikada necemo saznati sta bi bilo da je Igor dosao...Cijenim da bi ipak mogao da pomogne, jer nije stranac, nije covjek koji uzima 10+ suteva i slicno...Ima on velikih problema u glavi (kazu da je najredovniji na splavovima, i da je partijaner u pravom smislu te rijeci), ali je za jednog Mirkovica izmislio kosarku...Sto se tice organizacije puno je bolji u odnosu na Chasea...
Nije mi jasno kako je ostao gore u Ritasu...
Znas li mozda je li trazio veliki iznos novca...

Ostalo je samo ime.....

igos
Kontakt:

Post Postao/la igos » 11 dec 2010, 22:48

svaka cast momci!..kako smo unistili hemofarm!..zaustavljen macvan,nije odigrao kao inace,a sjajni cejs sa 7 trica ih je potpopio!..sa ovim novim playom koji je dosao,koji je agresivan u odbrani i sa dobrom statistikom iz bivseg kluba,sam jako optimistican sto se tice sledecih utakmica..goste u sirokom i onda dve domace utakmice..nadam se najboljem!...a sto se tice milosevica,trazio je dosta vise novca nego sto kosta novi play sto je stigao kod nas..

zeljko kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la zeljko kelecevic » 26 dec 2010, 20:24

evo ga poraz od cedevite koji nam nista nije trebao.po mom vidjenju klipa izgubio utakmicu losim izmjenama.nije mi jasno da izvodi igraca koji igra odlicno u par navrata.isto tako nemamo pravog centra edvards nas je razvalio.pantic i rakocevic ne zna se ko je gori.imam osjecaj da ce jedan od njih dobiti otkaz.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 26 dec 2010, 22:19

zeljko kelecevic je napisao/la:evo ga poraz od cedevite koji nam nista nije trebao.po mom vidjenju klipa izgubio utakmicu losim izmjenama.nije mi jasno da izvodi igraca koji igra odlicno u par navrata.isto tako nemamo pravog centra edvards nas je razvalio.pantic i rakocevic ne zna se ko je gori.imam osjecaj da ce jedan od njih dobiti otkaz.
rakocevic ako sta i napravi u napadu unisti u udbrani, pantic bar igra odbranu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Miljan
Kontakt:

Post Postao/la Miljan » 06 jan 2011, 14:50

Sinocna utakmica je definitivno pokazala da Igokei netreba James Florence,on je tu radi "neke zarade" ali mislim da je bolje da nekog od juniora ubace da odigra tih svojih 5-6 minuta,koliko je potrebno da se Chase odmori.
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 jan 2011, 14:55

Dobra Igokea, svaka cast momci.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.