Igokea
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: Igokea
ovaj bobi braun iz prokoma bi mogao da navrati kod nas...ako se dogovorimo 

-
- Kontakt:
a mogo bi i seron colinsigos je napisao/la:ovaj bobi braun iz prokoma bi mogao da navrati kod nas...ako se dogovorimo

-
- Kontakt:
M da, a Dule Vujošević kao pomoćnik Klipi i Bajićuzeljko kelecevic je napisao/la:a mogo bi i seron colinsigos je napisao/la:ovaj bobi braun iz prokoma bi mogao da navrati kod nas...ako se dogovorimo

Potpisao za Aris..igos je napisao/la:ovaj bobi braun iz prokoma bi mogao da navrati kod nas...ako se dogovorimo
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
I Lafayett čini mi seneno#4 je napisao/la:Potpisao za Aris..igos je napisao/la:ovaj bobi braun iz prokoma bi mogao da navrati kod nas...ako se dogovorimo
evo sad citam da je lafajet dobio otkaz u arisu jer su doveli bobi brauna...haha,jadan lafajet
s obzirom da nam je rakocevic iskljucen u pocetku meca,i da smo imali samo jednog pleja,dobro smo prosli protiv partizana...harvej se cini odlicno pojacanje..dobro je odigrao u svojoj prvoj utakmici..
Igokea igra solidno u posljednjih par utakmica, ali mi nije baš najjasniji rezon otpuštanja Mirkovića i Herisa. Sad Čejs ostade jedini plej u timu i protiv Partizana je igrao 38 minuta. Uz to je i veliki potrošač lopti. Ubacio je 18 poena protiv Partizana, a ispucao 16 lopti. Nisam siguran kakva je Klipina filozofija, ali kontam da razigravač, ne bi smio da potroši toliko napada... Mirković, kakav je takav je, bio je solidna alternativa. Uz to, opet se najavljuje je li, angažovanje neke četvorke, a u timu jedna klasična petica, Pantić, koji je u posljednjem meču protiv Partizana, zabilježio indeks -1. Mada, 'ajde da se uzme u obzir, da ostali timovi, takođe nisu dominantni pod koševima, pa možda i može da se računa na Rakočevića i Pantića, kao centre...
Slijedi im, do kraja prvog dijela, tri teške utakmice. Kod kuće Hemofarm i Cedevita, u gostima Široki. Nimalo lak raspored... Hemofarm će tražiti izlaz iz krize, poslije dva vezana poraza, Široki praktično nepobjediv na svom terenu, a Cedevita igra po sistemu toplo - hladno, ali je vrlo neugodan protivnik...
Slijedi im, do kraja prvog dijela, tri teške utakmice. Kod kuće Hemofarm i Cedevita, u gostima Široki. Nimalo lak raspored... Hemofarm će tražiti izlaz iz krize, poslije dva vezana poraza, Široki praktično nepobjediv na svom terenu, a Cedevita igra po sistemu toplo - hladno, ali je vrlo neugodan protivnik...
Za boldovani dio naravno sam napisao prijeSerpico je napisao/la:Igokea igra solidno u posljednjih par utakmica, ali mi nije baš najjasniji rezon otpuštanja Mirkovića i Herisa. Sad Čejs ostade jedini plej u timu i protiv Partizana je igrao 38 minuta. Uz to je i veliki potrošač lopti. Ubacio je 18 poena protiv Partizana, a ispucao 16 lopti. Nisam siguran kakva je Klipina filozofija, ali kontam da razigravač, ne bi smio da potroši toliko napada... Mirković, kakav je takav je, bio je solidna alternativa. Uz to, opet se najavljuje je li, angažovanje neke četvorke, a u timu jedna klasična petica, Pantić, koji je u posljednjem meču protiv Partizana, zabilježio indeks -1. Mada, 'ajde da se uzme u obzir, da ostali timovi, takođe nisu dominantni pod koševima, pa možda i može da se računa na Rakočevića i Pantića, kao centre...

Sad ce Devil da meni uleti klizeci i kaze da se samo citiram, sta cu kada sam pogodio 80 posto stvariKljucni problem ove ekipe je Brian Chase, covjek igra za sebe, ovoj ekipi je trebao jedan klasican play, a ne neki combo bek...Covjek maltene sam sebe razigrava....

A za drugi dio

Posto je Pantic igrac koji uvijek ima problema sa ozljedama Igokea ne bi smjela uci samo s njim i Zaretom na centru.....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
I da zaboravih, od silnog citiranja
Idealno pojacanje za playa...
Ako ima neko blizak Igokei (a cijenim da ima), evo im potencijalnog novog playa, naravno ako se mogu naci finansijski...Sa njim bi cijenim Igosi bili puno bolji...

Ako ima neko blizak Igokei (a cijenim da ima), evo im potencijalnog novog playa, naravno ako se mogu naci finansijski...Sa njim bi cijenim Igosi bili puno bolji...
Jedan Srbin manje u Lijetuvosu
Litvanski šampion sporazumno raskinuo ugovor sa bivšim igračem Crvene zvezde Igorom Miloševićem
Lijetuvos Ritas je odlučio da smanji "gužvu" na poziciji plejmejkera, nastalu povratkom slavnog Šarunasa Jasikevičijusa u klub iz Viljnusa. Kao što je ranije najavljeno, litvanski šampion je u ponedeljak sporazumno raskinuo ugovor sa Igorom Miloševićem, nekadašnji igračem Crvene zvezde i Olimpijakosa.
Srbin sa grčkim pasošem nije mnogo igrao od dolaska Jasikevičijusa, pao je na treće mesto u rotaciji trenera Aleksandra Trifunovića na pleju, iza Kalida El Amina. Milošević je u poslednjem finalu plej-ofa Litvanije bio među najzaslužnijima za pobedu nad Žalgirisom i novu titulu Lijetuvos Ritasa.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
bravo nenoneno#4 je napisao/la:I da zaboravih, od silnog citiranja![]()
![]()
![]()
![]()
Jedan Srbin manje u Lijetuvosu
Litvanski šampion sporazumno raskinuo ugovor sa bivšim igračem Crvene zvezde Igorom Miloševićem
Lijetuvos Ritas je odlučio da smanji "gužvu" na poziciji plejmejkera, nastalu povratkom slavnog Šarunasa Jasikevičijusa u klub iz Viljnusa. Kao što je ranije najavljeno, litvanski šampion je u ponedeljak sporazumno raskinuo ugovor sa Igorom Miloševićem, nekadašnji igračem Crvene zvezde i Olimpijakosa.
Srbin sa grčkim pasošem nije mnogo igrao od dolaska Jasikevičijusa, pao je na treće mesto u rotaciji trenera Aleksandra Trifunovića na pleju, iza Kalida El Amina. Milošević je u poslednjem finalu plej-ofa Litvanije bio među najzaslužnijima za pobedu nad Žalgirisom i novu titulu Lijetuvos Ritasa.
doticni gospodin je ostao u ritasu,i vec je bio kontaktiran...zeli da igra u evropi i precjenio je sam sebe...tako da se trazi dalje...
-
- Kontakt:
ko je jos u opciji igosuigos je napisao/la:doticni gospodin je ostao u ritasu,i vec je bio kontaktiran...zeli da igra u evropi i precjenio je sam sebe...tako da se trazi dalje...
Nazalost nikada necemo saznati sta bi bilo da je Igor dosao...Cijenim da bi ipak mogao da pomogne, jer nije stranac, nije covjek koji uzima 10+ suteva i slicno...Ima on velikih problema u glavi (kazu da je najredovniji na splavovima, i da je partijaner u pravom smislu te rijeci), ali je za jednog Mirkovica izmislio kosarku...Sto se tice organizacije puno je bolji u odnosu na Chasea...zeljko kelecevic je napisao/la:ko je jos u opciji igosuigos je napisao/la:doticni gospodin je ostao u ritasu,i vec je bio kontaktiran...zeli da igra u evropi i precjenio je sam sebe...tako da se trazi dalje...
Nije mi jasno kako je ostao gore u Ritasu...
Znas li mozda je li trazio veliki iznos novca...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
svaka cast momci!..kako smo unistili hemofarm!..zaustavljen macvan,nije odigrao kao inace,a sjajni cejs sa 7 trica ih je potpopio!..sa ovim novim playom koji je dosao,koji je agresivan u odbrani i sa dobrom statistikom iz bivseg kluba,sam jako optimistican sto se tice sledecih utakmica..goste u sirokom i onda dve domace utakmice..nadam se najboljem!...a sto se tice milosevica,trazio je dosta vise novca nego sto kosta novi play sto je stigao kod nas..
-
- Kontakt:
evo ga poraz od cedevite koji nam nista nije trebao.po mom vidjenju klipa izgubio utakmicu losim izmjenama.nije mi jasno da izvodi igraca koji igra odlicno u par navrata.isto tako nemamo pravog centra edvards nas je razvalio.pantic i rakocevic ne zna se ko je gori.imam osjecaj da ce jedan od njih dobiti otkaz.
rakocevic ako sta i napravi u napadu unisti u udbrani, pantic bar igra odbranuzeljko kelecevic je napisao/la:evo ga poraz od cedevite koji nam nista nije trebao.po mom vidjenju klipa izgubio utakmicu losim izmjenama.nije mi jasno da izvodi igraca koji igra odlicno u par navrata.isto tako nemamo pravog centra edvards nas je razvalio.pantic i rakocevic ne zna se ko je gori.imam osjecaj da ce jedan od njih dobiti otkaz.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Sinocna utakmica je definitivno pokazala da Igokei netreba James Florence,on je tu radi "neke zarade" ali mislim da je bolje da nekog od juniora ubace da odigra tih svojih 5-6 minuta,koliko je potrebno da se Chase odmori.
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobra Igokea, svaka cast momci.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.