Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Poruka ostalim klubovima: potrudite se da iducu sezonu startate bolje jer u septembru stize novi val virusa. U suprotnom, mnogi ovdje bi mogli zavrsiti u bolnicama diljem BiH, ali ne zbog virusa.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Nama ako zagusti, uvijek mozemo poslati Sabrinu da u krilo sjedne ako bude falio glas...
A sta mogu plavi, Amawa da posalju? Pa ni lutvo ga vise ne njuši.
A sta mogu plavi, Amawa da posalju? Pa ni lutvo ga vise ne njuši.
- feniksptica
- Kontakt:
Begicu smo obecali seata, al smo mu morali dzipa uzet,malo mu ono. Zato smo sad prvaci jbga.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Šta ima Nostradamuse , kako si ti ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Sta moze neki klub uradit i pomoci jer je neko pred nestankom? Jedan klub nista ne moze promjeniti niti uticati na dalji tok sezone,uostalom mi nista po osnovu vasih il necijih drugih plata nemozemo uticati. Naravno nije nam sa marsa palo prvo mjesto nego smo ga izborili na terenu,pa ako bude titula nnormalno da ce se slavitiSaMoVelez je napisao/la: ↑26 maj 2020, 10:30Kako god da završi ova farsa, stranice ovog foruma će ostati kao vječni podsjetnik bruke i sramote pojedinih navijača klubova koji za sebe vole reći da su veliki. Loviti u mutnom i priželjkivati nekakvu korona titulu u jednom teškom vremenu, je uistinu sramno.
Dok se mnogi klubovi nalaze pred izazovom opstanka zbog problema uzrokovanih pandemijom, drugi su takvu priliku željeli iskoristiti za ličnu dobit i na taj način se upisati u knjigu sramnih korona profitera poput mnogih političara, tzv privrednika isl.
Žalosno
Da mi je cijeli svijet pričao prije dva mjeseca, rekao bih, lažete. A vidi danas![]()
U situaciji kad je u igri još 33 boda a bodovna razlika minimalna na oba kraja tabele, suludo bi bilo donositi promocije u kacelarijama. Užas, ubili bi sport na taj način.
Posebna bruka je činjenica da svi oko nas igraju i da će svi poretke dobiti na terenima.
Dupla bruka saveza i onih koji su za takav scenarij.
Saveze stidi se, sluga si politike.
Amar je poceo sa hortikulturom na svojoj vikendici. Saznao je kako kokos moze da nosi jaje bez horoza tako da uskoro pored plastenike na Grbavici mozemo ocekivati i koke nosilje.
Pride ce dobiti i poticaj od opstine. U planu je formiranje seoske zadruge.
Lijehe za luk su vec u pripremi.
Slika u prilogu.
Pride ce dobiti i poticaj od opstine. U planu je formiranje seoske zadruge.
Lijehe za luk su vec u pripremi.
Slika u prilogu.
Vodio sam se misljenjem vrhunskih epidemiologa i nesposobnoscu NSBiH. Ne treba biti Nostradamus da saberemo 1 + 1.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Nisam ja ni mislio da bi neki klub trebao brinuti o stanju u drugom klubu, to je obaveza saveza i onih koji vode te klubove. Čak nisam mislio generalizovao ni navijače koji žele na osnovu vanrednog stanja ušićariti neki sitni šićar. takvih bi sigurno bilo i među mojim veležovcima da smo kojim slučajem u poziciji. Ovo ti je nešto poput onih silnika koji su pokupovali svo brašno i germu prvih dana pandemije. Bogati su se ponašali bahato i nisu mislili na one sa plićim dzepovima, da će možda i oni za koji dan imati koji dinar u dzepu pa će i oni moći svojim porodicama donijeti hljeba. Živimo u poganom vremenu koje stvoreno za pogane ljude, koji misle samo na svoj sitni šićar. Užasna situacija.zagor1987 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 11:01Sta moze neki klub uradit i pomoci jer je neko pred nestankom? Jedan klub nista ne moze promjeniti niti uticati na dalji tok sezone,uostalom mi nista po osnovu vasih il necijih drugih plata nemozemo uticati. Naravno nije nam sa marsa palo prvo mjesto nego smo ga izborili na terenu,pa ako bude titula nnormalno da ce se slavitiSaMoVelez je napisao/la: ↑26 maj 2020, 10:30Kako god da završi ova farsa, stranice ovog foruma će ostati kao vječni podsjetnik bruke i sramote pojedinih navijača klubova koji za sebe vole reći da su veliki. Loviti u mutnom i priželjkivati nekakvu korona titulu u jednom teškom vremenu, je uistinu sramno.
Dok se mnogi klubovi nalaze pred izazovom opstanka zbog problema uzrokovanih pandemijom, drugi su takvu priliku željeli iskoristiti za ličnu dobit i na taj način se upisati u knjigu sramnih korona profitera poput mnogih političara, tzv privrednika isl.
Žalosno
Da mi je cijeli svijet pričao prije dva mjeseca, rekao bih, lažete. A vidi danas![]()
U situaciji kad je u igri još 33 boda a bodovna razlika minimalna na oba kraja tabele, suludo bi bilo donositi promocije u kacelarijama. Užas, ubili bi sport na taj način.
Posebna bruka je činjenica da svi oko nas igraju i da će svi poretke dobiti na terenima.
Na sličan način je i Fikret došao u položaj da šta klepne, ono što ga ne sledejue. To je postala formula u našoj maloj državi, da se svim sredstvima dođe do cilja. Sport bi se morao zaštiti tog prokletstva, sport bi se morao završavati na terenu. Ostaje za vječnost zapisano šta se desilo u određenom vremenskom razdoblju i to postaje nasljeđe za buduće generacije. Neće se lopta šutati samo 2020 godine, doće iza nas nove generacije i fudbalera i navijača, ali kkao objasniti sinu, unuku ili dalje da si te neke godine odlukom crvenog krsta postao prvak. Doće i ovdje nekad normalna vremena, biće stid tad mnoge ta im klub nosi u naslijeđu. treba gledati dalje od nosa, treba se postaviti u kožu svog rivala pa sve što ne želiš sebi da ne želiš ni njemu. samo na taj način stićeš ugled, gradiš renome i zavrijeđuješ nečije poštovanje. Nema na silu ništa, i Hitler je mislio da može cijeli svijet poraziti pa ga ljudi izbrisaše kad su ojačali i kad je došlo vrijeme. Ko se mača hvata, od mača i gine, kad tad. Poenta.
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa
Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaa
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa
Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šta ovo sportsport.ba piše da je moguć prelazak Ramovića sa Grbavice na Koševo? Ma kako je moguće, odmah evo idu navijači na vrata igraču sa prijetnjama kako su i navikli.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Sarajevo bas naumilo da ugasi Zeljeznicar.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Poenta je da je moj klub za nastavak kao i mi navijaci uostalom ako bude titula necemo je odbit,ako se nastavi idemo dalje i to je to. Sinu objasnis da je bila bmnajveca svjetska kriza,da se desila Korona koja je cijeli svijet usporila i da FKS nije mogli jace od Korone da bude. Lako je filozofirat sad,na prvom smo mjestu sta god da se odluci nama je ok i posteno je il nastavak il prekid. Zelim i ja vama da budete prvi al to nije do mene,nismo se nikakvog maca latili jer imamo stranog investitora i funkcionisemo mimo BH lopovskih standarda,plus dodaj da dok nije dosao Tan mi smo jedva uspijevali da osvojimo titulu eto toliko su nas svi guraliSaMoVelez je napisao/la: ↑26 maj 2020, 11:40Nisam ja ni mislio da bi neki klub trebao brinuti o stanju u drugom klubu, to je obaveza saveza i onih koji vode te klubove. Čak nisam mislio generalizovao ni navijače koji žele na osnovu vanrednog stanja ušićariti neki sitni šićar. takvih bi sigurno bilo i među mojim veležovcima da smo kojim slučajem u poziciji. Ovo ti je nešto poput onih silnika koji su pokupovali svo brašno i germu prvih dana pandemije. Bogati su se ponašali bahato i nisu mislili na one sa plićim dzepovima, da će možda i oni za koji dan imati koji dinar u dzepu pa će i oni moći svojim porodicama donijeti hljeba. Živimo u poganom vremenu koje stvoreno za pogane ljude, koji misle samo na svoj sitni šićar. Užasna situacija.zagor1987 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 11:01Sta moze neki klub uradit i pomoci jer je neko pred nestankom? Jedan klub nista ne moze promjeniti niti uticati na dalji tok sezone,uostalom mi nista po osnovu vasih il necijih drugih plata nemozemo uticati. Naravno nije nam sa marsa palo prvo mjesto nego smo ga izborili na terenu,pa ako bude titula nnormalno da ce se slavitiSaMoVelez je napisao/la: ↑26 maj 2020, 10:30Kako god da završi ova farsa, stranice ovog foruma će ostati kao vječni podsjetnik bruke i sramote pojedinih navijača klubova koji za sebe vole reći da su veliki. Loviti u mutnom i priželjkivati nekakvu korona titulu u jednom teškom vremenu, je uistinu sramno.
Žalosno
Na sličan način je i Fikret došao u položaj da šta klepne, ono što ga ne sledejue. To je postala formula u našoj maloj državi, da se svim sredstvima dođe do cilja. Sport bi se morao zaštiti tog prokletstva, sport bi se morao završavati na terenu. Ostaje za vječnost zapisano šta se desilo u određenom vremenskom razdoblju i to postaje nasljeđe za buduće generacije. Neće se lopta šutati samo 2020 godine, doće iza nas nove generacije i fudbalera i navijača, ali kkao objasniti sinu, unuku ili dalje da si te neke godine odlukom crvenog krsta postao prvak. Doće i ovdje nekad normalna vremena, biće stid tad mnoge ta im klub nosi u naslijeđu. treba gledati dalje od nosa, treba se postaviti u kožu svog rivala pa sve što ne želiš sebi da ne želiš ni njemu. samo na taj način stićeš ugled, gradiš renome i zavrijeđuješ nečije poštovanje. Nema na silu ništa, i Hitler je mislio da može cijeli svijet poraziti pa ga ljudi izbrisaše kad su ojačali i kad je došlo vrijeme. Ko se mača hvata, od mača i gine, kad tad. Poenta.
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 26 maj 2020, 12:04, ukupno mijenjano 5 puta.
Takodje cujem da Velez drma kriza,nude ugovore ko ne potpise moze kuci,vracaju ekipu a valjda je prije toga raspustili,nije sve tako kako mislite jednostavno neki klubovi nisu u stanju da nastave ligu,korona je sve zivo promijenila
...
Zadnja izmjena: SaMoVelez, dana/u 26 maj 2020, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
A kome to nije kriza u vrijeme kad mjesecima nema prihoda?
Ti čitaš storma i na osnovu njegovih saznanja krojiš svoje mišljenej a ja slušam direktora Veleža koji kroz smijeh kaže da samo trojici igrača ističe ugovor sa 31.05 i ako se donese odluka o nastavku sezone oni će svi produžiti ugovore.
Velež će se prilagoditi situaciji, ako prihodi ostanu smanjeni i igrački kadar će se krojiti prema toj percepciji, neće se ići u zaduživanje to je sigurno. Koliki nam jorgan bude, pod njega ćemo se zavući i pokriti.
Kao navijač podržavam takvu odluku uprave. Inače kao što cijeli svijet može vidjeti u vrijeme najveće krize Velež ne staje sa izgradnjom stadiona. Znači možemo biti poprilično mirni mi koji volimo taj klub.
Ti čitaš storma i na osnovu njegovih saznanja krojiš svoje mišljenej a ja slušam direktora Veleža koji kroz smijeh kaže da samo trojici igrača ističe ugovor sa 31.05 i ako se donese odluka o nastavku sezone oni će svi produžiti ugovore.
Velež će se prilagoditi situaciji, ako prihodi ostanu smanjeni i igrački kadar će se krojiti prema toj percepciji, neće se ići u zaduživanje to je sigurno. Koliki nam jorgan bude, pod njega ćemo se zavući i pokriti.
Kao navijač podržavam takvu odluku uprave. Inače kao što cijeli svijet može vidjeti u vrijeme najveće krize Velež ne staje sa izgradnjom stadiona. Znači možemo biti poprilično mirni mi koji volimo taj klub.
Sarajevu.
Razgovara se sa dva stranca oko dolaska, pokusava se vratiti Duljevic. U svemu tome redovne plate, bez feninga smanjenja.
Razgovara se sa dva stranca oko dolaska, pokusava se vratiti Duljevic. U svemu tome redovne plate, bez feninga smanjenja.
- FKS -
Ja isto ko i ti zelim nastavak,moj klub je javno u svim medijima,na nasoj stranici rekao isto i to je sve sto mi mozemo uraditi,cekamo kao i vi da vidimo sta ce biti,al da se nesto cudimo u ovoj drzavi nema logike jer svi znamo i prije ovog kakav savez i drzavu imamo,vrlo lako je Zeljo prvi mogao biti il Zrinjski nismo mi koronu predvidjeli,bili smo prvi i u ekstra formi al hajd kome ovo sve odgovara? Vjeruj mi najmanje se mi bojimo da se nastavi,uostalom i da nisno prvi idemo u evropuSaMoVelez je napisao/la: ↑26 maj 2020, 12:22A kome to nije kriza u vrijeme kad mjesecima nema prihoda?
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 26 maj 2020, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
Nije ga VRS devedesetih ugasio a da ga neko sad gasi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nema potrebe da nam taj lik dolazi,ja stojim iza svojih rijeci da nam vasi igraci koji vole zelju kod nas dolaze,i da dodje pljuvo bi ga vazda,dok vi volite Krpica,Karica,Stanica,Alispahica itd mi ne zelimo vase igrace pa makar to i Stilic bio
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], club21, Fudo, guadalupe, Hajdeee, Hrammm1921, MikiPirs, MokraKifla, OsmanhodzicBuco, SamoDaKazeem, senad82 i 80 gostiju.