Sta smijesan. Sto ozbiljno kazem kako jeste da ste najboli. To su fakta ovo za ovu dvojicu se naravno salim. C. Gora i HR krecu sa navijacima.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
- svrakino1921
- Kontakt:
Ni na Malti nema ispadanja, prvak proglasen, Evropa prva 4.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
ŽELJEZNIČAR ŠAMPINJON!
- svrakino1921
- Kontakt:
a i ti da si na forumu davao sve od sebe sad bi bio moderatorOsim13 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 12:54Jašta je, da je davao sve od sebe ne bi bio posvađan sa pola kluba i glumio povrede svako malo.
Ma brate ne voli me adminsvrakino1921 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 13:02
a i ti da si na forumu davao sve od sebe sad bi bio moderator
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma to ce i on i Kesoljub dole u MDK zajedno....svrakino1921 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 12:56Husref ga je hvalio uvjek
trenirao ga je u Mladost DK
ja mislim da je i Husef trazio da ga dovedu u Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Dođi najdraži.
Ako ima neko blizak savezu, recimo pilići, neka nam kaže kakvi su planovi za premier ligu.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ramovic ne moze na svojoj poziciji kod nas u prvi tim, to je jasno. Za sirinu klupe, ok.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ramovica potpisati, posuditi ga Celiku il Mladosti.
To bi bilo korektno.
To bi bilo korektno.
- FKS -
Ako je tacno, nisam upratio, da je komisija za obilazak zakljucila da vecina stadiona ne bi moglo da ispostuje pravila organizovanja utakmica u vanrednim okolnostima, onda tu nema sta se reci vise. Sarajevo nema nista s tim. Titula je regularna.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Najdraži.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ima nekoliko stvari koje si fulio @kengur, ali nema veze, ili si mlađi ili si površno pratio prije rata ako si stariji. S druge strane tastature je neko ko je u više navrata gledao Velež na koševu tako da te informišem da vas nismo samo u Mostaru dobijali nego često baš često i na koševu
Druga stvar, u vrijeme prije rata veložovci su imali dosta bolje odnose sa željovcima. Tako je i ostalo jedno vrijeme nakon rata, ključni datum koji je promjenio te odnose je tragični 04.10. 2009. Neka je vječna slava Vedranu.
Dalje, ti na početku svog posta koristiš uvredljivu terminologiju, ja u predhodnim postovima nisam slovo uvrede napisao, pišem jasno i glasno svoje mišljenej kojepokušavam potkrijepiti argumentima. Nadalje, ti misliš da bi ugasili Želju ako bi se nastavilo, ali tvoji iz uprave ne misle tako na tvoju žalost, jer da misle zapeli bi da nastave. Kako god ti isliš da biste ugasili Želju, ja ti mogu i argumente postaviti da bi u slučaju nastavka prije gledao scenarij pred vašim klupskim prostorijama kakav je bio zimus. Ljute horde tjeraju upravu nakon eventualno još jednog debakla u sezoni protiv najljućeg protivnika. Ali ovo je samo moje mišljnjenje, ovo nije činjenica baš kao što nije činjenica ni tvoje mišljenje da bi ste ih ugasili.
Druga stvar, u vrijeme prije rata veložovci su imali dosta bolje odnose sa željovcima. Tako je i ostalo jedno vrijeme nakon rata, ključni datum koji je promjenio te odnose je tragični 04.10. 2009. Neka je vječna slava Vedranu.
Dalje, ti na početku svog posta koristiš uvredljivu terminologiju, ja u predhodnim postovima nisam slovo uvrede napisao, pišem jasno i glasno svoje mišljenej kojepokušavam potkrijepiti argumentima. Nadalje, ti misliš da bi ugasili Želju ako bi se nastavilo, ali tvoji iz uprave ne misle tako na tvoju žalost, jer da misle zapeli bi da nastave. Kako god ti isliš da biste ugasili Želju, ja ti mogu i argumente postaviti da bi u slučaju nastavka prije gledao scenarij pred vašim klupskim prostorijama kakav je bio zimus. Ljute horde tjeraju upravu nakon eventualno još jednog debakla u sezoni protiv najljućeg protivnika. Ali ovo je samo moje mišljnjenje, ovo nije činjenica baš kao što nije činjenica ni tvoje mišljenje da bi ste ih ugasili.

Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
- Beduin
- Kontakt:
Neko u zabludama zivi, a neko vraca dugove. ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤

Prica se po gradu da i dan danas te pare trosite kvarnjaci
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Pilići, znači odista prekid prvenstva i vama titula?
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Haj sto cemo titulu uzeti, jos vam i igrace krademo koji nam nisu potrebni.
Zadeverale se kone ko će nama doći, a klub im pred kolapsom hahahahahahahahah
Znaju sve o Sarajevu, čak i pamte natpise iz medija prije nekoliko godina.
Svaka čast.
Svaka čast.
Trenutno korisnika/ca: TylerBurey i 5 gostiju.