FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

elSaik
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la elSaik » 03 dec 2010, 01:00

Tarantino je napisao/la:
TheDinoRules je napisao/la:
elSaik je napisao/la:I ovdje se svakakve gluposti pišu. :|

Što se tiče izgradnje stadiona, ne znam otkud vama uopšte ideja da se stadion mogao renovirati? Kao što napisah, a onaj neki sa "bosna" u niku me ispravi i reče da idem spavati, pravit će se iznova kako treba sve ili se na stadionu neće ništa raditi.
Bilo ih je više koji su govorili u smislu: "Dajte što ste gladni. Budite zadovoljni i sa rekonstrukcijom koja će se raditi. Naložila se djeca Mercedes-Arenom"
Ovo im je sad začepilo usta.
ja sam jedan od tih,pa i sad mi nije jasno zašto bi bili nezadovoljni i nezahvalni rekostrukcijom,nismo ni mi mančester pa da možemo šta hoćemo.
Zato što je na onakvom stadionu kakva je Grbavica nemoguće raditi kvalitetnu rekonstrukciju. Maksimalno što se može uraditi jeste da se zakrpi stadion i ispuni minimum minimuma zahtjeva, pa da na njemu igramo pretkola europskih takmičenja.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 03 dec 2010, 01:08

Što se ovih pitara tiče, jbg, teška vremena. Shvatite ih, neko u Sloveniju po stadion, a neko u Mercator po hrenovke.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 03 dec 2010, 02:39

elSaik je napisao/la:Što se ovih pitara tiče, jbg, teška vremena. Shvatite ih, neko u Sloveniju po stadion, a neko u Mercator po hrenovke.
:lol:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 03 dec 2010, 07:26

Pite cujem fructal djeli sokove onim koji kupe hrenovke,pozurite jos malo pa nestalo.Dobri neki ljudi,garant culi od nasih da pitari vole virslice pa da ih malo nagrade.Cudno od Slovenaca.

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 03 dec 2010, 07:33

Nisu ovo pravi pitari, to su djecurlija, koja ima kompleks od boljeg i veceg kluba :lol:
Onaj stadion u Sloveniji je prelijep, ali meni nije najljepsi tamo, najljepsi je od Maribora, Ljudski Vrt, sve neko šarenilo. Kada bi upola ovoga bila istina sto se prica, ja bi bio zadovoljan.
Big club, great history, Nottm Forest.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 dec 2010, 09:48

1921 je napisao/la:
BlingBling je napisao/la:Neko je vec napisao,ali kljuc svega i glavna kocnica su ovi imovinsko-pravni odnosi!!
Zato su išli Behmen i Mujezinović u Sloveniju.
Od obojice je u tome svemu vazniji Koldzo,al' o tome u drugoj epizodi.

Nema sanse da nam ljudi i naprave stadion i oni zarade i mi zaradimo,to je ne moguce,ljudi ce gledati svoj interes a kada istekne koncesija onda smo mi na redu,ali s tim da se o detaljima jako malo zna sacekajmo jos neko vrijeme.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 03 dec 2010, 09:57

bistrikboy je napisao/la:
1921 je napisao/la:
BlingBling je napisao/la:Neko je vec napisao,ali kljuc svega i glavna kocnica su ovi imovinsko-pravni odnosi!!
Zato su išli Behmen i Mujezinović u Sloveniju.
Od obojice je u tome svemu vazniji Koldzo,al' o tome u drugoj epizodi.

Nema sanse da nam ljudi i naprave stadion i oni zarade i mi zaradimo,to je ne moguce,ljudi ce gledati svoj interes a kada istekne koncesija onda smo mi na redu,ali s tim da se o detaljima jako malo zna sacekajmo jos neko vrijeme.
Normalno, neće niko raditi stadion sa svojim parama ako neće izvući neki interes. Ali to je za nas jedini način, samo je pitanje kako će dogovoriti (ako dogovore) uslove koncesije.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 03 dec 2010, 10:24

Pa bolje dati ljudima koncesiju 30 godina, nego u idućih 50 ne napraviti ništa. :D
Ja bi prod'o dušu đavolu samo da se to realizuje. :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 03 dec 2010, 10:36

UPS haj malo prosetaj sa ove teme, bavi se hrenovkama i pastetama, sto neko rece ovdje

Nevjerovatno je to kako nam pokusavaju dokazati nesto momci koji su do prije mjesec dana se kleli u onakvo Sarajevo i govorili kako je sve za 5, a sada se prave strucnjaci i dodju ovdje na temu pametovati.

Nijedna invsticija od lupam 50 miliona se ne moze vratiti za 3-6 godina, valjd ces to jednom shvatiti, na legalan nacin skoro pa da je teorecki nemoguce povratiti i jos zaraditi za 3-6 godina. Tako da moze biti nesto potpisano na 10-20-30 godina manje ne sigurno. I opet i ako bi se dal koncesija to bi opet bilo Zeljino vlasinistvo, samo sto bi prihodi isli investitoru, prihodi od svih mogucih objekata, dok bi ulaznice isle Zelji tako da je ovo izvodivo, jedino sto je problem to su nase vlade ako one ne poguraju projekat onda nece biti nista od toga.

I da ovo nije mazanje ociju, mazanje ociju je ona vasa prica kroz cijelu sezonu, tamo neki kvazi biznismeni su uspjeli unistiti i derbi, a vi svi ste ih slusali ko papci, iako vam to nista nije smetala 15 godina, sad vam je odjednom pocelo smetati, e to je mazanje ociju a ne ovo, ovo ce ili biti ili nece, oci ne mogu zamazati nikako
Mes Que Un Club

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 dec 2010, 10:40

ko o čemu, oni o mazanju očiju. nema dva mjeseca kako je sarajevo bilo na evropskom, a oni na argentinskom putu, blekić bog, u blekića vjerujemo...

a bleki se kleo, da vas je voleo... :mrgreen:

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 03 dec 2010, 11:01

jutros sam citao avazov sport i u njemu pise da cemo mi njima ustupiti pomocni teren,a oni ce graditi stadion s tim sto bi mi trebali zavrsiti sve sto se tice dozvola oko gradnje i stadiona i tog objekta koji ce se praviti na pomocnom terenu koji bi trebao biti vlasništvo slovenaca. tako da koncesija i nebi trebala biti duze od deset godina to je moje misljenje

sektm87or
Kontakt:

Post Postao/la sektm87or » 03 dec 2010, 11:07

UPS investicija od 40 miliona se ne vraca u 6 godina nego u 30 ili vise godina, to bi najvjerovatnije islo koncesijom(http://limun.hr/main.aspx?id=518498&Page=2 ovo ti je link za definiciju koncesije papane jedan)
jedina frka koja bi mogla biti je opstruiranje od strane stranaka,sumnjam da slovenci hoce da podmazuju na jedno 30 strana da bi dobili dozvole.Zavod za izgradnju je pod kontrolom SDA i nista se izgradit ne moze a da se nedaju pare njima,a zna se da je sda naklonjena pitarcicima...to nam je veliki problem

realno receno sanse da se stadion izgradi nisu nesto velike al kakve god da su vece su od onih da fk sarajevo dobije svoju livadu
a ako se uspije dogovoriti i stadion pocne graditi ja cu na jugu stajati, na SVOM GRADSKOM STADIONU KOŠEVO

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 dec 2010, 11:12

Čuj povrat za 3-6 godina, nije mi jasno zašto uopšte diskutujete sa njim. Kakva izvala... Pa ljudi 25 hiljada otplaćuju po 10 godina... lol...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 dec 2010, 11:26

on je blekićev ekonomista, mlađi referent za nabavku hrenovki. u toj branši je povrat sredstava mnogo brži.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 03 dec 2010, 11:27

Evo još malo iz Plave krvi

slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 03 dec 2010, 12:51

Kada ce se znati da li ce se stadion praviti? Koji su sljedeci koraci....

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 03 dec 2010, 12:54

Biće odluka u januaru 2011.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 03 dec 2010, 13:06

sektm87or je napisao/la:UPS investicija od 40 miliona se ne vraca u 6 godina nego u 30 ili vise godina, to bi najvjerovatnije islo koncesijom(http://limun.hr/main.aspx?id=518498&Page=2 ovo ti je link za definiciju koncesije papane jedan)
jedina frka koja bi mogla biti je opstruiranje od strane stranaka,sumnjam da slovenci hoce da podmazuju na jedno 30 strana da bi dobili dozvole.Zavod za izgradnju je pod kontrolom SDA i nista se izgradit ne moze a da se nedaju pare njima,a zna se da je sda naklonjena pitarcicima...to nam je veliki problem

realno receno sanse da se stadion izgradi nisu nesto velike al kakve god da su vece su od onih da fk sarajevo dobije svoju livadu
a ako se uspije dogovoriti i stadion pocne graditi ja cu na jugu stajati, na SVOM GRADSKOM STADIONU KOŠEVO

Ma nema od Slovenaca nista, :idea: Grbavicu kupuje Gracic on vas negotivi brate nikako :D ,prijeti da ce vas izbaciti iz lige ,jer je grad Sarajevo malo za tri prvoligasa,a izgleda da ste vi visak! ;)

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 03 dec 2010, 13:06

ellaxaz je napisao/la:Biće odluka u januaru 2011.
Ako Bog da pozitivna po plavu armiju.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 03 dec 2010, 13:07

ekii je napisao/la:
sektm87or je napisao/la:UPS investicija od 40 miliona se ne vraca u 6 godina nego u 30 ili vise godina, to bi najvjerovatnije islo koncesijom(http://limun.hr/main.aspx?id=518498&Page=2 ovo ti je link za definiciju koncesije papane jedan)

Ma nema od Slovenaca nista, :idea: Grbavicu kupuje Gracic on vas negotivi brate nikako :D ,prijeti da ce vas izbaciti iz lige ,jer je grad Sarajevo malo za tri prvoligasa,a izgleda da ste vi visak! ;)
CRKNITE DUSMANI PITARSKI
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, kosuljaplava i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []