Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ajmo svi jakooo,jakooo ima jedan smjesan timm igramo se uvijek sa njim,tom je timu ime zeljooo njegaaa je.be Sarajevoo
-
- Kontakt:

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Jel moze ijedan navijač Sarajeva da mi kaže jel ih stid haverisanja njihovih osnivača sa Lešinarima?
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Jest gotivno slusat kmecanje strumpfova... Uzeo sam kokice...
Sarajevo sampion, juce, sad i bit ce aBd stalno...
Sarajevo sampion, juce, sad i bit ce aBd stalno...
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Druga godina kako se igramo footballa, fudbala, nogometa a titule? Titule su tu 
E moj Miske kome se ti skloni....

E moj Miske kome se ti skloni....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Plakali Pilići danima poslije utakmica u Širokom, žalili se na ljudska prava. Cmizdrili.
Par mjeseci kasnije se kao zadnji bijednici parite sa Vicom, koji lično i personalno zastupa interese Milorada Dodika. Taj Milorad negira genocid. Kaže nema države. Vaši ljudi u savezu s njima pregovaraju, vaši ljudi sklapaju dilove, vaši ljudi im ljube ruku da bi vi dobili titulu. Sve ostalo, neka propadne.
Sutra kada zatreba, a zatrebaće, jer to tako hoda, nemojte se žaliti i tražiti podršku. Eto vam Vice i cmokajte jedni druge u bulje.
Bijednici udbaški.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Je l' vam stvarno to zadnji, očajnički pokušaj?? Četnici, Karadžić itd?

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Cujem Amaw bio u BL sa Vicom,pojeo i polizo kazu vanago za trojicu? Ajmo vece uvrede ujke mozete vi to bolje jer to vam je specijalnostPlavac87 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 15:53
Plakali Pilići danima poslije utakmica u Širokom, žalili se na ljudska prava. Cmizdrili.
Par mjeseci kasnije se kao zadnji bijednici parite sa Vicom, koji lično i personalno zastupa interese Milorada Dodika. Taj Milorad negira genocid. Kaže nema države. Vaši ljudi u savezu s njima pregovaraju, vaši ljudi sklapaju dilove, vaši ljudi im ljube ruku da bi vi dobili titulu. Sve ostalo, neka propadne.
Sutra kada zatreba, a zatrebaće, jer to tako hoda, nemojte se žaliti i tražiti podršku. Eto vam Vice i cmokajte jedni druge u bulje.
Bijednici udbaški.
Uzavrela atmosfera pred konacnu odluku, cirevi samo sto nisu pukli 

Citam uz kokice....fina kolicina kmecanja ali nedovoljno jos... Potrudite se malo bolje, eto lijepo vas molim, nece ni kokice vjecno trajati.Plavac87 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 15:53
Bijednici udbaški.
Hvala.
Sarajevo (opet) sampion!
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Očajnički pokušaj čega? Pa čak i da vam opet dodjele titulu kao što su već jednom uradili, izjednačit će te se sa Amarom po broju osvojenih trofeja BiH lige ... Ako ništa smanjit će vam se malo kompleksi bar što se tiče trofeja, a što se tiče stadiona to će vas vječno izjedati

Nema ništa gore od pitarluka. Pogani hinjaluk. Još se ponose svojim potezima.
Fuj.
Fuj.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Neko skuplja titule, neko kamate...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao