E moj glupane sta je nasih ucestvovalo u odbrani grada i drzave i za njih zivote dali gmazu smrdljivi. Jos vam je za stadion ostalo prozivat al za razliku od vas mi cemo ga napraviti bez da prosimo,mada bi najsretniji bio da se Kosevo renovira jer ipak smo mi gradski klub koji treba na gradskom da igra kap Sloboda,Celik,mi itd itdPlavac87 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:42Napapijri je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:34Mogu li ja pitati Zeljovce, bez ikakve namjere da provociram, je li istina da Misimovic nije zelio isplatiti Amaru pare osim sudskim putem, a da je nakon Amarovog dolaska i postavljanja novog predsjednika, isti priznao tuzbeni zahtjev i na taj nacin priznao dug (za koji Amar navodno nema dokaza u vidu pozajmica ili ovjerenih ugovora)?
Da ti odgovorim.
FK Željezničar - FK Sarajevo
Radnički klub - Udbaški klub
Patriote - Dezerteri
Udruženje građana - Kupi ko hoće
Manijaci - Vicina mala raja
Grbavica 1/1 - Migranti
Ako ti i dalje nije jasno, pitaj Dodika da ti objasni.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Odista su ove kamate velike. Zeljeznicmar u raljama(ratama) familije Osim i Siljka
Sve ovo mogu progutati, ali za ovo dezerteri nabijem ti mamu. Ja sam ranjen u Sarajevu, kao vojnik armije BiH. I danas dan imam problema s tim. A ti vjerovatno nisi bio ni u jajima.Plavac87 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:42Napapijri je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:34Mogu li ja pitati Zeljovce, bez ikakve namjere da provociram, je li istina da Misimovic nije zelio isplatiti Amaru pare osim sudskim putem, a da je nakon Amarovog dolaska i postavljanja novog predsjednika, isti priznao tuzbeni zahtjev i na taj nacin priznao dug (za koji Amar navodno nema dokaza u vidu pozajmica ili ovjerenih ugovora)?
Da ti odgovorim.
Patriote - Dezerteri
Grbavica 1/1 - Migranti

Ocito ti trebam naglasiti ovaj dio "bez ikakve namjere da provociram". Ukoliko ne znas ili ne zelis odgovoriti, molit cu te da zaobilazis moje postove jer se ne lozim na djecija prepucavanja. Pozdrav.Plavac87 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:42Napapijri je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:34Mogu li ja pitati Zeljovce, bez ikakve namjere da provociram, je li istina da Misimovic nije zelio isplatiti Amaru pare osim sudskim putem, a da je nakon Amarovog dolaska i postavljanja novog predsjednika, isti priznao tuzbeni zahtjev i na taj nacin priznao dug (za koji Amar navodno nema dokaza u vidu pozajmica ili ovjerenih ugovora)?
Da ti odgovorim.
Patriote - Dezerteri
Grbavica 1/1 - Migranti
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naime, Elektroprivreda je 8. maja raspisala postupak javne nabavke usluga reklamiranja vrijedan 200.000 KM putem nogometnog kluba s područja Mostara, a samo 12 dana kasnije je isti iznos odvojila za reklmiranje drugog nogometnog kluba, ali s područja Širokog Brijega.
Na kraju je odlučeno da najbolje kotiraju HŠK Zrinjski i NK Široki Brijeg iz spomenuta dva grada, pa su i jednom i drugom klubu izdvojeni novčani iznosi po 200.000 KM na osnovu sponzorstva.
Na kraju je odlučeno da najbolje kotiraju HŠK Zrinjski i NK Široki Brijeg iz spomenuta dva grada, pa su i jednom i drugom klubu izdvojeni novčani iznosi po 200.000 KM na osnovu sponzorstva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@fks74 pusti ga, potez očajnika. Pritisak 300/200.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Ti ces pricat o ratu majmune majmunski. Picko jedna mala. ugrij mlijeka malo i na spavanje. SAd ce 8 jos malo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ko brani EP BiH da sponzorira ove "nase" klubove?MortemHz je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:49Naime, Elektroprivreda je 8. maja raspisala postupak javne nabavke usluga reklamiranja vrijedan 200.000 KM putem nogometnog kluba s područja Mostara, a samo 12 dana kasnije je isti iznos odvojila za reklmiranje drugog nogometnog kluba, ali s područja Širokog Brijega.
Druga stvar je sto SDA ne zanima sport.
- svrakino1921
- Kontakt:
Koii je gigant Amar
Evo sad citam na naslovnoj portala Elektroprivreda HB sponzorira Zrinjski i Siroki po 200 000 maraka
Amare
Hvala Bogu pa si nas
Gospodaru familije
Moram reci
Sta cu
GOLEM SI ZELJO
Titula nema, kamata raste, dugovi guše, mit o brki sve tanji i tanji. Sve u svemu, lijepi su dani pred našim Željkanom. Naravno, zavisi iz kojeg i čijeg ugla se gleda. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Niko, sve legalno, čak i poštujem svako ulaganje u klub.Evander je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:50Ko brani EP BiH da sponzorira ove "nase" klubove?MortemHz je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:49Naime, Elektroprivreda je 8. maja raspisala postupak javne nabavke usluga reklamiranja vrijedan 200.000 KM putem nogometnog kluba s područja Mostara, a samo 12 dana kasnije je isti iznos odvojila za reklmiranje drugog nogometnog kluba, ali s područja Širokog Brijega.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
najbolje bi bilo da ep herceg-bosne sponzorira fksEvander je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:50Ko brani EP BiH da sponzorira ove "nase" klubove?MortemHz je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:49Naime, Elektroprivreda je 8. maja raspisala postupak javne nabavke usluga reklamiranja vrijedan 200.000 KM putem nogometnog kluba s područja Mostara, a samo 12 dana kasnije je isti iznos odvojila za reklmiranje drugog nogometnog kluba, ali s područja Širokog Brijega.

-
- Kontakt:
A gdje Velež ovdje ?Evander je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:50Ko brani EP BiH da sponzorira ove "nase" klubove?MortemHz je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:49Naime, Elektroprivreda je 8. maja raspisala postupak javne nabavke usluga reklamiranja vrijedan 200.000 KM putem nogometnog kluba s područja Mostara, a samo 12 dana kasnije je isti iznos odvojila za reklmiranje drugog nogometnog kluba, ali s područja Širokog Brijega.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma njih je fabrika duhana Sarajevo godinama sponzoriralaFaustinoAsprilla je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:54najbolje bi bilo da ep herceg-bosne sponzorira fksEvander je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:50Ko brani EP BiH da sponzorira ove "nase" klubove?MortemHz je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:49Naime, Elektroprivreda je 8. maja raspisala postupak javne nabavke usluga reklamiranja vrijedan 200.000 KM putem nogometnog kluba s područja Mostara, a samo 12 dana kasnije je isti iznos odvojila za reklmiranje drugog nogometnog kluba, ali s područja Širokog Brijega.
Druga stvar je sto SDA ne zanima sport.![]()
Pa ep bih
Sjeti se ko im je nekad bio predsjednik kluba
Ma sta se primas brate na kmecanje malog iz Plavafks74 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:47Sve ovo mogu progutati, ali za ovo dezerteri nabijem ti mamu. Ja sam ranjen u Sarajevu, kao vojnik armije BiH. I danas dan imam problema s tim. A ti vjerovatno nisi bio ni u jajima.Plavac87 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:42Napapijri je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:34Mogu li ja pitati Zeljovce, bez ikakve namjere da provociram, je li istina da Misimovic nije zelio isplatiti Amaru pare osim sudskim putem, a da je nakon Amarovog dolaska i postavljanja novog predsjednika, isti priznao tuzbeni zahtjev i na taj nacin priznao dug (za koji Amar navodno nema dokaza u vidu pozajmica ili ovjerenih ugovora)?
Da ti odgovorim.
Patriote - Dezerteri
Grbavica 1/1 - Migranti
Ako ti i dalje nije jasno, pitaj Dodika da ti objasni.![]()

Sta on zna sta je Sarajevo i BiH

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
fks74 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:47Sve ovo mogu progutati, ali za ovo dezerteri nabijem ti mamu. Ja sam ranjen u Sarajevu, kao vojnik armije BiH. I danas dan imam problema s tim. A ti vjerovatno nisi bio ni u jajima.Plavac87 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:42Napapijri je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:34Mogu li ja pitati Zeljovce, bez ikakve namjere da provociram, je li istina da Misimovic nije zelio isplatiti Amaru pare osim sudskim putem, a da je nakon Amarovog dolaska i postavljanja novog predsjednika, isti priznao tuzbeni zahtjev i na taj nacin priznao dug (za koji Amar navodno nema dokaza u vidu pozajmica ili ovjerenih ugovora)?
Da ti odgovorim.
Patriote - Dezerteri
Grbavica 1/1 - Migranti
Ako ti i dalje nije jasno, pitaj Dodika da ti objasni.![]()
Mamlaze, piše FK Željezničar vs FK Sarajevo. Tvoji te izdali, pobjegli na turneju, dezertirali, krali donacije.
Razumiješ?
Danas "tvoji" usko sarađuju sa Dodikom. Podržavaš li?
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Sta na to kazu najveci lopovi Kozaric,Narcis Dzumhur i ostala elita?svrakino1921 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:57Ma njih je fabrika duhana Sarajevo godinama sponzoriralaFaustinoAsprilla je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:54najbolje bi bilo da ep herceg-bosne sponzorira fks![]()
Pa ep bih
Sjeti se ko im je nekad bio predsjednik kluba
Moje kokice nisu vrijedne tebe, slabo kmecis. Probaj bolje p***ce mala...Plavac8vi7 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 16:03Nema ništa gore od pitarluka. Pogani hinjaluk. Još se ponose svojim potezima.
Fuj.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Nas investitor se nebi slozio sa tim to su za njega male bubasvabe,idi pitaj hadzi Misketa kako ste kupili titulePlavac87 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 17:02
Mamlaze, piše FK Željezničar vs FK Sarajevo. Tvoji te izdali, pobjegli na turneju, dezertirali, krali donacije.
Razumiješ?
Danas "tvoji" usko sarađuju sa Dodikom. Podržavaš li?