13 - 6 cjeli plejof.Bird ga dva puta pomeo s terena ko balegu.
Eto promjenila se situacija.James poveco razliku

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
13 - 6 cjeli plejof.Bird ga dva puta pomeo s terena ko balegu.
Jesam al da momku dam podatak posto je pitao.Dakle Jordan se u plejofu 6 puta susreo sa mvp igracem i 2 puta ga je bird pomeo sa parketa.
Konačno neko
Jes vala, sala nam je armirani beton bila
Off topic
Previse bi se BRO odrekao u ovom dealu, barem po mom misljenju. Da sam WAS odmah bi prihvatio. Allen je ono sto njima treba u fazi odbrane i zastite obruca, a i odlican je kao lob threat sto bi Wall trebao moci iskoristiti. Lavertu treba vise slobode nego sto ce je imati u BRO i od njega ocekujem neki vid dodatnog napretka (u domenu Oladipa npr.). Kuzma bi dosao kao reclamation project, posljednja sansa da pokaze da li moze napraviti iskorak. KCP je utjesna nagrada.BuffonGigi je napisao/la: ↑26 maj 2020, 09:36Washington: Kuzma, Levert, Caldwell Pope, Jarett Allen;
Brooklyn: Bradley Beal,
Lakers: Spencer Dinwidie
Moze moze samo daj!!
Mislim da sam ipak negdje procitao kako je njegov agent izjavio da nista od ovih spomenutih tradeova, al opet...Mislim da bi mogli dobiti vise od druge ekipe, i ako nista mozda se i Wall-a rijesiti..Napapijri je napisao/la: ↑26 maj 2020, 13:54Previse bi se BRO odrekao u ovom dealu, barem po mom misljenju. Da sam WAS odmah bi prihvatio. Allen je ono sto njima treba u fazi odbrane i zastite obruca, a i odlican je kao lob threat sto bi Wall trebao moci iskoristiti. Lavertu treba vise slobode nego sto ce je imati u BRO i od njega ocekujem neki vid dodatnog napretka (u domenu Oladipa npr.). Kuzma bi dosao kao reclamation project, posljednja sansa da pokaze da li moze napraviti iskorak. KCP je utjesna nagrada.BuffonGigi je napisao/la: ↑26 maj 2020, 09:36Washington: Kuzma, Levert, Caldwell Pope, Jarett Allen;
Brooklyn: Bradley Beal,
Lakers: Spencer Dinwidie
Moze moze samo daj!!
Glupost, dovodis u pitanje integritet lige ovakvim stvarima. Stavljas asteriks na cijelu sezonu i svaku nagradu, individualnu i timsku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.