FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Biće zayebano držati kontrapresing bez Thiaga. Goretzka je previše ofanzivno orijentiran u sredini. On više voli gol zabit nego bavit se odbranom. Kimmich nije level Seedorfa da drži vezni red sam. Ali vjerujem pobjeda 1 do 2 razlike.
Update @David_Alaba: After @Manuel_Neuer , David Alaba is the next one @FCBayern wants to keep below the 20 million euro salary limit. the player already has an offer of @FCBayern
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Bit ce dosta teze bez Thiaga, ovo je dobar test i za Flicka isto. Steta bezveznog ovog termina, koji retardi su smisli da se derbi kola igra u ovo vrijeme..
Vjerujem u pozitivan rezultat i Hansija
Vjerujem u pozitivan rezultat i Hansija
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Što vam je svima toliki problem pola 7? Pa i subotom se tako igra. Dobro ovo radni dan, ali nije tako pola 7 loš termin.
I ja vjerujem...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ne svidja mi se taj termin za derbi kola i ovako bitnu utakmicu, ovo se trebalo navecer igrati. Stici cu ja utakmicu pogledati, ali bolji bi mi taj termin bio.
Gnabry je uspjesno zavrsio trening i na raspolaganju je Flicku, mada mislim da Perisa starta opet.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije mi loš termin...A inače kada su ove "engleske sedmice" u Bundesligi, bude obično jedna utakmica ranije i utorkom i srijedom kao sada. A ove ostale onda poslije od 20.00 to jeste ovaj put od 20.30. A istina je da ipak ti derbiji nisu bili u ovom ranom terminu. A iskreno nisam naletio na razloge zašto je baš Klasiker u ovom ranijem terminu. Ne znam da li ima pravi razlog. Možda još negdje i saznam, ali nisam vidio da se o tome nešto pričalo.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
AUFSTELLUNG
Neuer
Pavard
J. Boateng
Alaba
Davies
Kimmich
Goretzka
Coman
T. Müller
Gnabry
Lewandowski
Ulreich (Tor), Hernandez, L. Mai, Odriozola, Cuisance, Javi Martinez, Perisic, Batista Meier, Zirkzee
Neuer
Pavard
J. Boateng
Alaba
Davies
Kimmich
Goretzka
Coman
T. Müller
Gnabry
Lewandowski
Ulreich (Tor), Hernandez, L. Mai, Odriozola, Cuisance, Javi Martinez, Perisic, Batista Meier, Zirkzee
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Volio bih da ih oderemo samo zbog ova dva hadalja na Eurosportu
Dobro Kimmich i drzi sredinu koliko mu Goretzka pomaze
Dosta tvrdo. Odavno nije ovako u ovom duelu bilo tvrdo. I baš se neutraulizuju.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Evo jedan presjek pred kraj poluvremena. Znači 2/3 napada Borussije idu na našu lijevu stranu. Mudro je Favre napado na Daviesovo neiskustvo, ali se trenutno vadi na brzinu munje. Istina je da se Davies loše postavlja, a sljedeći napad na našu lijevu stranu očekujem početkom drugog poluvremena da nam uvaljaju jedan odma na početku, kao što su htjeli na početku prvog.

HAHAHAAHHAHAAH
-
Bundesliga
- Kontakt:
Tako jeeeeeeeeee
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Hahahahaah kakav gol Kimmich mangupski
- Bayern@heart
- Kontakt:
Tako je Jošuaaaaa

Vezni red kimich goretzka ne moze proci protiv bilo koje druge jace ekipe
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Odlican mec od prve minute, dosta tvrd derbi, samo je gol falio.
Burki los al majstorija Kimmicha.
Burki los al majstorija Kimmicha.
Kimmich je uigran sa Thiagom, do savršenstva, Goretzka previše želi taj gol i na kraju ga Kimmich metne, a on ništa.
Thiago in a Goretzka out, najlosiji igrac Bayerna u ovih 11. Nemojte me citirati s nekim prljavim poslom koji fol obavlja, prodao je vise lopti nego svi ostalo na terenu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Na momente, kada radimo taj presing, djeluje kao da BvB ne moze napraviti tri tacna dodavanja.
Iz jednog takvog presinga smo uspjeli postići gol.
Kimmich i Davies igraju strasan mec, na stranu par losih dodavanja ovog prvog.
Ima ovdje jos mnogo posla za napraviti, kontre treba obavezno cuvati.
Iz jednog takvog presinga smo uspjeli postići gol.
Kimmich i Davies igraju strasan mec, na stranu par losih dodavanja ovog prvog.
Ima ovdje jos mnogo posla za napraviti, kontre treba obavezno cuvati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.