Captain4 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 19:25
Sviuodbranu je napisao/la: ↑26 maj 2020, 19:22
Dobro sam napisao danas, 15 do 20 godina jos i bice da smo mi poceli rat i pocinili genocid a ne srbi i hrvati.
Vi ste bolesni momci.
Ne pljujem Konakovica, sam je to izjavio...Ali izjaviti da su Bosnjaci napravili genocid. Izjednaciti nspadaca sa onim koji se branio...bruka i sramota.
Činili su. Shvati da postoje Bošnjaci (hvala Bogu manjina) koji su ubijali Hrvate i Srbe. Ne kao količinski kao Srbi i Hrvati naravno. Genocid je svako ubijanje nevinog. Činjenica.
Zlocina je bilo, da mi je znati u kojem ratu nije bilo zlocina i svaki pripadnik Armije kojem je dokazano da je to pocinio treba da odgovara. A ti prvo nauci sta je Genocid, sjedi i dobro razmisli o sebi.
Sto se ostalog tice naravno da mislim da treba.Ili Bosnjaci treba da budu jedini evropski narod uz cigane, bez drzave...
Da su nam komsije drugacije mozda bi i ja razmisljo drugacije.
Ne mozes biti okruzen fasistima i glumiti demokratu. To je put ka nestanku i ovo malo drzave i naroda sto je ostalo.
Pa srbi i hr prvi ne zele demokratsku, gradjansku drzavu jer bi na drzavnom nivou bili pod vlascu vecine tj Bosnjaka. Zele otcjepljenje, takva im politika, napravili genocid ,i oni govore meni sto ne zelim biti ovca za klanje ko nasi ocevi, da sam isti.
Slika i prilika zasto nam je stanje ovako. Bosnjo je fenomen drazi mu onaj ko ga klao od vlastitog naroda.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".