Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Bakir na čudan način kritikuje pojavu vječitih budžetskih uhljeba
"Halid Genjac, Šefik Džaferović, Adnan Terzić, Nedžad Branković, Mustafa Mujezinović, Adil Osmanović su bili glavni oslonac Sulejmana Tihića, ali i Bosne i Hercegovine u tom vremenu. Dio njih će postati konstanta i prepoznatljivo lice SDA. Nosiće okosnicu političkog života od vremena Alije Izetbegovića pa do današnjih dana."
"Halid Genjac, Šefik Džaferović, Adnan Terzić, Nedžad Branković, Mustafa Mujezinović, Adil Osmanović su bili glavni oslonac Sulejmana Tihića, ali i Bosne i Hercegovine u tom vremenu. Dio njih će postati konstanta i prepoznatljivo lice SDA. Nosiće okosnicu političkog života od vremena Alije Izetbegovića pa do današnjih dana."
Pridruzili se sutra Tihicu,sve i jedan !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Sta onda reci za tvog, bolje da sebi ku rac osjeko, ybm mu posao.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Sto je patetika. Sta bi da pobjede i podjele Bosnu, ko smo sta smo odakle...bili bi evropski cigani(ko Heller).
Danas smo svakako evropska Palestina.
Patetika je ovo sto radi Heller, glumi ljevicara a veci fasista od Karadzica.
I boli te **** hoce li tvoja mama ostati bez sina,tvoje dijete bez oca ?? Boli te **** ako ostanu bez oca da ce biti prepusteni sebi,osudjeni na pomoc ljudi kao sto su Bakir,osudjeni na to da jedan **** papir ganjaju 20 dana,osudjeni na to da im kradu njihove pare,osudjeni na to da ti sutra dijete neko u busu ubije jer ga krivo pogledao ,osudjen na to da ga glavesina iz SDA pisa i urinira po njemu kako zeli ...e ako zelis poginuti zbog toga ,bujrum !Sviuodbranu je napisao/la: ↑26 maj 2020, 21:58Sto je patetika. Sta bi da pobjede i podjele Bosnu, ko smo sta smo odakle...bili bi evropski cigani(ko Heller).
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Rat je najbesmisleniji a opet redovan prateći fenomen kroz čitavu historiju postojanja homo sapiensa. Nevjerovatno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Antipolitika3
- Kontakt:
EVROPSKA PALESTINA, HAHAHAHA!
Ima negdje podatak. Nisam siguran da li je tacan. Ali kaze da je na planeti samo 80 dana u kontinutitetu bio period (od postojanja civilizacije) a da nije neko negdje ratovao.
Vjerovatno je i Adem ratovo zbog jabuka.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Niko ne ratuje sto mu se ratuje. Pogotovo Bosnjaci.delinjo je napisao/la: ↑26 maj 2020, 22:03I boli te **** hoce li tvoja mama ostati bez sina,tvoje dijete bez oca ?? Boli te **** ako ostanu bez oca da ce biti prepusteni sebi,osudjeni na pomoc ljudi kao sto su Bakir,osudjeni na to da jedan **** papir ganjaju 20 dana,osudjeni na to da im kradu njihove pare,osudjeni na to da ti sutra dijete neko u busu ubije jer ga krivo pogledao ,osudjen na to da ga glavesina iz SDA pisa i urinira po njemu kako zeli ...e ako zelis poginuti zbog toga ,bujrum !Sviuodbranu je napisao/la: ↑26 maj 2020, 21:58Sto je patetika. Sta bi da pobjede i podjele Bosnu, ko smo sta smo odakle...bili bi evropski cigani(ko Heller).
Stari je isao da mu ne bi Dubajic sisao sa Majevice i zaklao porodicu pred ocima. Kada mene ne bude i moje oci ne gledaju, u Bozijim ste rukama. Tako je reko materi na pragu.
Ni ja ne zelim rat, a sta ako budemo morali opet, hoces mirno gledat...
Ako nema Bosne nema ni nas ,to je fakt. I trebao mi je "izlet "u evropu da to svatim.
A sto se ostalog tice, ako iz proslosti nista nismo naucili, ako dopustimo nove profitere i nove Bakire, onda smo zasluzili sve sto se desava.
Evo ja ne znam sta je ovom debilu smijesna "evropska palestina ".
To je prakticni fakt u BiH.
Ajoj ova budaletina opet o nekom ratu priču, šta sve tastatura trpi.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Armija RBiH nije bila dovoljno raznolika što se tiče LGBTIQ+ populacije.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Vrhunac humora , besmisla i očit dokaz kraha civilizacije čitati vas internet-ratnike i cyber-historičare.
Jbte led...
Jbte led...
tz tz tz tz tz tz
Naravno da nismo, ni blizu.
Palestinci/Arapi su svakako kroz istoriju imali najmanje pet idealnih prilika da riješe taj problem i nijednu nisu iskoristili. Nikada više neće imati takve šanse.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
hebo palestinu, nek princ se.re u zlatne šolje, to je bitno.
joj kako će se peći ove arapske glavešine samo zbog njih, oplakaću im, taman da mi olakšaju moje gorenje <<<<<<<<<<<<<<<<<.rol<.
joj kako će se peći ove arapske glavešine samo zbog njih, oplakaću im, taman da mi olakšaju moje gorenje <<<<<<<<<<<<<<<<<.rol<.
Bosnjaci crkve bosanske, Bosnjaci katolici i Bosnjaci pravoslavci. Normalica.
Nije istina. Recimo sto se tice podjele logistike yebo je ko je koga stigo.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 22:43Armija RBiH nije bila dovoljno raznolika što se tiče LGBTIQ+ populacije.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
koliko mi još moramo čekati na dark mode
pito bi ja admira al naš je odnos nekako ovakav

pito bi ja admira al naš je odnos nekako ovakav

Sviuodbranu je napisao/la: ↑26 maj 2020, 22:37
Niko ne ratuje sto mu se ratuje. Pogotovo Bosnjaci.
Stari je isao da mu ne bi Dubajic sisao sa Majevice i zaklao porodicu pred ocima. Kada mene ne bude i moje oci ne gledaju, u Bozijim ste rukama. Tako je reko materi na pragu.
Ni ja ne zelim rat, a sta ako budemo morali opet, hoces mirno gledat...
Ako nema Bosne nema ni nas ,to je fakt. I trebao mi je "izlet "u evropu da to svatim.
A sto se ostalog tice, ako iz proslosti nista nismo naucili, ako dopustimo nove profitere i nove Bakire, onda smo zasluzili sve sto se desava.
Evo ja ne znam sta je ovom debilu smijesna "evropska palestina ".
To je prakticni fakt u BiH.
Bravo fosno. Naši očevi su se branili i branili svoje porodice. A borba za Bosnu im je bila peta stvar na listi prioriteta.
Aliji to nije bio prioritet nego bogaćenje i sticanje kapitala te pravljenje svoje fildžan države đe će bit glavni.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 1 gost.