Fala him!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
HDZ i SNSD nemaju ni 5% utjecaja na moj život koliko ima SDA. Šta je Alija bio nego islamista? Šta je bio Hasan Čengić nego islamista? Bičakčić?Sviuodbranu je napisao/la: ↑26 maj 2020, 23:39Cuj islamista![]()
A ne smeta ti katolicka hdz i pravoslavna snsd.
I ti fola neki ljevicar, ku rac palac, socijaldemokrata. Najveci trol i licemjer foruma.
Upravo si dokazao da ti smeta sve sto ima bilo kakav dodir sa Islamom.
Bas mi te zao, baklja Din Islama ce da gori u BiH do sudnjeg dana, ljubi te striko Karadzic. Izrode
Jesi toliko retardiran da ne shvataš zašto ja mrzim i zašto bi napalmom gasio članove SDA? Boli me **** za SNSD mogu i **** jest. Boli me vala i **** i za tom crkvom, da je meni u dvorištu zabrinuo bi se.Sviuodbranu je napisao/la: ↑26 maj 2020, 23:47E moja budalo, znaci svi imaju pravo na sve, osim Bosnjaka. Ni na svoju drzavu, ni vjeru, ni stranku nista...odma islamisti, vehabije i td.
Nego kako ide premjestanje crkve iz Fatinog dvorista o vi ljevicari i borci za ljudska prava.
Da je Dzamija Heller bi isao prvi da rusi.
Jesi domišljat xD
Znaci ako ne podrzavam SDA ja nisam musliman? To sto su izjednacili stranku sa religijom, sto su privatizovali IZ i sto im vjera sluzi kao nekakav moralni stit jer toboze ako nazivas selame i govoris ako Bog da ti ne mozes nikako biti kriminalac je i unistilo ovu drzavu i Bosnjake.Sviuodbranu je napisao/la: ↑26 maj 2020, 23:39Cuj islamista![]()
I ti fola neki ljevicar, ku rac palac, socijaldemokrata. Najveci trol i licemjer foruma.
Bas mi te zao, baklja Din Islama ce da gori u BiH do sudnjeg dana, ljubi te striko Karadzic. Izrode
kakav crni din islama u bosni umres i hodza i iz ti naplate **** sapun 32 marke umrlom kao da allah pravi sapune toliko je sda kriminizirala vjeru da svaki hodza gleda kovertu u dzep da mu se stavi al lagano je biti na krscanskom zapadu i srat o velicanstvu sda i islama sto junacino nisi otisao u tursku i iz nje pricao o sda bosnjacima i islamu nego guzove u Austriji smjestioSviuodbranu je napisao/la: ↑26 maj 2020, 23:39Cuj islamista![]()
Trenutno korisnika/ca: lol89, muhamedhulk i 39 gostiju.