Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat
Za 30 godina ce Bosnjaka biti oko 66-67%tada se mozda moze pricati o bosnjackoj domovini prije toga nista
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
MoRe se ali na duze staze, jakom ekonomijom u dijelovima BiH gdje su Bosnjaci vecina, i promovisanjem građanskog sekularnog Bošnjaštva, multireligijskog jelte. Malo poslije osnivanje bosanske pravoslavne crkve, bosanske (ali fakat) katolicke i mirna Bosna. Ali koga boli qrc.Salih1984 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:29Jednostavno Nije izvodivo da mi kontrolisemo citavu BIHSviuodbranu je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:25
Mir na ovim prostorima ce biti tek onda kada i Bosnjaci dobiju svoju nacionalnu drzavu kao i hr i srbi sto imaju.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Let's talk about SIX baby!
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Vratite se u ormar.
Jeste vidjeli onaj video kako policajac bez ikakvog razloga ubi covjeka u Americi?
Kako bolesna nacija u pm
Kako bolesna nacija u pm
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Ti zapravo želiš nezavisnost kantona sa bošnjačkom većinom od BiH?Sviuodbranu je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:25Bolesnici.
Mir na ovim prostorima ce biti tek onda kada i Bosnjaci dobiju svoju nacionalnu drzavu kao i hr i srbi sto imaju. I budu u njoj vodili glavnu rijec.
Hvala Allahu Islam ce biti u Bosni do sudnjeg dana, tamam da pocrkate od mrznje.
Čak i da hoće (a neće, ali eto da uzmemo da hoće).BosniaBoston je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:39Za 30 godina ce Bosnjaka biti oko 66-67%tada se mozda moze pricati o bosnjackoj domovini prije toga nista
Opet ne možeš ništa u RS-u.
I ubijanje iz vatrenog oruzja je mnogo humanije i normalnije od onog. Ne mogu da shvatim kakav mentalni sklop moras biti za onog uopste.. covjece pa ono je yebena psihopata, i oko njega jos hladno trojica policajaca koji ne vide nista lose u tome.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:52Jeziv video. Ne znam kakva osoba moraš bit da ovo uradiš. Nisu ni za pohvalit ovi što stoje i snimaju kako ga ubija.
Boze sacuvaj, ja da sam u USA, ne bih smio izac iz kuce
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
16 minuta ga je onako držao, kako sjeban način za umrijetiBrokula je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:55I ubijanje iz vatrenog oruzja je mnogo humanije i normalnije od onog. Ne mogu da shvatim kakav mentalni sklop moras biti za onog uopste.. covjece pa ono je yebena psihopata, i oko njega jos hladno trojica policajaca koji ne vide nista lose u tome.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:52Jeziv video. Ne znam kakva osoba moraš bit da ovo uradiš. Nisu ni za pohvalit ovi što stoje i snimaju kako ga ubija.
Boze sacuvaj, ja da sam u USA, ne bih smio izac iz kuce
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Moze bosnjacka drzava a zato se treba razmnožavat kao u Bangladešu što sumnjam da bi se iko usudio (osim Roma)ASD je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:52Ti zapravo želiš nezavisnost kantona sa bošnjačkom većinom od BiH?Sviuodbranu je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:25Bolesnici.
Mir na ovim prostorima ce biti tek onda kada i Bosnjaci dobiju svoju nacionalnu drzavu kao i hr i srbi sto imaju. I budu u njoj vodili glavnu rijec.
Hvala Allahu Islam ce biti u Bosni do sudnjeg dana, tamam da pocrkate od mrznje.
Čak i da hoće (a neće, ali eto da uzmemo da hoće).BosniaBoston je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:39Za 30 godina ce Bosnjaka biti oko 66-67%tada se mozda moze pricati o bosnjackoj domovini prije toga nista
Opet ne možeš ništa u RS-u.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Zna li se razlog hapsenja ?MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:57
16 minuta ga je onako držao, kako sjeban način za umrijeti
23
"prevara u radnji", kao lazne pare ili nesto tako
Kakva je procedura kod nas kad se prebacuje na drugi faks? Tj isti faks samo u drugi grad i Univerzitet. Kako ide priznavanje ispita?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Za tisucu poena tko je bio Zmaj od Bosne/VolimTz je napisao/la: ↑26 maj 2020, 23:04Bosnjaci crkve bosanske, Bosnjaci katolici i Bosnjaci pravoslavci. Normalica.
Husein Gradascevic
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vjerojatno je bio crn bez dozvole...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Antipolitika3
- Kontakt:
Bosnjaci katolici i pravoslavci?VolimTz je napisao/la: ↑26 maj 2020, 23:04Bosnjaci crkve bosanske, Bosnjaci katolici i Bosnjaci pravoslavci. Normalica.
Nije istina. Recimo sto se tice podjele logistike yebo je ko je koga stigo.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 22:43Armija RBiH nije bila dovoljno raznolika što se tiče LGBTIQ+ populacije.

Prvi put od tebe to cujem no hajde neka lijepo je to cuti.
Samo mi glupo da je Alija okupatoru ostavio Bosnu u amanet nekako se gubim u svim tim vasim historijskim kontradikcijama.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.