FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
JoeBlacku je i Aladin Šišić k'o Kingsley Coman.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Prevedi nam ovo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Višća k'o Robben.
Smanji malo doživljaj, kad počneš faliti nekog, imam osjećaj da je među pet najboljih u historiji. Neki dan Lautaro, nahvalio ga do boga a kasnije kaže nisam ga puno gledao, a evo sad i Arthur.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
GOAT se obrijao i pustio kosu da izraste.. Auu ovo nece na dobro protivnicima.
@igrajlopte 🐦
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Messi zadnji put kad nije imao bradu, osvojila se Tripleta. Just sayin'. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Da me ovo ceka kuci i ja bi se stedio na terenu, da ne zakazem gdje je bitno 
Nur der FCB
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hej ćabo i on budala nake biznise ganja
Ja bi okačio kopačke o klin davno i samo se zaključati u kuću

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sta je ovo sunce ti je.bem
Izgleda u Barsi ne idu frizeri privatno šišati ko u Bosni
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Nije se pokazao ni Arthur ni De Jong ali bar za prvog nisu kreširali 75 mil.Rakitić je za ovu dvojicu izmislio fudbal.JoeBleck je napisao/la: ↑24 maj 2020, 19:17E cuj nije Arthur nista pokazao , ko jeste ?
Sta je De Jong pokazao ? On kao onanise kvalitetom.Ne valja mu pozicija ? Nije valjala ni Kutinju.
Igra u veznom redu ne znam gdje ga treba staviti da pokaze kao svoj realni domet.Ovo sto on igra je malo brza verzija Rakitica i nista vise.
Sto njega ne prodaju?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nema potrebe da izmisljas stvari.Dio gdje ja govorim da nisam gledao Lutara je kontradiktoran.Dakle ne idi iz krajnosti u krajnost.AlfredNobel je napisao/la: ↑26 maj 2020, 15:48Višća k'o Robben.
Smanji malo doživljaj, kad počneš faliti nekog, imam osjećaj da je među pet najboljih u historiji. Neki dan Lautaro, nahvalio ga do boga a kasnije kaže nisam ga puno gledao, a evo sad i Arthur.
Obojica su nahvaljeni i paralelno usporedjeni sa onim sto imamo i radjena je paralela njihovih igri sa onim sto imamo.Dakle Arthur se poredio sa kadrom kojeg Barca ima , a to su traktori i decko od 75mil koji je 3% vise pokazao od Rakitica.Jasno naglaseno da Arthur imao talenat kakav nema ni jedan drugi vezni igrac Barcelone.Njegov first touch i balk control je ni u pedalj nema ni jedan drugi veznjak Barcelone sto ne znaci da mora igrati ali da je nebrusen dijamant koji ne smije napustiti klub a ocito da se uprava trudi da ga napusti.Ako je on prvi pik za odlazak pored Vidala,Rakitica i ostale buranija u 4deceniji onda je ocito da buducnost ovog kluba ide u krivom smjeru.
Lautaro je hvaljen koliko treba da bude.Fizickim predispozicijama i fudbalom kakav igra , spada u red najkompletnijih napadaca danasnjice.Podjednako dobar na lopti i bez iste.Takvog napadaca Barcelone nije imala godinama jer joj nije trebao radi prodornosti bekova i sila jakih krila , danas je takav igrac mnogo potreban jer nema ko visak osim Messija na zadnjoj trecini terena napraviti.Lautaro to svakako moze i igrac je koji moze donijeti novitet u igri.Hoce li uspjeti , ne znam.Da Messi predje u Albacete ne mogu garantovati ali sam siguran da se od njega lopta nece odbijati.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
A idi ba u qrac debilu nezadojeni, imaš temu svog kluba pa tamo orgijaj.Saurman je napisao/la: ↑26 maj 2020, 21:41Nije se pokazao ni Arthur ni De Jong ali bar za prvog nisu kreširali 75 mil.Rakitić je za ovu dvojicu izmislio fudbal.JoeBleck je napisao/la: ↑24 maj 2020, 19:17E cuj nije Arthur nista pokazao , ko jeste ?
Sta je De Jong pokazao ? On kao onanise kvalitetom.Ne valja mu pozicija ? Nije valjala ni Kutinju.
Igra u veznom redu ne znam gdje ga treba staviti da pokaze kao svoj realni domet.Ovo sto on igra je malo brza verzija Rakitica i nista vise.
Sto njega ne prodaju?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
LŠ planiraju nastaviti u avgustu, i svaka 3-4 dana bi se igralo. Hoću reći revanši bi bili 4 dana nakon prve utakmice.
Nema šanse da to ova ekipa nespremnih iznese.
Vjerovatno će ligu ranije nastaviti, uće se u kakav takav ritam, ali opet ćemo biti katastrofalno loši fizički.
Doduše, ni ostali neće biti bog zna kakavi.
Vjerovatno će ligu ranije nastaviti, uće se u kakav takav ritam, ali opet ćemo biti katastrofalno loši fizički.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Ekipe ce do avgusta biti u savrsenom stanju.Riziko je napisao/la: ↑27 maj 2020, 09:39LŠ planiraju nastaviti u avgustu, i svaka 3-4 dana bi se igralo. Hoću reći revanši bi bili 4 dana nakon prve utakmice.
Max Allegri
Ma bacim ja piš na ove moderne sportiste, jaro ti moraš biti spreman u po dana u po noći ko u ratnom stanju. Imaš sve na raspolaganju.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.