Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Cuj nije nas problem sto su ostali nesposobni?
Pa ovdje se ne radi o necijoj sposobnosti, vec o politickoj sponi dodika i vas kao izdajnika. Forsiraju naredbe da se utakmice ne mogu igrati u manjem entitetu a otvorili kafice, trzne centre, javni prevoz itd. Kakva ti je to glupa tvrdnja "ostali su nesposobni?"
Pa ovdje se ne radi o necijoj sposobnosti, vec o politickoj sponi dodika i vas kao izdajnika. Forsiraju naredbe da se utakmice ne mogu igrati u manjem entitetu a otvorili kafice, trzne centre, javni prevoz itd. Kakva ti je to glupa tvrdnja "ostali su nesposobni?"
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ovo licenciranje je bolno bilo za jednu ekipu prosle godine.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ako ima kakav lazni slavko petrovic, danas je dan da se javi nanu mu ****

Convicts1988 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:53Jel ljubimac pijačara, Fajić, potpisao za nebesku silu ?
Vas tražim mladiću. Slušaj pažljivo, ovo ću reći samo jednom.
-Ako se prekine prvenstvo, vi ispadate.
- Ako se nastavi i vi izborite opstanak, nećete dobiti licencu.
Pozdrav.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Jesmo li mi obezbjedili sve uslove za nastavak sezone kao klub? Zvijezda, Mladost i još neke ekipe raspustili igrače, Radnik ih tek neki dan vratio? Željezničaru trener uopšte nije tu, i kako kaže, ne misli se još vraćati.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:56Cuj nije nas problem sto su ostali nesposobni?
Je li Sarajevo krivo što manji entitet sve koči? A i Prva liga Federacije prekinuta. I to su zlobni pitari krivi?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ma mi smo vijetnamci baBosniaBoston je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:51Samo da podsjetim da je ovo fan kluba ciji su navijaci imali transparent”Bolje treci uz Allaha nego prvi uz pomoc Vlaha”![]()
Jes vam onaj Lutvo sladak

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
100 godina, 7 titula, golem si zeljkane haahhahahahahChwila1921 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:51Najveci je to klub u drzavi papak, navijaci su tu uz njega, i to nikad neces doziviti.. ti to vrlo dobro znaDeš vjetnamska ku.r.avo
Najveci ne znaju kad su osnovani, kako ce znati 2x ugaseni hahahahahha
Koliko godina druge lige igrali?
Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Nadam se da niko nece doziviti trenutnu sudbinu Zeljkana, teska i nepredvidiva, cak i pored cinjenice da uz sebe ima krezavu armiju navijaca. Zaduzeni, zaduzeni Zeljkan!Chwila1921 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:51Najveci je to klub u drzavi papak, navijaci su tu uz njega, i to nikad neces doziviti.. ti to vrlo dobro znaDeš vjetnamska ku.r.avo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vidim volio bi ti sa Namom malo da kusas Lutvu u soja sosuDenchi je napisao/la: ↑27 maj 2020, 15:05Ma mi smo vijetnamci baBosniaBoston je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:51Samo da podsjetim da je ovo fan kluba ciji su navijaci imali transparent”Bolje treci uz Allaha nego prvi uz pomoc Vlaha”![]()
![]()

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Svaki dan je na Grbavici. To sto ne ide u stan vec poslije treninga na svoje imanje ne znaci da nikako ne dolazi na stadion.HordasOdMalena je napisao/la: ↑27 maj 2020, 15:05Jesmo li mi obezbjedili sve uslove za nastavak sezone kao klub? Zvijezda, Mladost i još neke ekipe raspustili igrače, Radnik ih tek neki dan vratio? Željezničaru trener uopšte nije tu, i kako kaže, ne misli se još vraćati.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:56Cuj nije nas problem sto su ostali nesposobni?
Je li Sarajevo krivo što manji entitet sve koči? A i Prva liga Federacije prekinuta. I to su zlobni pitari krivi?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovi plavi se vode nekim njihovim pretpostavkama a činjenice ne spominju.
Plava mafijaško-porodična prcija, svašta se može očekivati.
Plava mafijaško-porodična prcija, svašta se može očekivati.
Ne znam da li štrumfovi znaju da se Ramazan zavrsio...
More se sta i pojesti, ako se ima naravno...
More se sta i pojesti, ako se ima naravno...
Kazu zeljovci FKS sve koči.
Savez izdao uputu da prije pocetka treniranja, igraci moraju biti testirani.
FKS igraci testirani
FKZ igraci nisu testirani.
Osnovni preduslov nije ispunjen pod izgovorom da se vec zna da je liga gotova
Savez izdao uputu da prije pocetka treniranja, igraci moraju biti testirani.
FKS igraci testirani
FKZ igraci nisu testirani.
Osnovni preduslov nije ispunjen pod izgovorom da se vec zna da je liga gotova

Jel ozbiljno nikad niste na nas posumnjali a prvi zarazeni cajnoslu vas predsjednik?BosniaBoston je napisao/la: ↑27 maj 2020, 15:06Vidim volio bi ti sa Namom malo da kusas Lutvu u soja sosuDenchi je napisao/la: ↑27 maj 2020, 15:05Ma mi smo vijetnamci baBosniaBoston je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:51
Samo da podsjetim da je ovo fan kluba ciji su navijaci imali transparent”Bolje treci uz Allaha nego prvi uz pomoc Vlaha”![]()
![]()
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa dobro ima tamo kamatara i lopova, moraju napostiti
Rece fan kluba sa forumskom parolom njegovih kolega "Jedan je Allah, Osima su dva..."BosniaBoston je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:51Samo da podsjetim da je ovo fan kluba ciji su navijaci imali transparent”Bolje treci uz Allaha nego prvi uz pomoc Vlaha”![]()
Džemidžić se osvrnuo i na mogućnost eventualnog proširenja lige, rekavši da je Savez uradio simulacije svih mogućih situacija koje će se dogoditi.
- Ostaje broj klubova koji će ući u ligu i koji će izaći iz lige. Tako je odlučeno prošle godine. Savez je pristupio ozbiljno ovoj problematici, urađene su simulacije svih situacija koje su se mogle dogoditi. Odluka će biti donijeta tek nakon što nadležni organi donesu odluku hoćemo li moći nastaviti ili ne, poručio je generalni sekretar N/FS BiH.
O cemu ovaj kriminalac prica? 90% saveza koji su prekinuli ligu jer nisu sposobni osigurati uslove za takmicenje i borbu klubova za svoj status na terenu nisu nikoga u kancelariji izbacili iz lige.
Kaze idiot tako je odluceno prosle godine a pandemija se desila prije 2 mjeseca
- Ostaje broj klubova koji će ući u ligu i koji će izaći iz lige. Tako je odlučeno prošle godine. Savez je pristupio ozbiljno ovoj problematici, urađene su simulacije svih situacija koje su se mogle dogoditi. Odluka će biti donijeta tek nakon što nadležni organi donesu odluku hoćemo li moći nastaviti ili ne, poručio je generalni sekretar N/FS BiH.
O cemu ovaj kriminalac prica? 90% saveza koji su prekinuli ligu jer nisu sposobni osigurati uslove za takmicenje i borbu klubova za svoj status na terenu nisu nikoga u kancelariji izbacili iz lige.
Kaze idiot tako je odluceno prosle godine a pandemija se desila prije 2 mjeseca

Zadnja izmjena: avenija, dana/u 27 maj 2020, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- HordasOdMalena
- Kontakt:
I ako je tako, a vjerujem ti da jeste, puno više problema imamo od toga da li Amar vodi treninge ili ne. Ključna stvar je da se ovdje Sarajevo predstavlja najvećim krivcem što se liga ne nastavlja.LjoZee je napisao/la: ↑27 maj 2020, 15:07Svaki dan je na Grbavici. To sto ne ide u stan vec poslije treninga na svoje imanje ne znaci da nikako ne dolazi na stadion.HordasOdMalena je napisao/la: ↑27 maj 2020, 15:05Jesmo li mi obezbjedili sve uslove za nastavak sezone kao klub? Zvijezda, Mladost i još neke ekipe raspustili igrače, Radnik ih tek neki dan vratio? Željezničaru trener uopšte nije tu, i kako kaže, ne misli se još vraćati.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:56Cuj nije nas problem sto su ostali nesposobni?
Moraš priznati da smo učinili sve što smo mogli za nastavak. Zar misliš da bi neko bacio 7000 maraka na testove, a zna da se neće nastaviti liga? To je suludo. Svi se iskreno nadamo i vjerujemo u nastavak.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Cuj svi se iskreno nadamo i vejrujemo u nstavak a vasi insajderi, preko kontakata sa dzemidzicem, dosli do informacije da je fks proglaseno sampionom.
Kako te ba nije stid pisati tolike gluposti?
Kako te ba nije stid pisati tolike gluposti?
Trenutno korisnika/ca: Proximic, svrakino1921 i 11 gostiju.