Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la tony-mortale » 03 dec 2010, 16:06

ma znam ja sve to, gledo sam mislim sve te utakmice, pratim ja juve prilično, ali sad si čovjeka napao a bio je u pravu, SRAMOTA je da ispadne u grupi sa poznanon i salzburgom jedan JUVENTUS i tačka.
sad možeš naći ovu ili onu olakšavajuću okolnost al opet je sramota, juve sa kombinovanim sastavom rezervi i primavere mora dvaput dobiti salzburg i barem kući poznan i uz bod u dvije utakmice sa sitije je prolaz ko kuća.
saurman je u pravu 100%
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 dec 2010, 16:10

tony-mortale je napisao/la:ma znam ja sve to, gledo sam mislim sve te utakmice, pratim ja juve prilično, ali sad si čovjeka napao a bio je u pravu, SRAMOTA je da ispadne u grupi sa poznanon i salzburgom jedan JUVENTUS i tačka.
sad možeš naći ovu ili onu olakšavajuću okolnost al opet je sramota, juve sa kombinovanim sastavom rezervi i primavere mora dvaput dobiti salzburg i barem kući poznan i uz bod u dvije utakmice sa sitije je prolaz ko kuća.
saurman je u pravu 100%
Juve je dobro igrao i da je teren bio kako treba mislim da bi pobijedio, al ranije su pokazali da im nesto ova EL i ne znaci,jest da su drugacije izjavljivali, pogotovo kad je Del Neri protiv Red Bulla u obje utakmice ubacivao kombinovan sastav,sto zbog ogromnog broja povrijedjenih sto zbog njemu samo znanih razloga, a naravno najveci krivac za ispadanje po meni je nas napad koji je u tim utakmicama EL bio katastrofa, posebno protiv Red Bulla, u obje utakmice, a ako se malo osvrnes i upratis Sarumana, vidjeces da nista drugo ne radi na temi italijanskih klubova i temi seria a je da provocira ili malo prca ;) :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 03 dec 2010, 16:48

Saurman je napisao/la:U grupi s Man Cityem,Salzburgom te Lehom juve ispada sramota brate jos se ko fol vade na uslove očigledno je na polovini Juventusa vladala sibirska zima dok je druga polovina gdje su bili igraci Leha bila obasjana popodnevnim suncem :D
bas sam te pozelio, nisi odavno ovdje bio :lol: :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 dec 2010, 16:52

Felipe Mela su pogodili artički uvjeti u kojima je Juventus igrao u Poznanu."Trebali smo Djeda Mraz".
Stara Dama je ispala iz Europa Lige u srijedu nakon što je odigralo samo 1-1 u hladnoh Poljskoj protiv Lecha Poznana.

Utakmica je igrana na -14 stepeni, ali Brazilac insistira da je bilo čak i hladnije na terenu.

"Rečeno nam je da će sa vjetrom temperatura spasti i na -27 stepeni." rekao je Felipe Melo.

"Nisam se osjećao dobro u svlačionici nakon utakmice, moje grudi su bile stvarno uske." nastavio je veznjak.

"Bio sam nervozan i zabrinut zbog toga jer se nikada u mom životu nisam osjećao tako. Bio sam uplašen."

"Da bi ste igrali fudbal pod tim uvjetima i na tom terenu treba da budete Djeda Mraz." zaključio je Brazilac.
hahahahhaahhahahhaha...nije ovaj melo dobar zivota mi...kakve samo izjave daje...nije dobar sekunde :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 dec 2010, 16:57

sarajlija89 je napisao/la:
Felipe Mela su pogodili artički uvjeti u kojima je Juventus igrao u Poznanu."Trebali smo Djeda Mraz".
Stara Dama je ispala iz Europa Lige u srijedu nakon što je odigralo samo 1-1 u hladnoh Poljskoj protiv Lecha Poznana.

Utakmica je igrana na -14 stepeni, ali Brazilac insistira da je bilo čak i hladnije na terenu.

"Rečeno nam je da će sa vjetrom temperatura spasti i na -27 stepeni." rekao je Felipe Melo.

"Nisam se osjećao dobro u svlačionici nakon utakmice, moje grudi su bile stvarno uske." nastavio je veznjak.

"Bio sam nervozan i zabrinut zbog toga jer se nikada u mom životu nisam osjećao tako. Bio sam uplašen."

"Da bi ste igrali fudbal pod tim uvjetima i na tom terenu treba da budete Djeda Mraz." zaključio je Brazilac.
hahahahhaahhahahhaha...nije ovaj melo dobar zivota mi...kakve samo izjave daje...nije dobar sekunde :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:

Melo King! :D

Forza Juve !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 dec 2010, 17:02

mada je i prevod zakazao,sto jeste jeste :lol: :lol:

al originalan je za Djeda Mraza :roll: :lol:

[youtube][/youtube]

0-2...Rossi i Platini

nek bude ovako i u nedjelju 8-) 8-)

kako su samo stadioni bili puni...nevjerovatno
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 03 dec 2010, 17:09

Juventus je prava truba od kluba.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 dec 2010, 17:12

hahahhhha :mrgreen:

cekaj da ti pokazem nesto....

slika

8-) :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 dec 2010, 17:14

Chelsea_CBH je napisao/la:Juventus je prava truba od kluba.
:mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 dec 2010, 17:24

Da nema neko sliku Mela kad je ulazio u Poljskoj, naš djed mraz :mrgreen: . Ako neko ima da je postavi molim vas :D, ja tražio nisam mogao pronaći

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 dec 2010, 18:11

Izvještaj iz Vinova

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2702.html
Sa današnjeg treninga opet dobre vijesti, to naglašavamo jer smo nakon utakmice u Poznanu bili pod velikim strahom od mogućih povreda ali na sreću sve je ok i svi su zdravi i danas su trenirali redovno...

Radilo se na napadačkim opcijama a u napadu su zajedno igrali Iaquinta i Quagliarella, izvjesno je da će Grosso ponovno biti u prvih 11, barem po današnjem treningu s tim da su danas desno podijelili minutažu Soerensen i Camillieri i netko od njih je vjerovatno starter.

Po svemu viđenom stoperski par nam je neupitan Leo - Chiellini, Krasić - Pepe na krilima, dok će Melo i Alberto činiti par na sredini terena...

Najbolji pokazatelj kako su naši igrači spremni je i to da se nakon onakvih (ne)uslova vratili svi zdravi i bez bilo kakvih povreda...Bravo De Bellis.

Claudio Marchisio je suspendiran za ovaj meč.
Izgleda da će Motta napokon grijati klupu. 8-)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 dec 2010, 18:16

hvala k-cu , necu gledat sMottu :mrgreen:

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 03 dec 2010, 18:23

Meni je pomalo i drago što smo ispali iz ovog takmičenja(naravno da i boli jer Juve ipak ne bi smio u budućnosti dozvoliti ispadanja od nižerazrednih ekipa), jer sada treba sve snage usmjeriti ka Seriji A i po meni primarnom cilju a to je kup. Ipak ćemo do Scudetta ove sezone teško.

FORZA JUVE ! :D
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 dec 2010, 18:36

Chelsea_CBH je napisao/la:Juventus je prava truba od kluba.
Čovjek navija za Chelsi i našao se reći da je Juventus truba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pa vas da nije kupio onaj rus sad bi igrali League Two ili možda League One :D

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 03 dec 2010, 19:22

Možete vi meni stavljate stotine slika s vitrinama Juventusovih osvojenih trofeja, ali Juventus je sad truba od kluba koja ispada od poljskog kuba u drugorazrednom takmičenju. Činjenica. Tako je to u životu. Chelsea je institucija za Juventus što se tiče klupske politike, a uspjesi će nam doći vremenom. Iako nemamo nijedan trofej Lige prvaka, barem možemo ponosno hodati uzdignute glave jer nikad nismo prodavali ni kupovali utakmice.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 03 dec 2010, 19:31

pogrešna tema al kad se već spominje chelsea da stavimo sliku njihove vitrine s trofejima

slika

čak je drže zaključanu da neko nebi ukrao te silne trofeje i prodao ih kao polovno srebro

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 03 dec 2010, 19:58

tony-mortale je napisao/la:pogrešna tema al kad se već spominje chelsea da stavimo sliku njihove vitrine s trofejima

slika

čak je drže zaključanu da neko nebi ukrao te silne trofeje i prodao ih kao polovno srebro
Ne treba pretjerivati. Naš europski učinak je zasada skroman, a evo svih naših uspjeha od 1905. do danas:

Domestic

* First Division/Premier League
o Winners: 1954–55, 2004–05, 2005–06, 2009–10
o Runners-up: 2003–04, 2006–07, 2007–08

* Second Division
o Winners: 1983–84, 1988–89
o Runners-up: 1906–07, 1911–12, 1929–30, 1962–63, 1976–77

* FA Cup
o Winners: 1969–70, 1996–97, 1999–00, 2006–07, 2008–09, 2009–10
o Runners-up: 1914–15, 1966–67, 1993–94, 2001–02

* Football League Cup
o Winners: 1964–65, 1997–98, 2004–05, 2006–07
o Runners-up: 1971–72, 2007–08

* FA Charity Shield/FA Community Shield
o Winners: 1955, 2000, 2005, 2009
o Runners-up: 1970, 1997, 2006, 2007, 2010

* Full Members Cup
o Winners: 1985-86, 1989-90

European

* UEFA Champions League
o Runners-up: 2007–08

* UEFA Cup Winners' Cup
o Winners: 1970–71, 1997–98

* UEFA Super Cup
o Winners: 1998

Ali opet kažem čista smo obraza i što se tiče ladice sa kaznenim sudskim postupcima, možemo se pohvaliti da je ona prazna. Ništa nismo ukrali ni poklonili. Sve što smo osvojili - osvojili smo s dvije noge na terenu. Nažalost Juventus je svjetska sramota, ali nadam se da će se i oni otrijezniti i shvatiti da ne treba biti prljav, jer su svojim trofejima godinama uveseljavali mnoge. Što to kvariti kriminalom, zaista nema potrebe.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 03 dec 2010, 20:18

@Chelsea_CBH
ante šala šala, chelsea je jedan od mojih favorita u eng i prije bio sad zbog fat carla pogotovo, al jbg napadaš juve tko da moraš znati da juventini imaju jaku kontru :mrgreen:
a i ne samo juventini ;)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 03 dec 2010, 20:41

sarajlija89 je napisao/la:hahahhhha :mrgreen:

cekaj da ti pokazem nesto....

slika

8-) :mrgreen:
:lol: :lol:

@chelsea, sta ima kod tebe? :lol: :mrgreen:

edit: btw. cemu sluze ove zastave italije, nesto ih ima puno? :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 03 dec 2010, 20:49

tony-mortale je napisao/la:@Chelsea_CBH
ante šala šala, chelsea je jedan od mojih favorita u eng i prije bio sad zbog fat carla pogotovo, al jbg napadaš juve tko da moraš znati da juventini imaju jaku kontru :mrgreen:
a i ne samo juventini ;)
Ma ne pričam ja o uspjesima nogometnim Juventusa koji su nedvojbeno takvi kakvi jesu (koliko ono, jel preko 20 titula prvaka Italije? jeste? e neka fino vala). Ja pričam o tome da je Juve postao sramota, a bez razloga, mogli su biti pošteni. Prvo zbog svojih kriminalnih radnji, a i zadnjih godina se raspadaju, pa evo dokaza - Lech. Sve Ok. I vi Milanovi navijači ste dobri ljudi u duši. Znam ja to. I mi i vi smo sad u istim problemima - starost igrača, al haj izvut ćemo se.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []