Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Do 01.06 je zatvorena granica i ne mogu ući osim onih specijalnih kategorija
Trebao sam ja ici u Katar, al' me korona zajebala. Imam par rodjaka koji tamo rade vec i kazu da im je super, rade stadione za SP.
Imao sam slicnu opciju prije dvije godine, na kraju nisam otisao. Mada mislim ko hoce da zaradi malo bolje pare za kraći period, da ih je lakse tamo zaraditi nego na zapadu. Jedini problem su klima i kulturoloske razlike, ali sve ima svoju cijenu.stb je napisao/la: ↑27 maj 2020, 16:39Trebao sam ja ici u Katar, al' me korona zajebala. Imam par rodjaka koji tamo rade vec i kazu da im je super, rade stadione za SP.
Sad ramazan radili 6h dnevno, bajram banku 500 ojri dobili. Plata 2500€+soba.
Sto se zivota tice, kazu da tuse neke donere jeftine u njihovoj mahali, jbg bosnje. Kako gledam na storyjima, idu na plazu, po bazenima, fudbal se igra. Nije mi se niko ni na sta zalio. Osim sto pive nema za lijeka
![]()
Prepostavljam da će biti otvoreno jer Air Serbia od 05.06 planira dva leta sedmično BG-SA, a u ovakvoj situaciji nikakvu potražnju ne bi imaliBlejzer10 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 16:40A od 01.06 može ili tek treba da donesu tada odluku za dalje?
Od moje radnice sin radi u Kuvajtu ko medicinski radnik (VSS). Kaže jednom da ima finu platu. Živi sa cimerom u stanu.bulbasor je napisao/la: ↑27 maj 2020, 16:45Imao sam slicnu opciju prije dvije godine, na kraju nisam otisao. Mada mislim ko hoce da zaradi malo bolje pare za kraći period, da ih je lakse tamo zaraditi nego na zapadu. Jedini problem su klima i kulturoloske razlike, ali sve ima svoju cijenu.stb je napisao/la: ↑27 maj 2020, 16:39Trebao sam ja ici u Katar, al' me korona zajebala. Imam par rodjaka koji tamo rade vec i kazu da im je super, rade stadione za SP.
Sad ramazan radili 6h dnevno, bajram banku 500 ojri dobili. Plata 2500€+soba.
Sto se zivota tice, kazu da tuse neke donere jeftine u njihovoj mahali, jbg bosnje. Kako gledam na storyjima, idu na plazu, po bazenima, fudbal se igra. Nije mi se niko ni na sta zalio. Osim sto pive nema za lijeka
![]()
Koliko si siguran u to? Imal gdje da pise?
Haj ne seri
Prvo i osnovno pravilo za nase ljude u dijaspori je da ne vjeruju price rekla-kazala. Fino brate nazovi policiju i pitaj da li je to tacno. To je jedini ispravan nacin. Za sve sto te zanima, pa cak i da je najbanalnija stvar na svijetu, nazovi institucije odgovorne za te stvari i oni ce ti vrlo rado otkloniti sve nedoumice. Nije to nasa bagra koja te skida s ku.rca
Pa idi vjezbaj, sta sa nama gubis vrijeme. Ako hoces dam ti par casova besplatno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.