Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Napravi anketu onda Gero ako ne mogu obojica.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Gdje je neko sa drugih tema? Neki žutalj, Ledar ili Pale?
Forumu treba modova iz druga dva konstitutivna naroda. Obzirom da je Koeljo Tuzlak i samim tim Srbin, rekao bih da je on bolji izbor.
Hvala na pitanju, ja ne bi. Neka se ostavi tjedan dana da se javi neko treći (ili četvrti) zainteresiran pa da onda Geronimo postavi anketu: coelho, harden, treći, četvrti (po abecednom redu), nakon tjedan dana zbroje se glasovi i novi moderator polaže prisegu ("tako nam bog pomogao").
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Podržavam oba kandidata.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Koje je manje zlo od dva moguca ?
Pitanje je sad
Pitanje je sad

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ko god pobijedi, forum ide uzlaznom putanjom 

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Hvala svima na podrsci. Sjajna su oba kandidata, koga god izaberete necete pogrijesiti 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
kakav off-topic pravimo, moram provjeriti u pravilima foruma da li je ovo dozvoljeno
jako dobra oba kandidata, vrlo težak izbor ali svakako podjednako dobar, Bundestag je u mirnim rukama, dobili ste pravog nasljednika Angele Merkel 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
"Mainz 05 were one of the clubs interested in Alphonso Davies, but decided against a move because they weren't sure whether he's tactically mature enough for the Bundesliga. With these doubts, they didn't want to spend €10m which would have been their record signing."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sa ove vremenske distance se može reći da su napravili dobar potez.coelho41 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 17:22"Mainz 05 were one of the clubs interested in Alphonso Davies, but decided against a move because they weren't sure whether he's tactically mature enough for the Bundesliga. With these doubts, they didn't want to spend €10m which would have been their record signing."
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Let's agree to disagree, or simply let's agree that Alphonso Davies is currently the best LB in the world. :kahva_sa_šećerom_i_malo_mlijeka:
Nema smisla da trolas kad si u anketi za moda. Strpi se barem dok ne zavrsi.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hrabra izjava budući da igra ozbiljan fudbal samo godinu dana. Alba bez vozačke i bez muda je bolji od njega.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Impresioniran sam jer Gre zna engleski.
U svakom slučaju svijetla je budućnost pred Daviesom, a uvijek mi je simpatično čitati kako su ga mnogi klubovi odbili i kako je u stvari evropsko tržište fudbala jako povezano i malo, pa se za dobrog igrača pročuje iz Kanade od Junajteda do Majnca.
U svakom slučaju svijetla je budućnost pred Daviesom, a uvijek mi je simpatično čitati kako su ga mnogi klubovi odbili i kako je u stvari evropsko tržište fudbala jako povezano i malo, pa se za dobrog igrača pročuje iz Kanade od Junajteda do Majnca.
Hasan je baš pogodio sa Daviesom jer će mu kroz 2-3 sezone cijena biti 100 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Centre forward
- Kontakt:
Ako nastavi da se ovako razvija i dosegne bar približno nivo Lahma ,onda cijene i nema. Biće naš 15-ak godina, k'o i kapiten.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.