po cemu je Forto u tom drustvu ziv bio

jeste mozda onim bakirovim Vox ustasama-muslićima
fortin najveci problem je nedostatak harizme i da pokaze malo vise muda....SDA je zmija koja se udara drito u glavu....maljem
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
po cemu je Forto u tom drustvu ziv bio
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 maj 2020, 17:35Zanimljivo da se Bake nikad ne spominje u kontekstu vidi mu face, vidi mu glave.
Arijevski geni, eto zašto.
Zanimljivo, ni za Fiku se nije ništa govorilo![]()
Ovaj fenotip je dominantan za ljude iz i.Bosne
![]()
Imam jednog poznanika, sa ovakvim crtama lica, nije loš momak![]()
Heller je napisao/la: ↑27 maj 2020, 17:42DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 maj 2020, 17:35Zanimljivo da se Bake nikad ne spominje u kontekstu vidi mu face, vidi mu glave.
Arijevski geni, eto zašto.
Zanimljivo, ni za Fiku se nije ništa govorilo![]()
Ovaj fenotip je dominantan za ljude iz i.Bosne
![]()
Imam jednog poznanika, sa ovakvim crtama lica, nije loš momak![]()
Definicija podrinjske face. Zalutao ja u selo Vitnica. Svi vako izgledaju. Ko da ih je ko kroz kopir aparat provuko.
Haj i ti sa namario_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 17:26Da vas upoznam![]()
Nadjem vam sobu pa to rijesite u cetiri oka![]()
Gledaju imal gdje koja donacija da se zavrne. Kad škilje bolje vide ćoškove.alex1991 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 17:49Helčo sta misliš zasto vecina anamnjih ovako škilji na oči ?
Nisu znali ono sto je rahmetli Sloboda 72 upozoravao ovdje na forumu, "nemojte gledati dugo u reflektore i svjetla mozete oslijepiti".
Oni to kad su dosli u civilizaciju nisu znali i posljedice su vidljive i dan danas.
alex1991 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 17:49Helčo sta misliš zasto vecina anamnjih ovako škilji na oči ?
Nisu znali ono sto je rahmetli Sloboda 72 upozoravao ovdje na forumu, "nemojte gledati dugo u reflektore i svjetla mozete oslijepiti".
Oni to kad su dosli u civilizaciju nisu znali i posljedice su vidljive i dan danas.
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 maj 2020, 17:45
Izraženi obrazi, visoko čelo, duge oči idu ukoso.
Nikog ne ismijavam samo naglašavam specifičnost ovih ljudi.
Helci je odbrambeni mehanizam da ismijava na drugima ono sto mu smeta na sebi
Meni je stari Hercegovac i mama po očevoj strani. Ishod = 198 cm.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 maj 2020, 17:53Svakog Hercegovca kojeg poznajem je ko bandera visok. Ova sorta ne ide ispod 1.85m.
A Krajišnici max 1.80m![]()
Sto nisi kosarkas?Captain4 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 17:58Meni je stari Hercegovac i mama po očevoj strani. Ishod = 198 cm.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 maj 2020, 17:53Svakog Hercegovca kojeg poznajem je ko bandera visok. Ova sorta ne ide ispod 1.85m.
A Krajišnici max 1.80m![]()
![]()
Ma nije. Samo sam šupak.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 17:56Helci je odbrambeni mehanizam da ismijava na drugima ono sto mu smeta na sebi
Tako da vec znamo, svakako ima te gene vec![]()
Trenutno korisnika/ca: ASD, bavariapivo, delko, rio_Ferdy88 i 8 gostiju.