Vlasnik vijetnamac, direktor makedonac, trener austrijanac, pola igraca srbijanci, status beskućnici - a njih osnovala Udba, da bi ih čaršija podržala
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Vlasnik vijetnamac, direktor makedonac, trener austrijanac, pola igraca srbijanci, status beskućnici - a njih osnovala Udba, da bi ih čaršija podržala
Zadnja izmjena: let3, dana/u 27 maj 2020, 18:10, ukupno mijenjano 2 puta.
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Njima je najveci problem sto mi vlasnika imamo,pa naravno da jeste kad bi nam **** popusili da Nam udje u njihov klub,kad se sjetim kad je jedan nas pitar lazirao mail i predstavio se kao arap koji hoce kupiti zelju,d
kako su samo svrsavali i radovali se,a sve lafo radnicki klub

kako su samo svrsavali i radovali se,a sve lafo radnicki klub
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:07Njima je najveci problem sto mi vlasnika imamo
Lapsus mladog pitawa. Jao. Ups.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mohikanac brate svidja mi se tvoje oprostajno pismo,zaplakao sam dok sam ga citao
Pa imaju i oni,Amaw se pita ko će danas doručkovati a ko postiti ,i da, on za razliku od Nama ne daje pare već uzima i to sa kamatom-postoji sudska presudaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:07Njima je najveci problem sto mi vlasnika imamo,pa naravno da jeste kad bi nam **** popusili da Nam udje u njihov klub,kad se sjetim kad je jedan nas pitar lazirao mail i predstavio se kao arap koji hoce kupiti zelju,d
kako su samo svrsavali i radovali se,a sve lafo radnicki klub![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Anex, dana/u 27 maj 2020, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:13Mohikanac brate svidja mi se tvoje oprostajno pismo,zaplakao sam dok sam ga citao
Ko je Mohikanac?
Nama je najviše krivo što vi imate vlasnika, a mi nemamo. Mrnjau. Vau vau. Pi pi pi.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- feniksptica
- Kontakt:
Kako ce prebit s Amarom, hoce l on prodavat igrace pare sebi, hoce l mu dat poslovne pod istokom jesu l se dogovorili. PResjece ce on kad tad da hoce pare odmah
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pwawac, dwuže, vaš twenew tako pwiča.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Zamisli imas stadion na brdu.Na zalbu svojih navijaca da ih noge bole dok dodju do stadiona FK Sarajevo razmatra izgradnju zicare za laksi dolazak na stadion.Zahtjev se jos uvjek razmatra.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Amaw je odlucio da ce samo on i njegov kew da jedu,ostali poste vec 4 mjesecaAnex je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:14Pa imaju i oni,Amaw se pita ko će danas doručkovati a ko postiti ,i da on za razliku od Nama ne daje pare već uzima i to sa kamatom-postoji sudska presudaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:07Njima je najveci problem sto mi vlasnika imamo,pa naravno da jeste kad bi nam **** popusili da Nam udje u njihov klub,kad se sjetim kad je jedan nas pitar lazirao mail i predstavio se kao arap koji hoce kupiti zelju,d
kako su samo svrsavali i radovali se,a sve lafo radnicki klub![]()
![]()
![]()
![]()
@Plavac87 hahahahaha smijesan si Mohi,provaljen davno. Nego,jel tako,bolje nemati vlasnika i da nemas za kifle(nazalost,ja kazem iako vas mrzim iz zla duse volio bi da ste tu da se imamo kome smijati),nego da imas vlasnika,koji placa sve redovno,jedini si u drzavi koji imas automobile za sve uposlenike,i dovodis u zadnje vrijeme kapitalce,a jedan od njih je i Tino Sven Susic koji ima platu od pazi sad,30 HILJADA MARAKA,a koja je vasa najveca plata,14 milja kerMa
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Pa ima i plavac vlasnka. Doduse jes da ga dijeli sa bratom Lutvom, ali vlasnik mu je.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:19
Amaw je odlucio da ce samo on i njegov kew da jedu,ostali poste vec 4 mjeseca
@Plavac87 hahahahaha smijesan si Mohi,provaljen davno. Nego,jel tako,bolje nemati vlasnika i da nemas za kifle(nazalost,ja kazem iako vas mrzim iz zla duse volio bi da ste tu da se imamo kome smijati),nego da imas vlasnika,koji placa sve redovno,jedini si u drzavi koji imas automobile za sve uposlenike,i dovodis u zadnje vrijeme kapitalce,a jedan od njih je i Tino Sven Susic koji ima platu od pazi sad,30 HILJADA MARAKA,a koja je vasa najveca plata,14 milja kerMa![]()
P.S. Kakav zeljescar i vlasnik.. Ko je lud da kupi staru bolesnu babetinu an samrti??
@Plavac
Je l' bila ta 2006. na koncertu? Čuje se opet ovih dana.

Je l' bila ta 2006. na koncertu? Čuje se opet ovih dana.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dovoljno je da nam je Sberbanka iznajmi
- PovratakKralja
- Kontakt:
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.